• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra aile fanatizmi

Çözümü nedir hala öğrenemedim 10 yıllık evlilik hayatım süresince
Eşim de akrabalarına acayip ve gereksiz bir düşkünlüğü vardır sinir olurum olduğumla da kalırım
Kardeşleri çocukları annesi babası dıdısı dıdısının dıdısı o kadar kıymetlidir ki...
Bence hiç takmayın açıklama bile yapmayın ben önemsemiyorum nesi varmış diyorum hmmm geçmiş olsun çabuk atlatır inşallah diyerek konuyu kapatıyorum Önemsiz görüyorsam
Sende öyle yap söylensin söylensin sonra da alışsın

10 senedir hala mi öyle esiniz? Offf bende kendimi teselli ediyordum gecer diye :(

Selam arkadaşlar,
Şuan acayip sinirliyim elim ayağım titriyor sinirden. Okuldayım ve dersime bile adapte olamıyorum.
Olay şu;

Eşim işteyken beni aradı dedi ki annem işe geldi (işiyle kv evi çok yakın) arabayı apar topar aldı teyzemin kızı hastaneye kaldırılıyormuş dedi. Neyi var hayırdır diye sorduğumda bilmiyorum dedi. Geçmiş olsun dersdeyim şuan dedim. Kapattık kapatmadan önce annenlere gelemicem geç çıkıcam dedi tamam nasıl istersen dedim.

Ondan sonra bana mesaj attı romandan farkı yok. Yok neymiş ailesinden biri apar topar hastaneye yatırılıyormuş ben önemsememişim geçmiş olsun neyi var diye ilgilenmemişim. Konu ailesinden kim olursa olsunmuş. Arkadaşlar ben bundan 4 ay önce hastaneye kaldırılcaktım çıkarttırdım kendimi istemediğim için sağolsun inkar demem annesi babası kuzeni geldi. Ama kardeşleri uzaktada olsa bi mesajı çok gördü geçmiş olsun dilemedi. Sonra bana sen beni niye önemsemiyorsun benimsemiyorsun diyor. Ya kendiside kardeşlerne ablanıza geçmiş olsun diye yazabilirdi tık yoktu!!!!!!!!!! Ayrıcaaa işin özüde ben o bana o mesajı atmadan kv arsdım dersdeyim çıkamıyorum dedim ama merak ettim neyi var dedim miğdesi yanmışta o yüzden yatmış. Ya aradım ama önyargıyla karşı karşıya kaldım. Hep eşim böyle bi sormuyor öğrendin mi naptın diye hemen bi önyargı aynı altın konusundaki gibi. Önyargılı öküzzzün önde gideni bayrak tutanı bi eşim var napcam bilmiyorum yaa. Demekki işte olsa bile insan uzun mesaj atabılıyormuş bunun yerine daha 6 ahlık evliyiz seni seviyorum mesajı atabilirsin?!!!! Demekki insan geçmiş olsun yaz diye ikaz edilebiliyormuş. Kardeşlerine niye yazmadı o zamanlar. Gelde bu adami benimse. Ben kimimki dis kapinin mandali!

Valla ben olsam geçmişte bana geçmiş olsun demeyenleri tatlı tatlı hatırlatırdım. Daha yeni evlisiin ben de 6 aylık evliyim zamanla oturacak herşey.

Valla ben olsam geçmişte bana geçmiş olsun demeyenleri tatlı tatlı hatırlatırdım. Daha yeni evlisiin ben de 6 aylık evliyim zamanla oturacak herşey.

En cokta bu yüzden bana tavir almasina kiziyorum. O senin kuzenin sen bile merak edip üstüne düsmemissin benden ne diye bekliyorsun tavir aliyorsun? Ya dedigim gibi yüzüne bakmak istemiyorum geldiginde uyuma rolumu yapsam?? Eger uyanik olursam üzerime gelir ben dayanamam patlarim o susmaz ben susmam büyür. Of napsam sen olsan napardin?

