evlendikten sonra değişmek

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.610
598
Arkadaslar sevgilimle bir dönem aramiz cok kotu idi. Yani o benden vazgecmeye cok yaklasmis idi. O süreçte sehir dışında okuyordum ve ben uzerine o kadar titriyordum ki.
Sonra ayni sehirde yasamaya basladik bende okuyordum ve ailemin yanında degildim. Evlerimizde yakin idi. Sabah sekizde kalk kahvaltiyi parkta yapalim diyecek kadar yakin bir sene gecirmistik.
Veya gece bir derdimiz oldugunda asagiya inip birbirimizin yüzünü görmek yetiyordu teselli icin.
simdi ben ailemin yanına tasimdim okul bitti ise basladim. Is hayatim aşırı yogun geciyor. Sevgilime vakit ayirmak icin resmen cirpiniyorum.
ailelerimizi tanistiracagiz ins. Ancak sevgilimin aklindaki en büyük derdimiz ya evlenince değişirsen sözümü tutmazsan. Ise baslayinca bile degistin vs..
insanin yasam tarzi değiştikce tavirlari da degisebilir ama kalbindeki duygular degismez. Ben bunu anlatamıyorum :KK43: ve ben ikizler burcuyum zevkim bile değişir ben ne diyeyim simdi ona
sekiz yildir hayatimda degismeyen tek sey ona olan askim :)

"ikizler burcuyum , degisirim "diyin !
hayatimizdaki kararlari burclara ve ozelliklerine gore alirsak isimiz yaş ...

Benim boynımda ipim yok kendim ne yapacağımı bilirim söz tutacak yaşı da çoktan geçtim diyin. Böyle diyen biri için üzülmek de saçma. İlginç

Oooo suphleriniz baslamis sizin simdiden bence biraz daha taniyin birbirinizi... insanlar degisebilir bu sen de olabilirsin esin de yasam sartlari neleri getirir bilemezsiniz ya da cok guzel evliliginiz olur bu bilinmez. amaaa oncelikle emin olmadiginiz gordum bi emin olun birbirinizden sonra evlilige yuruyun umarim mutlu olacaginiz yolu secersiniz :)

Evlenınce değişirsen,sözümü tutmazsan ne demek?

Simdi biz gayet uyumluyuz.
Bugüne kadar hic sunu yao sinu yaoma demedi.
Ancak diyecek bir seyi de hic madi. Sınırlarımiz ayni ikimizinde.
Öte taraftan eskiden daha ilgili idi gece beklerdim mesaj atsin diye sabaha kadar telefonda konusurdum. Halini hatirini daha hassas takio ederdim simdi calisinca aksam eve zor atiyorum kendimi direk uyuyorum. Ilgizilikten sikayetci.
hani kadinlar bir trip vardir ya bana sahip olunca hic ilgilenmeyecek diye :) aynısı bizim beyde de var :D

[QUOTdryolu, post: 42977561, member: 309747"]"ikizler burcuyum , degisirim "diyin !
hayatimizdaki kararlari burclara ve ozelliklerine gore alirsak isimiz yaş ...[/QUOTE]

Karakter ozellikleri diyelim o zaman biz.

Arkadaslar sevgilimle bir dönem aramiz cok kotu idi. Yani o benden vazgecmeye cok yaklasmis idi. O süreçte sehir dışında okuyordum ve ben uzerine o kadar titriyordum ki.
Sonra ayni sehirde yasamaya basladik bende okuyordum ve ailemin yanında degildim. Evlerimizde yakin idi. Sabah sekizde kalk kahvaltiyi parkta yapalim diyecek kadar yakin bir sene gecirmistik.
Veya gece bir derdimiz oldugunda asagiya inip birbirimizin yüzünü görmek yetiyordu teselli icin.
simdi ben ailemin yanına tasimdim okul bitti ise basladim. Is hayatim aşırı yogun geciyor. Sevgilime vakit ayirmak icin resmen cirpiniyorum.
ailelerimizi tanistiracagiz ins. Ancak sevgilimin aklindaki en büyük derdimiz ya evlenince değişirsen sözümü tutmazsan. Ise baslayinca bile degistin vs..
insanin yasam tarzi değiştikce tavirlari da degisebilir ama kalbindeki duygular degismez. Ben bunu anlatamıyorum :KK43: ve ben ikizler burcuyum zevkim bile değişir ben ne diyeyim simdi ona
sekiz yildir hayatimda degismeyen tek sey ona olan askim :)
üstüne titreyen sen alttan alan sen evlenince değişmesinden endişe edilen yine sen:confused:

