Evlendikten sonra SİSTİT olanlar

kocaoglu

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
5
2
286
Samsun
Merhaba Kızlar. Evlendikten sonra SİSTİT olmaya başladı iseniz yani idrar yaparken yanma sık sık tuvalete gitme duygusu hatta idrarında kan geliyor ise hemen bir doktora gidiyorsunuz test veriyorsunuz doktorunuz ise antibiyotik vs veriyor buraya kadar geldiniz tahlilin artık TEMİZ. Şimdi yapman gereken CiNSEL iLİŞKi sonrası hemen (idrarın gelmese de) Tuvalete gidip idrarini yapıyorsun bunu asla ihmal etmeyin sistit e veda edin geri dönüşlerini zi bekliyorum:)

Merhaba Kızlar. Evlendikten sonra SİSTİT olmaya başladı iseniz yani idrar yaparken yanma sık sık tuvalete gitme duygusu hatta idrarında kan geliyor ise hemen bir doktora gidiyorsunuz test veriyorsunuz doktorunuz ise antibiyotik vs veriyor buraya kadar geldiniz tahlilin artık TEMİZ. Şimdi yapman gereken CiNSEL iLİŞKi sonrası hemen (idrarın gelmese de) Tuvalete gidip idrarini yapıyorsun bunu asla ihmal etmeyin sistit e veda edin geri dönüşlerini zi bekliyorum:)
Tesekkurler, 2011'den bu yana evlenip sistit tedavisi onermek icin bekleyem koca yurekli guru 🧿

20 yıllık evliyim hayatımda bir kez sistit oldum kanamali şekilde o günden sonra ilişki sonrası tembellik yapmadan tuvalete gidiyorum bir daha asla olmadım bütün kadınlara öneriyorum ❤️

Merhaba ben de deli dehşet bir kan işeme ile acile basvurdum kültür testini yanlış aldılar bu yüzden bir hafta on gün tedavim gecikti ve bu acıyla yaşadım. Sonra duyarlı bir antibiyotiğe başladım diğerlerine alerjim vardı. Bitti ve düzeldi şikayetlerim fakat cinsel ilişki sonrası pat geri geldi. Dikkat etmeme ragmen. Acaba eş bulaşı mı var diye düşündüm. Tekrar ilaca başladım ama fayda etmiyor gibi hala ağrılarım var hala sızlama var. O günden sonra ilişki de yaşamadım. Ama tam geçmişken tetikleyen ilişkiydi. Çözemedim

Evet sık tekrarladığı için enfeksiyon kroniklesiyor ve sorun daha farklı boyutlara gelebiliyor malesef size tavsiyem bol ve yudum yudum ve oturarak su içmeniz ayaklarinizi asla uşutmemeniz ve ilişki sonrası kesinlikle tuvalete gitmeniz enfeksiyondan kurtulmak için bağışıklıkliğinizi yuksetmelisiniz kızılcık şerbeti veya cranberryy (Turna yemişi) tüketiniz bağışıklık sisteminiz iyileşip enfeksiyon dan tam olarak kurtuldugunuzda bir daha aynı sebepten sorun yaşamayasksiniz inşallah yorumlarınızı bekliyorum

Evet sık tekrarladığı için enfeksiyon kroniklesiyor ve sorun daha farklı boyutlara gelebiliyor malesef size tavsiyem bol ve yudum yudum ve oturarak su içmeniz ayaklarinizi asla uşutmemeniz ve ilişki sonrası kesinlikle tuvalete gitmeniz enfeksiyondan kurtulmak için bağışıklıkliğinizi yuksetmelisiniz kızılcık şerbeti veya cranberryy (Turna yemişi) tüketiniz bağışıklık sisteminiz iyileşip enfeksiyon dan tam olarak kurtuldugunuzda bir daha aynı sebepten sorun yaşamayasksiniz inşallah yorumlarınızı bekliyorum
Umarım öyle olur çarşambaya kadar dayanıp kültür testi vereceğim tekrar umarım sonuçlar temiz çıkar ve kurtulurum bu illetten sonra hemen cranberry takviyesine devam edeceğim böbreklerim ağrıyor

Kültür testiniz umarım temiz çıkar hadi hayırlısı bakalım cranberryy i çok fazla öneriliyor kullanmanızda fayda var

Back
X