Evlendikten sonra kilo aldınız mı??

evlendiğimde tam 51 kiloydum.
tam 2 sene oldu evleneli.
doğum da yapınca ben benlikten cıktım.
aldığım kilolar facia...

ben evlendiğimde 48kiloydum!hamilelikte 15 kilo aldım ,doğumdan sonra bir haftada 7 kilo gitti; normal doğum yaptım bir ay sonrada hiç kilom kalmadı :1no2:47 oldum.:1shok: hatta iki yıl hayalet gibi gezdima.s çünkü çocuğum sabahlara kadar susmuyordu ve sürekli emiyordu!:emir_bebek:bu arada sekiz ay önce sigarayı tamamen bıraktım ve şu an 51-52 arasıyım sanırım!yani insana döndüm biraz!yerimseniben
ben çok hareketli biriyim evimin dağınık ve pis olmasına tahammül edemem:1no2: benim cadı da pislemeden duramazkaydirigubbakcemile4 eşimde dağınık birazcık hiç oturamıyorum anlayacağınız!kafamçokkarıştıo yüzden rejime hiç gerek duymadım!...

evlendiğimde 55 kilo civarındaydım...
sonra 62 oldumm
doğumdan sonra şimdi 71 im vermeye çabalıyorum ama çok zorlanıyorummm

Yıllar oldu evleneli,ama şuan kilom çok yerinde.Ekmek yemiyorum kendimi
dengede tutuyorum.................................................

Ah ahh bekar ken reimlerime bakınca içim cızlıyor ki 2 sene öncesi yani:))
Evlenrken 53 kg ile evlendim 62 ye kadar vurdum:1ninca: rejimdeyim zaten 58 i gördüm :jeyyar:
Doğum kontrol hapı ve geçirdiğim ameliyat yaptı beni boleesenağlama

Bekarlık halimi,bekarlığımı özledim:içelim:

ben hep 55 kg idim..
nişanlanınca evlilik telaşından 51 kg ye düştüm..
evlendikten 2 yıl sonra 68 e cıktım...
ama tiroit hastası olduğum ortaya çıktı ilaç kullanmaya başladım 60 a düştüm...
2 senedir 60 kg yim...5 kilo vermek istiyorum ama gram oynamıyo...
hamile olunca kendimi hayal edemiyorum....

Evlenmeden önce 50 idim şimdi 58
neden evlenince kilo alınırki, nasıl olsa evlendik diye mi? :roflol:

10 kilo aldım 1 yılda
Evlendiğim gün 50 kiloydum eminim o gün tartıldım :) 1 yıl sonra 59 oldum hiç kilo veremedim 60 kilo ile hamiş oldum şimdi 62 kiloyum bakalım nekdar şişicem : )

ah arkadaşım damarıma bastın:(ben evlenmeden önce 58,evlendim 10 ay içinde 65:(babam akciğer kanserinden 3 ay yoğun bakımda yattı sonra vefat etti üzüntüden kilo aldım bende tersine kilo alırım)yeni doğum yaptım 70 kiloyum:(nasıl vercem hiç bilmiyorum bide iştahım bi açıldıki sormayıncokacimcoookdelikafadulden

Evlenmeden önce 50 idim şimdi 58
neden evlenince kilo alınırki, nasıl olsa evlendik diye mi? :roflol:

sana katiliyorum neden evlenince kilo aliniyodelikafadulden
bende 49 kiloydum 54 kilo oldum
yani bes kilo aldim
korkmaya basladim insallah baska almam:Saruboceq:

iki doğum yaptım,ikisindede haftasına hiç doğum yapmamış gibi oldum ne hikmetse,ne rejim nede başka birşey yapmadımda.hamilelikte kiloda almıştım oysa.
doğumdan sonra bende bir hararet oluyordu suya doyamıyorum adeta içtiğim suyu bir ben bilirim.sanırım ondan kayboluyordu aldığım kilolar.

sözlendik ve nişana kadar 5 ayda 6 kilo aldım. şuan vermek istiyorum. ben 42 kiloydum şimdi 48 im. en azından bu kiloyu korusam o yetecek. boyum da 160

10 aylık evliyim bekarken 48 dim nişanlandıktan sonra 55 evlendikten sonra ise 60 oldum :1shok:şu an aşkımı bulunca keyiften olsa gerek Şeniztabi onun da çok yemek sever olmasının da büyük payı var:oklava:

6 yıllık evliyim ve 6 kilo almışım... acaba senelerle orantılı mı gidiyor benim kilom... yandım o zaman... 10 senelik evli olunca 10 kilo 20 senelik evli olunca 20 kilo daha... :1shok: :1shok: :1shok: yok canım daha neler.... CADIARZU imdaaattttt..... laelaelaelaelae

ben evlendikten sonra bi beş kilo aldım şimdi onları vermeye çalışıyorum
eşimse on kilodan fazla aldı ne kadar iyi bakıyorum di mi sevgilime :asigim:

bende tam10 kg aldım evlendikten sonra şimdide nasıl verecegim diye kara kara düşünüyorum

evlenırken 50kg dım.3 sene ıcınde 57 oldum sonra hamılelık ve dogum derken 26 kılo aldım.suan oglum 1 yasında ve ben 63 kıloyum.buyuk bır azımle once hamıle kaldıgım sonrada evlendıgım kıloma donmeye calısıyorum

Ben nişanda 57 , düğünde 54 ... Ve şimdi evliyim 50 kiloyum ...
Kociş bana bakamadı mı acep kaydirigubbakcemile3
Evin içinde fır fır dönmekten verdim kesin ... Yemiyorum da zaten... Memnunum umarım hep böyle kalırım , bakalım ileride nolcekkkkaydirigubbakcemile2

Back
X