Benim boynımda ipim yok kendim ne yapacağımı bilirim söz tutacak yaşı da çoktan geçtim diyin. Böyle diyen biri için üzülmek de saçma. İlginç

Oooo suphleriniz baslamis sizin simdiden bence biraz daha taniyin birbirinizi... insanlar degisebilir bu sen de olabilirsin esin de yasam sartlari neleri getirir bilemezsiniz ya da cok guzel evliliginiz olur bu bilinmez. amaaa oncelikle emin olmadiginiz gordum bi emin olun birbirinizden sonra evlilige yuruyun umarim mutlu olacaginiz yolu secersiniz :)

Aslinda sekiz senedir taniyoruz birbirmizi. Karakterlerimizi cevremizi yaptiklarimiz sevgimiz herseyi biliyot ve eminiz ancak.. böyle oldu tanisma öncesi :/

Simdi biz gayet uyumluyuz.
Bugüne kadar hic sunu yao sinu yaoma demedi.
Ancak diyecek bir seyi de hic madi. Sınırlarımiz ayni ikimizinde.
Öte taraftan eskiden daha ilgili idi gece beklerdim mesaj atsin diye sabaha kadar telefonda konusurdum. Halini hatirini daha hassas takio ederdim simdi calisinca aksam eve zor atiyorum kendimi direk uyuyorum. Ilgizilikten sikayetci.
hani kadinlar bir trip vardir ya bana sahip olunca hic ilgilenmeyecek diye :) aynısı bizim beyde de var :KK70:
Kusura bakmada sevgilin fazlasıyla bencil hep senden bekliyor

evlenincede beklentisi devam edecek bu ilişkide sevgiyi ilgiyi kesintisiz vermesi beklenen tek kişisin

her şey karşılıklıdır sen bana ilgi sevgi verirsen bende sana aynı şekilde veririm merak etme de

Evlenince sözümü tutmazsan ne oluyor

Daha simdiden böyle baslamissa isin zorr...

üstüne titreyen sen alttan alan sen evlenince değişmesinden endişe edilen yine sen:confused:

zor islermis :) bende korkuyorum onun degismesinden.. ama iyi yonde degisiyor insallah hep oyle our
Kusura bakmada sevgilin fazlasıyla bencil hep senden bekliyor

evlenincede beklentisi devam edecek bu ilişkide sevgiyi ilgiyi kesintisiz vermesi beklenen tek kişisin

her şey karşılıklıdır sen bana ilgi sevgi verirsen bende sana aynı şekilde veririm merak etme de

Ilgi gosteris sekli hep farkliydi. Disaridan biri gorse sevgili demezdi bize.. ancak ailem isin icine girdikten sonra ciddi adimla beraber asiri el ustunde tutuyor masallah. Bazen ben de nasil davranacahimi kestiremeyip soguk davraniyor olabilirim ama cozemiyorum bazi zamanlar.

Aslinda sekiz senedir taniyoruz birbirmizi. Karakterlerimizi cevremizi yaptiklarimiz sevgimiz herseyi biliyot ve eminiz ancak.. böyle oldu tanisma öncesi :/

bence seneler cok onemli degil tanima konusun da...anacim evlilik bu surpriz yumurta kim ne dese bos :) evlenin de gorun birbirinizi :)

Bana daha çok evlilikten korkuyor gibi geldi.Adeta bir ben.Yani benimde ya değişirse filan tarzı korkularım bayaaaa var.Bu yüzden evlilik olayını uzattıkça uzatanlardanım.Ne desem bilemedim şimdi o yüzden o_O

Evlenince sözümü tutmazsan!!!!

Pessss artik, kendine eş degil itaatkar bir köle ariyor sanirim.

Zamaninda fazla ilgi gosterip, totosunu kaldirmissin. O bayan olmus sense erkek. Kim kimi nazlamali???

Back
X