Evlendikten sonra kilo aldınız mı??

Yokki Canim Aslinda Nasil Vereceğimi Biliyorumda Bir Türlü Boğazimi Tutamiyorum Burda Bir Virimize Destek Olursak çabuk Verirz Diye Düşündüm Sen Kaç Kilo Vermek Istiyorsun

merhaba bende evlendim üç ay içinde 10 kilo aldım. bir buçuk yıl oldu hala veremedim. 75 74 o aralardayım. tabi hiç birsey sığmıyor. giydiğin yakışmıyor. göbek bir taraftan, bel bir taraftan, kalça bir taraftan çıkıyor. bekarlara tavsiyem evlendikten sonra yemenize içmenize çok dikkat edin. insan kendi evinde olduğundanmı pastaları börekleri kendisi yaptığındanmıdır nedir bağazını tutamıyor. en azından 70 in altına insem cok iyi olacak.

ne olacak bizim bu halimiz bilmiyorum..Ben hamileyim bir de asla diyet yapamam ama siz yapın ve bende sizi bir güzel izlim..
Nasipse de doğumdan hemen sonra sporla vermeyi planlıyorum..
hazırmısınız?tutuyoruz boğazları kızlar
yerimseniben

Kızlar evlendikten sonra kendinizde,yeme alışkanlığınızda bir değişiklik oldu mu?Kilo aldınız mı yani?
Ben evlendiğimde 57 idim,şu an 65im.:uhm:Bazen neden böyle oldum diye kendi kendime kızıyorum.Daha özenirdim yediğime,içtiğime şimdi eskisi kadar ince elemiyorum..
Acaba diyorum biz kadınlar gerçektende evlenince salıyor muyuz kendimizi?
:içelim:

canim ben evlenmeden once 65 kiloydum cok guzel bi fizigim vardi .sonra 55 kiloya dustum.dusun bide uc yasinda oglum var.simdide hamileyim kilo aldim norlal olarak ailem cok seviniyor esimle.yani cocuklarla ugras el kapisi ana kucagi deyil ister istemeden zayifliyosun:çok üzgünüm:

Sağol Canim Her Akşam Yediklerimi Burda Size Yazacam Ve Verdiğim Kilolarimi Hem Tedavi Olurkende Zayiflamiş Olurum Ve öyle Hamile Kalirim

yaradı hemde nasıl.60 la evlendim 66yla hamile kaldım 95 gibi doğum yaptım. doğum sonrası 63 e düştüm. şimdi 72-73 arası geziniyom.senağlama ama vereceğim azmettim . valla bak...kafamçokkarıştı

tamam bakalım bende sizi izleyeyim doğumdan sonrada ben deneyeyim hepsini hadi gazamız mübarek olsun:teytey:

kizlar bende evlendikten sonra kilo alanlaradanim bende 8.5 yillik evliyim evlenirken 63 kilo idim su an 86 offfffffff offfffffff ne cok kilo almisim dimi

Back
X