Evlendikten sonra kilo aldınız mı??

Bende Ayni Kanidayim Merak Etme Evet Evlendikten Sonra Hormonlar Degisime Ugradigi Icin Oluyormus Bendede Ayni Durum Oldu Ve Doktora Gittim Jinekoloji Uzmanim öyle Söyledi Yani

slm herkese. ben başlayayım. sabah kursum olduğu için evde kahvaltı yapamadım. 1 poğaça yedim ve tek şekerli çay içtim. saat 4 te musakka 2 dilim ekmek ve cacık yedim. 1 saat önce pikolata yedim. şimdi form çay içtim. bu kadarcık...
unutmadan itiraf ediyorum dün gece midemi bastırsın diye sabahtan kalan light krakerleri yedim....evet arkadaşlar sizi görelim...dökülün bakalım...naniknanik

bende sabah domates beynir 1 dilim ek mek çay şekersiz öğlede pırasa çorba yarım dilim ekmek kuskus salatası akşam çorba 1 tane köfte actıve 1.5 litrede su içtim

bende sabah domates beynir 1 dilim ek mek çay şekersiz öğlede pırasa çorba yarım dilim ekmek kuskus salatası akşam çorba 1 tane köfte actıve 1.5 litrede su içtim

afiyet olsun. sen gece naptın dayanabildinmi. benim çokzor geçti ya. su yine az içtim bide...

kızlar bende sabah kendime kaşarlı bir tost yaptım azcık ama ekmeğim avuç içi kadar..bir meyve suyula içtim güzelce..
öğlende güzel bir tabak patates yemeği yedim..
akşam üzeri bir magnum,hamileyim ya canım istedi:roflol:
akşam da döner ekmek..
bugün biraz saldım sanırım ama idare edin siz beni..:icecream:

kızlar bende sabah kendime kaşarlı bir tost yaptım azcık ama ekmeğim avuç içi kadar..bir meyve suyula içtim güzelce..
öğlende güzel bir tabak patates yemeği yedim..
akşam üzeri bir magnum,hamileyim ya canım istedi:roflol:
akşam da döner ekmek..
bugün biraz saldım sanırım ama idare edin siz beni..:icecream:

hamişim benim sen yemene bak hiçççç kasma kendini.ohhh yarasın valla benim yerimede ye sen.:1hug: hem doğum sonrası kiloları çabuk gidiyo , emzirme vs. derken. sonrasını korumak önemli, yapana da bravo valla.:içelim:

selam arkadaşlar ben evlenirken 49 kilo idim evleneli 8 yıl oldu biryıllık evli iken hamile kaldım düşük tehlikem vardı sürekli kanamam oluyodu hamişliğim yatarak geçti buarada ben 90 kilo ile doğuma gidtim şuanda 75 im vermek için gayret yösteriyorum ama olmuyor bekte takmıyorum çünkü benim için sağlık önemli.tatlicadiarzu

ben pek kilo aldım diyemem bende evlenirken 47 kiloya düştüm telaşe ve stresten normal kilom 52-53 civarıdır ozamanlar 47 oldum ama çok kötüydü yani bide boym var ip gibiydim şimdi yine normalime döndüm 52 kiloyum şuanda çok memnunum ama ilerde ne olur bilemem çünkü daha 5 aylık evliyimmmsengözlerimebaksanab

Selam.
Evlendiğimde 60 kg. dım. 8 ay oldu 8 kg aldım. Her aya 1 kg. :) Ama artık dur demenin vakti geldi. Tam olarak rejim olmasa da yediklerime dikkat etmeye başladım. Boşnaklara gelin oldum. Kayınvalidem ile alt üst oturuyoruz. Çalıştığım için orada yiyip içiyoruz. Çok güzel yemek yapıyor ve hamur işi börekleri çok meşhur. Annemde çok güzel yemek yapar, eskiden de çok yerdim ama bilemiyorum.. Allah' tan boyum uzun, balık etli görünüyorum. Hiçbir zaman zayıf görünmeyi istemedim zaten. min. 60 - mak. 65

dün biraz abartmıştım ama bugün tartıldım 5 günün sonunda 800 gr. gitmiş...

kıslar nerdesiniz ya. yalnız bıraktınız. hani motivasyonumuz...:çok üzgünüm:

Valla ben evlenmeden once 56 idim.Ve 1 sene icinde 10 kilo aldim 66 oldum.Zaten sonra hamile kaldim.Yani neden oldu bilmiyorum bekarkende ayni yerdim ama sanirim o zaman eritirdim ama simdi ye ic yat devamli evde heralde ondan oluyo kizlar

Ben de ıkı kılo aldım sadece aynı kıloda kalmak ıcın ac durmuyorum,herseyden az az yıyorum. :P

50 ile evlendim..
5 kilo aldım 55 kilo ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim..
su an 55 im yine ama yinede birkaç kilo versem iyi olacak diyorum yemediğim zamanda vitamin eksikliğim demir eksikliğim oluyor saclarım fln hızla dökülüyor rejim yapmıcam artık of.

Back
X