Evlendikten sonra kilo aldınız mı??

EWLENıRKEN 56DIYDIM ŞıMDı Bı 5.6 KıLO ALDIM BENDE ANLAMADIM EVLıLıK YARIYO DıYOLAR NE DEMEKSE kaydirigubbakcemile2 ALLAHTAN BOY VARDA KURTARIYORUM YOKSA ıŞıM ıŞTı REJıM YAPMAYIDA HıÇ BECEREMEM NE OLCAK HALıM BıLMıYORUM :delphin:

bende evlendikten sonra cok kilo aldım. tam tamına13kilo...bide cocuk dogurursam noılur bilmiyorum..şimdi diyetteyim..dolapta zayıflamamı bekleyen giysilerimi giyecem bu yaz:

bende evlenince kilo aldım. 54 tüm şimdi oldum 60 :(( bide hamileyim bunun üstüne baya eklencek. nasıl veririm bilmem sonra . valla kadınların nedir bu kilo dertleri ya bitmedi gitti :((

Bekarken 55-56 ydım.düğün koşuşturmalarında 52 oldum,düğün sonrasında yine 55-56.aradan yıllar geçti ben hala 53-56 arasında gittim geldim.52 kilo ile hamile kaldım,68 le doğuma girdim.Bebeğim altı aylıktı sütümde yoktu,diyete başladım 52 oldum.Şu anda yine 55-56 kiloyum.Bayağı istikrarlıymış bünyem benim beee...a.sa.sa.s

nisanliyken 50 dim dugune yakin 47 oldum,cok vermedim evlendigim ay 55 oldum bi sene sonra 61 oldum,bide hamile kaldim 82 oldum dogum yaptim 70 oldum ama 1 gr bile veremiyorum:((((((((((((

canım yaaa evlenmeden 55 kiloydum şimdi 70 kiloyum kendime inanamıyorum ama evlenince niye kilo alınır bilmiyorum eşimde öle baskül ailesi olduk vlaa

rahatlıktandır derler :)
ben almadım zayıfladım hatta ew işlerinden ama şimdi hamileyim tekrar alıyorum dogal olarak inşallah eski kiloma dönerim

Bende kilo aldim biraz ama iki tanede dogum yaptim :dilcikar:boyum uzun oldugu icin yine sanslilyim pek fazla anlasilmiyor ama bu yaz gercekten artik su 6 -7 kilo fazladan kurtulmak istiyorum.

Ah Ah nerde o eski fizigim esmer bomba gibiydim sengözlerimebaksanaba.s

canim benim sen 100kilo olsan yinede cokkkkkkk guzelsindir gulsum sultan, aishwarya rai nin filmleri Ingilterede cok cikar ne zaman ciksa gulsumcum cikti diyorum

ah ah evliligimde kilo almadimda hamilelik yakti basimi hala 69 70 arasi gidip geliyorum 9kiloyu verdim 9 daha kaldi eski kiloma donmek icin

Kızlar evlendikten sonra kendinizde,yeme alışkanlığınızda bir değişiklik oldu mu?Kilo aldınız mı yani?
Ben evlendiğimde 57 idim,şu an 65im.:uhm:Bazen neden böyle oldum diye kendi kendime kızıyorum.Daha özenirdim yediğime,içtiğime şimdi eskisi kadar ince elemiyorum..
Acaba diyorum biz kadınlar gerçektende evlenince salıyor muyuz kendimizi?
:içelim:

Ne yazık ki ben kendini salanlar arasındayım.
on altı yıllık evliyim,üç doğum yaptım.Evlendiğimden bu yana yirmi dört kilo artışım var.
Ahh kilo vermek için kendimi zorladığımda söylenemez,hiç iradeli değilim.
Çok kızıyorum kendime.:oklava:

evlendigimde 50 kiloydum ama simdi 56 kilo oldum:) ama dogum kontrol hapından kaynaklandıgını düsünüyorm

sen yine iyisin.ben 10 kg aldım.3-4 ayda.zaten balık etliydim iyice şiştim anlıycağın.ve emin ol doğum kontrol hapından kaynaklanıyo.ben bıraktım.3 aydan sonra ama aldım alacağım kiloyu

Son düzenleyen: Moderatör:
evlendim ve inanmazsınız1 yılda tam 16 kilo aldım.öylece hamile kaldım.oğlum 11 aylık şimdi onları vermek için uğraşıyorum.:(((((

evlendim ve inanmazsınız1 yılda tam 16 kilo aldım.öylece hamile kaldım.oğlum 11 aylık şimdi onları vermek için uğraşıyorum.:(((((

Haziran da 2 yıllık evli olucam inşallah.. Evlendiğimde 58 kiloydum. . Sonra hamile kaldım 77 kiloyla hamileliğimi bitirdim.

Doğum yapalı 9 ay oldu şu anda 57 kiloyum :lepi:

ben 2 yıllık evliyim.evlendiğimde 55 tim.ilk yıl 2 lilo verdim.ikinci yılda 10 kilo aldım,şuan 63kiloyum...birazcık yemekte abarttığımızı düşünüyorum,eşimle beraber.bi de hormanlar değişiyo sanırım:çok üzgünüm:

ayyy çıtırdım çıtır 50 kiloydum şuan selülitli göbekli biri oldum. görenler bu halın güzel diyo ama ben illa da vermek istiyorum. birde bebek düşündüğümüz için çok yiyorum sanırım. eski halim ahhh ahhh diyorum. bide hamile kalsam en az 10 kilo alsam aboooov anam olurm 70 küsür hayatımd ahiç gelmedim bu kiloya. rüyamda bile görsem inanmam. inş. en kısa zamanda hamile kalır. doğumdan sonra veririm inşalahhh inşallah

ben eşimle evlendiğmde 55kiloydum:1shok:,o hep kızardı kürdan kurusu gibisin:mymeka:(haklıydı kafam kocaman görünyordu,baya orantısız,sanki bir hastalık var gibiydıbenneyaptımki),ilk doğumdan sonra 62kg oldum eşim fıstık gibisın dedi ben de rahatladımŞeniz,şimdi ikinci oğlum 9aylik olacak bende 68kgkaydirigubbakcemile2,yürüş yapıyorum yavaş yavaş veriyorum(doğuma 83kg gittim:CüvCüv:):asigim::nazar:

Ben evlendiğimde 50 kiloydum 8 kilo aldım şuan 58 kiloyum.veee bugün evlilik yıldönümüm :) çok mutlyum arkadaşlar... :)

Back
X