Evlendikten sonra değişen arkadaşlar

Herkes aynı değil ama evliliği çok kafasında büyütüp evlenince başlarının göğe erdiğini düşünen bir grup var. İşte onlardan uzak durmalı. Yazık onca emeğinize. Onca yolu tepmişsiniz 2 tl verememişler. Ben de çok gittim. Hemen herkesinkine gittim vefalı olan oldu mu derseniz? Malesef sonuç hüsran. Tabi ki karşılık beklemiyorsunuz yaparken ama manevi olarak bile evlendikten sonra bir telefon dahi açmayan var. Ne diyeyim ben Allah'a havale ettim. Evli olup çok iyi olan arkadaşım da var. Diyorum ya karakter meselesi. İyi tanıyamamışsınız. Bundan sonra ona göre davranırsınız. Daha evlenmek için çok gençsiniz. Rabbim önünüze istediğiniz gibi birini çıkarsın. Hepimizin başına geliyor. Tanımış oldum deyin geçin. Yapcak birşey yok malesef.

Böyle bir aptalda benim. Herkese koştum en yakın dediklerimden eser yok simdi. Herkes kendi cıkarları pesindeymis anladm gec oldu. dostluk arkadaşlık kavramına inanmıyorum. Kim ne dersin. İnanmakta istemiyorum. 2 liralık çayı ödeyemeyen adamla evlenen düşünsün kendi kalitesini.

Böyle bir aptalda benim. Herkese koştum en yakın dediklerimden eser yok simdi. Herkes kendi cıkarları pesindeymis anladm gec oldu. dostluk arkadaşlık kavramına inanmıyorum. Kim ne dersin. İnanmakta istemiyorum. 2 liralık çayı ödeyemeyen adamla evlenen düşünsün kendi kalitesini.
Doğu ya tekrar gidince aynı ilçede yasicaz ama mesafe koymayı dusunuyorum .Yani uzaktan arkadaşım.olsa zoruma gitmez ama 7 senedir ev arkadaşımdı:( üniversitede, memur olduk dogu da ama yine de tanınmıyor işte . :(

Kızlar çok sinirliyim şimdi .Bekarım ben .Cevremde ki arkadaşlarımın hepsi evlendi .Uzakta olsa gittim altınımı taktım. Artık karar almıştım kimsenin düğününe gitmicem evlenen bekarlardan uzaklaşıyor sebepsizce .Tamam hediye karşılık beklenerek verilmez ama insan vefasızlığı görünce üzülüyor:KK43: Geçen hafta üniversiteden beri samimi.oldugum arkadasimin düğünü oldu 19 saat yol.Gittim :KK43: Düğünden 2 gün önce gelin damat ve ben çay içmeye gittik .2 lira tuttu benim ictigim damat bey ödeme lütfunda bulunmadı . Bulunmasında oyle bi beklentim yok ama bozugum yoktu onların vardi damat beyin . 100 lirayı bozamadılar. Garson bozmak için başka dükkana gitti baya bekledik orada çok zoruma gitti kızlar . Ben bir şey bekleyerek gitmedim öyle olsa o yolu tepip gelmezdim ama zoruma gitti.26 yaşındayım ne zmaan evlenirim bilmiyorum ama düğünün e gittiğim.arkadaslarimin bile geleceğini sanmıyorum artik.Kizlar dert yanmak.istedim size üzülmekte haklı miyim .Evlenenler de sanki kocişlerini ellerinden alicam yılda 1 2 anca görüşüyorlar. Çok.üzülüyorum bu duruma insanlar neden böyle davranıyor ki her şey menfaat mi çeyreği takınca bitiyor mu arkadaşlık :KK43:
O sizin arkadaşlarınızın ve eşlerin terbiyesizliği ve dengesizliği bende düğün yaptım şehir dışından gelenler oldu eve sigilmadigi için otelden yer ayarladım rahat etsinler diye kuaförlerini dahi ayarladik arkadaşlarınızdan uzaklasiin bi an once

