Evet büyük bir ailede büyüdügüm icin fazla arkadaslik kurmaya ihtiyacim yoktu acikcasi, esimin ailesi de kalabalik degil maalesef. Cok tesekkür ederim cevabiniz icinSosyalleşerek, calısarak düzeltebilirsiniz. Ki evlenmeden öncede sosyal degilmissiniz zaten. Sadece ailenizle olan vakit yetiyormus size. Es yetememis. Bir an önce calısmaya, sosyallesmeye bakın.
Spora gidebilirsiniz, belediye kursları var hobilerinize ilgi alanlarınıza göre secim yapabilirsiniz.
Yav güzelim yurt dısında yasadıgını söylesene sende. Bende oturdum belediye falan yazıyorum el insaf ya…Evet büyük bir ailede büyüdügüm icin fazla arkadaslik kurmaya ihtiyacim yoktu acikcasi, esimin ailesi de kalabalik degil maalesef. Cok tesekkür ederim cevabiniz icin
Sesli güldüm kiz Allah seni de güldürsün hdhdjdkYav güzelim yurt dısında yasadıgını söylesene sende. Bende oturdum belediye falan yazıyorum el insaf ya…
Ya ne kadar güzel bi cevap yazmissiniz, cok tesekkür ederimKendinize bir hayat arkadaşı seçmişsiniz. Onunla keyif alabileceğiniz ortak hobiler geliştirin. Birbirinizin en iyi arkadaşı olmaya çalışın. Bir makale de okumuştum. İyi evliliklerin sırrı uyumadan önce yatakta yapılan sohbette gizliymiş. Ben hatırlarım annem babam ne yaşarlarsa yaşasın gece fısır fısır bir şeyler konuşurdu. Birbirlerine gün içerisinde neler yaptıklarını anlatır, muhtemelen bizlerin sorunlarını kendi aralarında değerlendirirlerdi.
Başka şehre taşınmak zor. Sosyal olmadığınızı yazmışsınız. Aile özlemi çekiyorsunuz. Yaşınızda daha genç. Ama ne kadar güzel ki sevdiğiniz, size değer veren bir eş seçmişsiniz. Bu herkese nasip olmaz. İnşAllah evliliğe adapte olursunuz. Hakkınızda hayırlısı.
Adiniza cok sevindimAynısı bana da oldu doğup büyüyüp 24 sene yaşadığım şehirden, ailemden 900 km uzak bir şehire gelin geldim kimsem yok eşim sürekli şehir dışında bense gurbette yalnız bir şekilde evde oturuyordum taaki minik bir prenses karanlık dünyamı aydınlatana kadarher şey geçiyor merak etmeyin alışmak uzun sürüyor ama kendi kendinize yettiğinizi anladığınızda tüm olumsuzluklar son buluyor
Cok tesekkür ederim cevabiniz icin“ Yel essin kokusu gelir”
der büyükannelerimiz. Ailenize olan özlemiz, gurbetlik hissiniz zamanla azalır ve alışırsınız ancak asosyal olmanız sizi eksiye düşürür daima. Bu süreçte sosyalleşmek psikolojik sağlığınız için çok iyi gelecektir.
Sık sıkta ailenizle telefonda da olsa görüşmeyi ihmal etmeyin
Rica ederimmmCok tesekkür ederim cevabiniz icin
Bende 900 kilometre ötede bir şehre geldim iki yıl önce bebeğim oldu ama hala alışamadımAynısı bana da oldu doğup büyüyüp 24 sene yaşadığım şehirden, ailemden 900 km uzak bir şehire gelin geldim kimsem yok eşim sürekli şehir dışında bense gurbette yalnız bir şekilde evde oturuyordum taaki minik bir prenses karanlık dünyamı aydınlatana kadarher şey geçiyor merak etmeyin alışmak uzun sürüyor ama kendi kendinize yettiğinizi anladığınızda tüm olumsuzluklar son buluyor
Arkadaşlık ilişkisi kurun yani biraz klasik gelecek ama ben kendimle vakit geçirmeyi de seven biriyim 3 ay eşim yurt dışında çalıştı o dönem evde tek başımaydım evi benimsememde büyük katkısı oldu kendinizle vakit geçirmeyi sevince kendi kendinize yetince alışıyorsunuzBende 900 kilometre ötede bir şehre geldim iki yıl önce bebeğim oldu ama hala alışamadımSizin ne kadar sürdü alışmanız neler yaptınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?