• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendim 15 gün oldu bugün kavga ettik baya

Rockavril

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
1.922
497
53
34
Arkadaşlar yeni evlendim 15 gün oldu.nisanliykende sorunlarda oldu burdaki arkadaşlar evlenme sorun yaşarsın dedi dinlemedim.gorumcemle düğün öncesi sorun oldu ben aynı kuaföre gelmesin demişim başka kuaföre gitsin demişim.halbuki böyle bişey olmadı.ustume iftira atıldı.bugunde gelmiş kiz kardeşim benim herşeyim namusum diyo onlara laf yok ona bişey desen seni gömer dedi bnde onu gömerim kimseyi ezdirmem dedim.evlenince Esin ön planda olması gerekirken kardeşim bnm herşeyim diyor ben tepki verince kıskanıyorsun diyor kiskanma değil sanki kardeşi ön planda ben farklı konumdayim gibi davranıyor kardeşi bnm gomsede önemli değilmiş gibi tavrı ne yapmalıyım bilmiyorum

Evlenmeseydin sen de
bu adamla evlenme denildiği halde evlenip hem gelip şikayet etmek neyin nesi ?
Ya ne olacağidi ?
Sanki çok mükemmeldi de aniden değişti.
Aynı ayı işte :)
Ayıyı koca diye aldıysan katlanacaksin.
Çekeceksin yani başka yolu yok
Bn onun esiyim beni savunmuyor kardeşim gömer diyo kardeşin kimmiş ben onu gömerim dedim. Ağır geldi

Bn onun esiyim beni savunmuyor kardeşim gömer diyo kardeşin kimmiş ben onu gömerim dedim. Ağır geldi
Ahahsha kıyamam üzüldün mu ?
Geçmiş olsun sana.
Artık bol bol gel buraya konu aç.
Biz de sana biz demiştik deriz.
Gomusur durursunuz artık gorumcenle :KK66: haydi gazan mübarek olsun

Gecmis olsun. Elti gorumce kaynana bermuda seytan ucgeninde size gorumce drnk gelmis. Gazaniz mubarek ossun
Hem iftira atıp uydurdular bide kardeşini savunuyor ona rağmen ben bişey demedim seni gömer diyor bende onu gömerim

Back
X