Kızlar çok sinirliyim şimdi .Bekarım ben .Cevremde ki arkadaşlarımın hepsi evlendi .Uzakta olsa gittim altınımı taktım. Artık karar almıştım kimsenin düğününe gitmicem evlenen bekarlardan uzaklaşıyor sebepsizce .Tamam hediye karşılık beklenerek verilmez ama insan vefasızlığı görünce üzülüyor:KK43: Geçen hafta üniversiteden beri samimi.oldugum arkadasimin düğünü oldu 19 saat yol.Gittim :KK43: Düğünden 2 gün önce gelin damat ve ben çay içmeye gittik .2 lira tuttu benim ictigim damat bey ödeme lütfunda bulunmadı . Bulunmasında oyle bi beklentim yok ama bozugum yoktu onların vardi damat beyin . 100 lirayı bozamadılar. Garson bozmak için başka dükkana gitti baya bekledik orada çok zoruma gitti kızlar . Ben bir şey bekleyerek gitmedim öyle olsa o yolu tepip gelmezdim ama zoruma gitti.26 yaşındayım ne zmaan evlenirim bilmiyorum ama düğünün e gittiğim.arkadaslarimin bile geleceğini sanmıyorum artik.Kizlar dert yanmak.istedim size üzülmekte haklı miyim .Evlenenler de sanki kocişlerini ellerinden alicam yılda 1 2 anca görüşüyorlar. Çok.üzülüyorum bu duruma insanlar neden böyle davranıyor ki her şey menfaat mi çeyreği takınca bitiyor mu arkadaşlık :KK43:
Ben bu yaşanan şeyin üzerine çeyrek falan takmazdım madem gittim mecbur 50-100 para takardım gram bile takmazdım.

O sizin arkadaşlarınızın ve eşlerin terbiyesizliği ve dengesizliği bende düğün yaptım şehir dışından gelenler oldu eve sigilmadigi için otelden yer ayarladım rahat etsinler diye kuaförlerini dahi ayarladik arkadaşlarınızdan uzaklasiin bi an once
Öyle yapicam 7 senedir ev arkadaşımdı.ben can ciğer kardeşiz diye düşünüyordum.bu sene yine doğu da çalışacağız ilçe çok küçük ama mesafe koyucam arama

Ben bu yaşanan şeyin üzerine çeyrek falan takmazdım madem gittim mecbur 50-100 para takardım gram bile takmazdım.
Ah keşke . Gitmeden konusmustuk çeyrek lafı geçmişti sözümden de dönemedim ama pişman oldum

Kızlar çok sinirliyim şimdi .Bekarım ben .Cevremde ki arkadaşlarımın hepsi evlendi .Uzakta olsa gittim altınımı taktım. Artık karar almıştım kimsenin düğününe gitmicem evlenen bekarlardan uzaklaşıyor sebepsizce .Tamam hediye karşılık beklenerek verilmez ama insan vefasızlığı görünce üzülüyor:( Geçen hafta üniversiteden beri samimi.oldugum arkadasimin düğünü oldu 19 saat yol.Gittim :( Düğünden 2 gün önce gelin damat ve ben çay içmeye gittik .2 lira tuttu benim ictigim damat bey ödeme lütfunda bulunmadı . Bulunmasında oyle bi beklentim yok ama bozugum yoktu onların vardi damat beyin . 100 lirayı bozamadılar. Garson bozmak için başka dükkana gitti baya bekledik orada çok zoruma gitti kızlar . Ben bir şey bekleyerek gitmedim öyle olsa o yolu tepip gelmezdim ama zoruma gitti.26 yaşındayım ne zmaan evlenirim bilmiyorum ama düğünün e gittiğim.arkadaslarimin bile geleceğini sanmıyorum artik.Kizlar dert yanmak.istedim size üzülmekte haklı miyim .Evlenenler de sanki kocişlerini ellerinden alicam yılda 1 2 anca görüşüyorlar. Çok.üzülüyorum bu duruma insanlar neden böyle davranıyor ki her şey menfaat mi çeyreği takınca bitiyor mu arkadaşlık :(
Sen üzülme bence iki tl ödeyemeyen kocası olan arkadaşın üzülsün 😏 Şaka gibi

Canım sen evlenirken bana haber ver ben gelirim düğününe!
Resmen ayılık yapmış son gittiğin özellikle.
Ben çok genç yaşta evlendim , benimkini de bu kesin bidaha evlenir diye gelmeyen çok olmuştu 😂
İstediğin tavrı alabilirsin, düğününe gitmeyebilirsin. Haklısın bence
Evlenen değişiyor mu evet benim de içimi daraltıyor bu.

