Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

bende geldiimmm, Oyam hayırlı olsun bu topiği bugün keşfettim :KK53:

daha muradımıza ermedik ama olsun, evlenmiş arkadaşlarımızdan bişeyler öğreniriz belki hani maksat bilgi paylaşımı:KK53::KK53:

inşallah canım sen de kısa zamanda muradına erenlerden olursunnnn :KK54::KK54::KK54:

ahhh aslı ahhh o zamanlar neden yoktun :KK1: senden fikir alırdım :KK1::KK1::KK1:

bilmiyorum ya Allah karşılaştırmasın da ünv. birkaç kez sapık takip etmişti. bu olaydan sonra çok korkar oldum yanımda biber gazı ,çakı almadan dışarı çıkamıyorum :26:

çok şükür başıma birşey gelmedi. ama bu korkuyu yenemedim. Allah'ım kimseye yaşatmasın.:KK19::KK19: bu tür pislikler yüzünden bayanlar ne zorluk yaşıyor.

aman Allahım oyaaaa :KK53:
ay ne gerzek adammış o yaaa salağa bak, ne kadar sapık insanlar var yarebbim Allah ıslah etsin onları

aslı adamı boğma taktiğine de ayrıca bayıldım :KK1:

hııhıııı uçkur manyağı çok etrafta :KK47::KK47:

bilmiyorum ya Allah karşılaştırmasın da ünv. birkaç kez sapık takip etmişti. bu olaydan sonra çok korkar oldum yanımda biber gazı ,çakı almadan dışarı çıkamıyorum :26:

çok şükür başıma birşey gelmedi. ama bu korkuyu yenemedim. Allah'ım kimseye yaşatmasın.:KK19::KK19: bu tür pislikler yüzünden bayanlar ne zorluk yaşıyor.

Allah korusun canım, haklısın bu pislikler yüzünden hayatımızı nasıl etkiliiyorlar :KK50:

heh konumuzun uzmanı da geldi...senin basına vurdugu günleri de hatırlatırım Özlemimmmm:KK53::KK53::KK53:

HEHEHHHEHH bu hafta gelinlik denedikten sonra daha bi başıma vurduda neyse diommmmmm şimdi herkesi günaha sokmayayımmmm her meyveyi yemeye razıyım yaaaaaaa:KK30::KK17::KK1::KK23:

bu konu neden geyik sohbeti sayılıyor ki bilgi paylaşımı var buda hayatın ta kendisi:KK1::KK1::KK1:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

yine uzman konuşması yapmış zaten :KK53:

aynen :KK9::KK9::KK9:

HEHEHHHEHH bu hafta gelinlik denedikten sonra daha bi başıma vurduda neyse diommmmmm şimdi herkesi günaha sokmayayımmmm her meyveyi yemeye razıyım yaaaaaaa:KK30::KK17::KK1::KK23:

Özlemim madem öyle seni meyve kesmez ballı sütümmm...sana mantar öneriyorum....mesela ben tavuklu severim...ahahahahah:KK52::KK52::KK52::KK52:(ayyy noluyo bana,dügün yaklastı die ya dimi,ben böyle değildim,ben böyle değildim...bari Zakkum sarkısını söleyimmm.cuk diye oturdu:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

o değil de evlenecek olan herkesten öneri bekliyorum ben, aynı Oya gibi analiz yapın gelin bizle paylaşın bilgilenelim yani :KK76:

aynen :KK9::KK9::KK9:

Özlemim madem öyle seni meyve kesmez ballı sütümmm...sana mantar öneriyorum....mesela ben tavuklu severim...ahahahahah:KK52::KK52::KK52::KK52:(ayyy noluyo bana,dügün yaklastı die ya dimi,ben böyle değildim,ben böyle değildim...bari Zakkum sarkısını söleyimmm.cuk diye oturdu:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

sizin yemekhanede şap uygulaması başlattırıcam, bir iki isim var listemde :KK20:

o değil de evlenecek olan herkesten öneri bekliyorum ben, aynı Oya gibi analiz yapın gelin bizle paylaşın bilgilenelim yani :KK76:

kıymet valla tavsiye ederken iki kere düşünüyorum :KK1: :KK1:
evlilik iyi birşeyyy miii yoksa kötü birşey miii :KK14:
yok yok iyi diyorum. sonra aklıma kötü şeyler gelince vazgeçiyorum :KK1:

pazar günü gelen arkadaşlardan biri sevgilisi ile gelmişti.
hepberaber otururken ben aliden dert yanıyorum,ali pişkin pişkin sırıtıyor, sinir oldum. daha çok anlatmaya başladım kiii kızın gözler ahanda böyle:KK53::KK53::KK53:
U dönüşü yapıp; aşkım benim aslında çok yardımcı oluyor, yemekleri o pişiriyor mesela, bulaşık desen hiç yıkatmıyor. demeye başladım.

napayım gencecik bir hayatı etkilemek istemedim :KK14::KK14:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: ıyykkk beni cinsel münasebetten soğuttunuz :KK60: :KK37::KK37:

yavrum kendinize gelin bir yahu :KK1::KK1:

X