evlendikten kaç ay sonra hamile kaldınız?

seninle aynı düşünceerdeyiz canım benimde yaşım 27 4 aylık evliyim,30 dan önce iki çocuk istiyorum nasıl olcak bilemyom ama :KK43:
Fikrin değişti mi o zamandır? Ya insan kararsız kalıyo dimi. Sonucta büyük bi sorumluluk. Hakikaten aynı durumdayız. Sen 4 ben 5 aylık evliyiz. Cat diye evliliğe alismadan bebek olmaz. Ama yaş gidiyor

Be
Fikrin değişti mi o zamandır? Ya insan kararsız kalıyo dimi. Sonucta büyük bi sorumluluk. Hakikaten aynı durumdayız. Sen 4 ben 5 aylık evliyiz. Cat diye evliliğe alismadan bebek olmaz. Ama yaş gidiyor

Bende evlendiğimde 28 yaşındaydım.ohh be 30 olmadan bi cocugum olcak diye seviniyordum.sonuc yaş 30 hala bebek yok
Hiç korunmadık..olmayınca olmuyor işte.inşallah siz benim kadar beklemezsiniz.
Ama sunu rahatca söyleyebilirim ki en az 6 ay veya 1 sene cocuk yapmamak en ideali.
Bu sure içerisinde anca evliliğe alısabilmiştim gercekten.

evlendim 2 yıl istemedik sonra bebek yapmaya karar verdik 2.ayda oldu çok şükür.allah isteyen özlemini çeken herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah.

Be

Bende evlendiğimde 28 yaşındaydım.ohh be 30 olmadan bi cocugum olcak diye seviniyordum.sonuc yaş 30 hala bebek yok
Hiç korunmadık..olmayınca olmuyor işte.inşallah siz benim kadar beklemezsiniz.
Ama sunu rahatca söyleyebilirim ki en az 6 ay veya 1 sene cocuk yapmamak en ideali.
Bu sure içerisinde anca evliliğe alısabilmiştim gercekten.

Doktora gittiniz mi? İnşallah nasip olur. Ben çikolata kistim ve iltihabım olduğunu öğrendim birkaç gün önce. Üstelik rahmim de küçük. Kndi mi kötü hissettim kararsız kaldığım ivin ve iltihap ilaçlarım bittiği an korunmayi bırakacağım. Çok korkuyorum olmazsa diye. Zaten 6 ay olmak üzere.

Doktora gittiniz mi? İnşallah nasip olur. Ben çikolata kistim ve iltihabım olduğunu öğrendim birkaç gün önce. Üstelik rahmim de küçük. Kndi mi kötü hissettim kararsız kaldığım ivin ve iltihap ilaçlarım bittiği an korunmayi bırakacağım. Çok korkuyorum olmazsa diye. Zaten 6 ay olmak üzere.
Amin canim Allah razı olsun.çok gecmiş olsun inş bekletmeden gelir bebişin.
Biz 3. Ay gittik dr a.bende sorun yok.esimde varikosel kaynaklı sperm dusuklugu vardı.
7. Ay once ameliyat oldu degerleri duzeldi hamdolsun şimdi beklemedeyiz işte.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

Amin canim Allah razı olsun.çok gecmiş olsun inş bekletmeden gelir bebişin.
Biz 3. Ay gittik dr a.bende sorun yok.esimde varikosel kaynaklı sperm dusuklugu vardı.
7. Ay once ameliyat oldu degerleri duzeldi hamdolsun şimdi beklemedeyiz işte.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

Gecmis olsub amin canim

Merhaba canım 5 aylık evli oldum şimdi :KK200: Hala korunuyoruz. Tam bir sene dolsun öyle olsun diyordum ama bunu biraz geriye çektim tam bir sene dolmadan yazın istiyorum:KK22:

Bu konuyu ben acmistim.5 sene bitecek nerdeyse. Evlenmeden 1 ay önce basladigim hapa 3 ayda evliyken dewam ettim. Çocuk istegi agir basti. Ancak esimdeki minimal bi problem nedeniyle 16. Denemede hamile kaldim. Oglum 2 yas 3 aylik. Simdi de bi kac aydir 2. İçin denemedeyiz.
Bi kac ay evlilige alisilmali kadin hazir olmadan olmaz.
Ama her zaman planlarda tutmuyor bunu da göze alarak biraz erkene cekilebilir. Yas ileri gidio çünkü geri degil.

Back
X