- Konu Sahibi semayasaran
-
Kızlar herkese selamlar öncelikle.
Bunu paylaşmak için çok düşündüm, bana çok utanç verici deliyor yalnız sorunum çok büyük. :S:S
Evlenmeden 80 olan göğüslerim artık 85'i zorluyor. Annem ve halamla bu konuyu konuştuğumda normal olacaktır diyorlar ama benim daha bir bebeğim de olmadı.
Acaba bu normal mi? Küçültme işlemi yaptırmam gerekir mi doğal ya da ameliyat :S:S
Evlendikten sonra büyüdü diye bir şey yok.
Ne yani imza atınca mı göğüste kendini büyümeye adapte ediyor
Ya kilo almışındır yada başka bir şey vardır.
Gülüyorum şu evlenince göğüslerim büyüdü cümlesine :)
Doğum kontrol hapı kullanıyorum cnm. Eşim prez. kullanmayı hiç sevmiyor gerçi çok az ilişkiye giriyoruz 2 haftada 1 ya da 2 gibi..
Evlenmeden önce dik ve serttiler. Şimdi sanki biraz sarkmış, biraz büyümüş gibiler. Eskiden ayna karşısında saatlerce süslenirdim şimdi hemen giyinip kaçıyorum salona :S:S
Doğum kontrol hapı kullanıyorum cnm. Eşim prez. kullanmayı hiç sevmiyor gerçi çok az ilişkiye giriyoruz 2 haftada 1 ya da 2 gibi..
Evlenmeden önce dik ve serttiler. Şimdi sanki biraz sarkmış, biraz büyümüş gibiler. Eskiden ayna karşısında saatlerce süslenirdim şimdi hemen giyinip kaçıyorum salona :S:S
Bence takmamalısın bu kadar.büyük meme iyidirHele ki 1,70 boya ceviz kadar meme olmaz.90 bu arada benim de göğüs bedenim.ve boyum da senden kısa annemin göğüsleri gibi olsaydı senin göğüslerin napardın acaba.abartmıyorum 1 göğsü 1kg vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?