Evlendıkten sonra annesinin kıymetini anlayanlar

Kendı evımı aramam zaten evıme alısamadım hıc ıstemıyorum eve gelmek
Annemın calısmasına uzuluyorum. Sanıyorum degıl gercekten oyle.
Evlenmeseydm annem maddı sıkıntı cekmeyecekti buna uzuluyorum
çalışıp annenize maddi anlamda biraz da olsa yardımcı olmaya çalışırsanız hem psikolojik olarak kendinizi daha iyi hissedeceksiniz hem de annenizi biraz rahatlatacaksınızdır diye düşünüyorum.

çalışıp annenize maddi anlamda biraz da olsa yardımcı olmaya çalışırsanız hem psikolojik olarak kendinizi daha iyi hissedeceksiniz hem de annenizi biraz rahatlatacaksınızdır diye düşünüyorum.
Evet dogruya dogru...
Cunku gectıgımız kış hep calıstım anneme de yardımcı oldum cok ıyı hıssedıyordum fakat calıstıgım ış cok yorucuydu temızlik ve tezgahtarlıktı 7 ay calıstm
Bu sene kendımı gelıstırmek amacıyla kursa gıdıcem branş degıstırıp baska bır yerde calısıcam ve hem kendım mutlu olucam hem de annemı mutlu edıcem nşaAllah. Allah m o gunlerı göstersin bize ...

Bende öyleyim seni iyi anlıyorum 6 yıl oldu evlenelim hemde ama hep yanımda olsun istiyorum annem en kiymetlimmmm

sizin eviniz çok yakınmış annenize, ben ne yapayım 3 veya 4 ayda bir görüşüyoruz. Ailemizde sorunlar var , ayrıca babam hasta makine kullanmak zorunda hergün, bu yüzden aklım hep onlarda ve bana gelmeleri çok zor. ben de çalışıyorum AlLah kısmet ederse ancak şubat gibi görebileceğim. halinize şükretmelisiniz istediğinizde görebilrsiniz yarım saat çık gör için rahatlar. Ayrıca iki yıl çok uzun süre sonra eşin seni mutlu edemeyeceğini düşünecek. en önemlisi onların iyi ve sağlıklı olması, çünkü ömrümüzün sonuna kadar ailemizle yaşayamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…