En cokta bu yüzden bana tavir almasina kiziyorum. O senin kuzenin sen bile merak edip üstüne düsmemissin benden ne diye bekliyorsun tavir aliyorsun? Ya dedigim gibi yüzüne bakmak istemiyorum geldiginde uyuma rolumu yapsam?? Eger uyanik olursam üzerime gelir ben dayanamam patlarim o susmaz ben susmam büyür. Of napsam sen olsan napardin?
Kesinlikle çekemeyecek gibiysemm uyumuş gibi yapardım. Sakinsem alır karşıma sakince konuşabilir miyiz çözemezsek ikimizde üzüleceğiz, çevremizin sebep oldugu tartışmalar yaşamak istemiyorum diye anlatırım. Bunu kasten yapmadığımı bugün yoğun olduğumu, onun akrabalarının da beni aramadığını önce karısını savunması gerektiğini anlatırım.

Kesinlikle çekemeyecek gibiysemm uyumuş gibi yapardım. Sakinsem alır karşıma sakince konuşabilir miyiz çözemezsek ikimizde üzüleceğiz, çevremizin sebep oldugu tartışmalar yaşamak istemiyorum diye anlatırım. Bunu kasten yapmadığımı bugün yoğun olduğumu, onun akrabalarının da beni aramadığını önce karısını savunması gerektiğini anlatırım.

Aynen çekemyeceğim ama dediklerini sabah sakinkene harfiyen söylicem, çok teşekkür ederim :)

öncelikle tavsiyem, ailesi sözkonusu olunca kendi ailenize göstermediginiz ilgiyi gösterin. hatta ona hadi gidelim ziyaret edelim deyin. Merak etmeyin siz ondan daha ilgili davranınca vazgeçecek. Şu an sizi tartıyor ölçüyor. Ailesinin size karşı olan hatalarinida yeri geldiğinde öyleler böyleler demeden üzüldüm kırıldım şeklinde anlatın. Samimi olun. Ve ailesi için söylediğiniz her sözü o sizin ailenize söylese ne hissederdiniz bunu düşünerek söyleyin.

10 senedir hala mi öyle esiniz? Offf bende kendimi teselli ediyordum gecer diye :KK43:
Ben artık önemsemiyorum ve bu konuda tartışmıyorum
Hmmm geçmiş olsun diyorum okadar
Biz uzaktayız ailelerimizden bir de yakın olsak düşünemiyorum halimizi
Onu değiştiremiyorsun ama kendini değiştirip önemsememeye çalışabilirsin böylece o sinir olur

Ben artık önemsemiyorum ve bu konuda tartışmıyorum
Hmmm geçmiş olsun diyorum okadar
Biz uzaktayız ailelerimizden bir de yakın olsak düşünemiyorum halimizi
Onu değiştiremiyorsun ama kendini değiştirip önemsememeye çalışabilirsin böylece o sinir olur

Önemsemediğimde bu sefer sen aileme değer vermiyorsun beni benimsemiyorsun.. Bin tane laf işitiyorum.

Cevap verme söylenir bıdı bıdı sonra azalır Şiddeti
Her insan farklıdır biliyorum bu şekilde buldum Çözümü
Teyzesinin kızının mide ağrısını dert edemem kendime onun tantanasını da çekemem en iyisi duymadım görmedim bilmiyorum:KK14:

Cevap verme söylenir bıdı bıdı sonra azalır Şiddeti
Her insan farklıdır biliyorum bu şekilde buldum Çözümü
Teyzesinin kızının mide ağrısını dert edemem kendime onun tantanasını da çekemem en iyisi duymadım görmedim bilmiyorum:KK14:

Aynen başka derdim yokmuş gibi benim ilgilenmemi bekledi eve geldiğinde açıklamasıylsa; siz iyi anlaşıyorsunuz aranız açılmasınmışmışmış.. Senden mi öğrenicem dedim bu zamana kadar sen mi bana ince düşünceyi öğrettin?! Bahane yaa başka birşey değil.

Back
X