Evlendikten sonra eşler neden degişir ?

goflett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
158
1
66
Denizli
ilk tanıştıgımızda tam bie centilmen kibar anlayışlı günde 5 kere sesimi duymadan yapamayan bir adamdı.sonrasında nısanlandık ya işte budur dedigim ama evliliginizin 2-3 aylarında eser kalmayan.. sinirli her seyi lafını yapan söylenen örnegin tv önende dursam çıksana be önümden diyen.nısanlıyken araba kapısını acan adam sımdı degil kapıyı acmak biraz sert kapasam çüş diyen ,muhabbet ettigimiz sırada salak mısın manyaga bak vs.vs.. yani kaba saba bir adam olu verdi çıktı ...etrafımdakı arkadaslarımda bu durumdan şikayetçi onlarda eşlerinden memnun degil...sevmesine seviyorum eşimi o da beni seviyor biliyorumda heralde aşk denen olay bitince ilişkiler bu duruma geliyor.

OOf oof ne olmuş böylee? acaba çok sorun yaşadınız mı kavgalar oldu mu? bunlar neden olabiliyor başka açıklaması yok bence

Hareketleri, davranışlarindan çok sana değer veriyor mu, sevgisi ilk günkü gibi devam ediyor mu bunlara kafanı tak bence. sana değer vermesi yapmacık birkaç hareketten daha değerlidir.

ilk tanıştıgımızda tam bie centilmen kibar anlayışlı günde 5 kere sesimi duymadan yapamayan bir adamdı.sonrasında nısanlandık ya işte budur dedigim ama evliliginizin 2-3 aylarında eser kalmayan.. sinirli her seyi lafını yapan söylenen örnegin tv önende dursam çıksana be önümden diyen.nısanlıyken araba kapısını acan adam sımdı degil kapıyı acmak biraz sert kapasam çüş diyen ,muhabbet ettigimiz sırada salak mısın manyaga bak vs.vs.. yani kaba saba bir adam olu verdi çıktı ...etrafımdakı arkadaslarımda bu durumdan şikayetçi onlarda eşlerinden memnun degil...sevmesine seviyorum eşimi o da beni seviyor biliyorumda heralde aşk denen olay bitince ilişkiler bu duruma geliyor.

Canım eşin ile bu durumlar hakkında konuştun mu, bir de bu davranışlar evlendikten hemen sonra yavaş yavaş mı başladı yoksa birden mi? bu süre zafında birbirinizi kıracak davranışlarda bulundunuz mu? Ve bir de hala birbirinize karşı ilgili misiniz yoksa aynı evin içinde yaşayan iki farklı kişi gibi misiniz? Biraz fazla soru oldu ama aklıma direk bunlar geldi.

Seninde davranışların, hareketlerin, huyların farketsende etmesende değişmiştir etki tepki belki. Belkide çok iyi rol yapan biriydi.

insanlar evlenmeden önce de değişiyor. ben kendi adıma konuşayım 5 sene önceki benle şimdiki benin huyları alışkanlıkları hevesleri korkuları istekleri arzuları bambaşka. evlendikten sonra bu değişim devam ediyor o kadar.

aynen canımm aynen fabrıka ayarlarına dönuyorlar odunlarrr :47::47:

ben de 4 aylık evliiyim ama şükür ki eşim değişmedi sadece benmle daha az konuşuyo ben de üstüne gitmiyrm

:) gitsen de zaten en fazla konuşmama oranınız artar:)

bence evlilikte eşlerden biri sinirliyken, agresifken diğeri kendine hakim olmalı.Yoksa istemeden karşılıklı kırılmalar olabilir ve malesef o anlarda söylenen sözler hiç bir zaman insanın aklından silinmez. skinleşildikten sonra içinizde ne varsa dökmelisiniz :) bir de naçizane bi öneri eşinizle evlilik üzerine kitaplar okuyun. o okumasa da siz okurken ona kısa kısa anlatın. Emin olun size faydası olacaktır.

Anladığım ve duyduğum kadarıyla erkeklerin 10 da 7 si
evlendikten sonra değişiyor..
Kendi eşimdeki değişimleri bir sıralamaya kalkayım bakayım..
1) Öncesinde peşimde özürlerle,af dilemelerle gezen adam beni üzdüğünde özür dilemeye üşenir hale geldi..
2) Ailesi yok gibi davranan adam annem,babam diye sayıklamaya başladı,şok oldum..
3) Rest çeken hep benken rest çekmeye başladı nasıl cesaret ettiğine inanamadım..
4) Ailesiyle kavga ettim,kötü oldum,eşimle de tartıştım olaylar büyüdü beni 15 gün aramadığı günü gördüm ya
her şeyi beklerim artık ondan..:ssz: Bu adam 2 dk geç mesaj atsam kavga ederdi benle yahu..:2:
5) Ben derdim de yakışmıyor hanımefendisin sen derdi bana.B..k bile demeyen adamın ağzından s..... git de duydum şoklara uğradım..
6) Herşeyine razıyım diyen adam kavgalarımızda mutsuzum dediğimde kendini düzelt mutlu oluruz diyor:ssz:
Kendi çok düzgündür nazar değmesin tövbe tövbe:9:
7) Verdiği sözü tutmadı ve ben öyle dememiştim diye kıvırdı..

Not: Evlenene kadar istediğiniz ne varsa yaptırın o günü görmeden imzayı atmayın kızlar..
Erkek sözünü senet sanırdım ben yokmuş öyle bişey:ssz:

aslında flört ve nişanlılık zamanını iyi geçirmek gerekiyor. Eğer sıkıntıları sorunları görüyorsanız ve bunlarla baş edemeyeceğinize inanıyorsanız ,kesinlikle karşınızdaki erkeğe acıyıp o ilişkiye devam etmeyin. O zamanlarda karşınızda ağlayan adam sizi ağlanılacak duruma getirebilir.

çüş, manyak, salak diye size ilk söylediğinde demek ki gereken tepkiyi almadı...
cesaret edemeyecek duruma getirmeliydiniz, size normalmi geliyor,
sadece aşk bitti demişsiniz ama adam düpedüz size hakaret ediyor...

zaten kötü giden bi evlilik var ise kesinlikle çocuk yapılmamalı bazıları herşeyi düzeltir derler ama çocuk olunca eşlerin biraz psikolojisi bozuluyor biraz daha berbat oluyor

eşiniz değişmemiş . sadece siz onu yeterince tanımadan evlenmişsiniz ve o da gerçk yüzünü göstermiş . örneğin benim 3 yıllık bir ilişkim var ilşkimizn 1. yılındaki adamla şu 3.yılımızdaki adam çok farklı . eğer ben bu adamla 1. yılmızda evlenseydim bi kaç ay sonra ya da yıllar sonra ay benim kocam çok değişti dicektim . tabi aslında değişmemiş sadece gerçek yüzünü göstermiş olcaktı . demek istediğim partnerlerinizi iyice tanımadan evlenmeyin çünkü sonrradan çok değişti diyosunuz maalesef :(

Back
X