Canım sen evlenirken bana haber ver ben gelirim düğününe!
Resmen ayılık yapmış son gittiğin özellikle.
Ben çok genç yaşta evlendim , benimkini de bu kesin bidaha evlenir diye gelmeyen çok olmuştu 😂
İstediğin tavrı alabilirsin, düğününe gitmeyebilirsin. Haklısın bence
Evlenen değişiyor mu evet benim de içimi daraltıyor bu.
Malesef ben artık arkadaşlığa olan inancımı kaybettim

Doğu ya tekrar gidince aynı ilçede yasicaz ama mesafe koymayı dusunuyorum .Yani uzaktan arkadaşım.olsa zoruma gitmez ama 7 senedir ev arkadaşımdı:KK43: üniversitede, memur olduk dogu da ama yine de tanınmıyor işte . :KK43:
Benim ev arkadaşmda düğüne gelmedi doğumdan sonra gelcem dedi gelmedi istanbula gelmis gezmis gitmis. Çeyrek falan beklerm sandı heralde. Bu tipler yüzünden yalnızlığı daha çok seviyorum ciddi manada. Kimseyle uğraşmıyosun bi beklentin kalmıyor. Salla gitsin. İşi düşünce arar yüz verme bence.

Canım benim adamlar bildigin gorgusuzmus hatta daha agir bir kelime var da banlanmayayim. Onlar 2 lirayi cok gorurken sen ceyrek taktin? Bu ders olsun bir daha bunu yapma yasin genc sakin ama sakin yapma. Ailenden kimse seni uyarmadi mi?? İnşaallah en kisa zamanda hayirlisiyla guzel bir kismetin cikar evlenirsin cook mutlu olursun.

Çeyrek mi taktın vari gram olaydı bu devirde kim kime çeyrek takıyor ki

Canım benim adamlar bildigin gorgusuzmus hatta daha agir bir kelime var da banlanmayayim. Onlar 2 lirayi cok gorurken sen ceyrek taktin? Bu ders olsun bir daha bunu yapma yasin genc sakin ama sakin yapma. Ailenden kimse seni uyarmadi mi?? İnşaallah en kisa zamanda hayirlisiyla guzel bir kismetin cikar evlenirsin cook mutlu olursun.
Inşallah çok sagolun .Şu an görüştüğüm biri var subay .Kendime diyorum daha arkadaş secemiyorsun evleneceğin insanı nasıl seciceksin diyorum üzülüyorum karar veremiyorum bazen :(

Inşallah çok sagolun .Şu an görüştüğüm biri var subay .Kendime diyorum daha arkadaş secemiyorsun evleneceğin insanı nasıl seciceksin diyorum üzülüyorum karar veremiyorum bazen :KK43:
Askerse Allah kolaylık versin ne diyim ben hayrını görmedim

bu olaydan sonra siz hala ceyrek taktiniz?
bilemedim- yani ben olsam bu olaydan sonra yer, icer, göbek atar... ceyregi kendime saklar ve 5 lira takar ve evime dönerdim.
siz böyle verici oldugunuz sürece sömüren cok olur.

ah be cidden böyle yapsaydınız keşke
çok ayıp edilmiş

çok ayıp yapmış damat ama fakat evlenınce değişmek değil de farklı farklı sorumluluklar oluyor o yüzden görüşmede sıkıntı olabilir,kocaları sorun çıkarabilir,kız arkadaslarından kaynaklı olmayabılır sadece

Back
X