Evlendikten ne kadar süre sonra gebe olduğunuzu öğrendiniz?

Selam kızlar..
Klomende kullandık yumurtayı da catlattik yedigimize ictigimize de dikkat ettik hormonlarimiz da temiz rahimde mükemmel gebeliğe engel olacak hiçbir faktorumuz de yok ama gel gelelim ki dün beta baktırdım 1.20 gebe değilim anlayacağınız benim moral sıfır..
dün çok ağladım..

Henuz 4 aylık evliyim 34 yaşındayım eşim ise 42 yaşında yasitlarim ablalarim bana ne gibi tavsiyeler verirsiniz yada sizler evlendikten ne kadar süre sonra hamile kalmistiniz ?
İlk ay hamileydim ve stres tavandı bende. Yani stres yapmayın denilen şeye inanmıyorum bir yerde. Hatta ikinci hamileliğimde ilk korunmadığımızda daha rahattım ama olmadıkça stres yaptım Allah'a şükür oldu. Sağlıksal bir şey yoksa eğer Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur diye düşünüyorum. Düzenli kontrollerinize gidin yeter ki.

İlk ay hamileydim ve stres tavandı bende. Yani stres yapmayın denilen şeye inanmıyorum bir yerde. Hatta ikinci hamileliğimde ilk korunmadığımızda daha rahattım ama olmadıkça stres yaptım Allah'a şükür oldu. Sağlıksal bir şey yoksa eğer Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur diye düşünüyorum. Düzenli kontrollerinize gidin yeter ki.
Adetin 3. Günü gel dedi dün olmaliydim ama olmadım bekliyorum olunca gidip kontrol edeceğim yine

Back