Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğin şeytan çıktı.madem evlilikte gözün yok niye evleniyorsun kiNisan'da olan sorunlar evlenince düzelmiyor işte.Daha beter oluyor.
Katılıyorum arkadaşım dediki pişman olur çiçekle fln gelir dedi hiç sanmıyorum tukurdugunu yalayan biri değil gelmez o
Yalnız kalmamak içinBildiğin şeytan çıktı.madem evlilikte gözün yok niye evleniyorsun ki
Bncede pişman olmaz bir gram sevgi yok cunkuNarsistler pişman olmaz o arkadaşınızdan akıl almayın kendine kalmıyor gördüğünüz gibi
Nerde görülmüş nişandan sonra düzeldiği?Nisanliykende sorunlar oldu düzelir diye düşünmüştüm tabi evlenince daha da büyüdü![]()
Bosancam bnde istemiyorumLaf dinlemiyorsunki.
Herkes evlenme diyor dinlemeyip evleniyorsun.
Şimdi boşan diyoruz onuda dinlemeyeceksin muhtemelen.
Birdahaki konuda hamileyim eşimle sürekli tartışıyoruz felanmı olacak?
Boşanmak için neyi bekliyorsun?
Göbek atEeee biz napak?
Bugün adet gördüm hamile değilimHamilelik haberi bekliyorum ben sizden.
Ailemin evine gittim ama hamile olduğumu öğrendim....
Aynen o olay yer yok dedi 2 dk sonra 2 araba geldiler beni mezarlıkta görünce şok olduBu hani iki araba mevzusu vardı.Nisanlisi yer yok diye çağırmamisti.O olay mi.
Deme kızGöbek at![]()
Ben sadece yuvayı düzeltmeye çalıştım bu saatten.sonra benim içinde bitti avukatla görüşüp bosancamSenin yapamadığını adam yapmış.![]()
Ne zamanBen sadece yuvayı düzeltmeye çalıştım bu saatten.sonra benim içinde bitti avukatla görüşüp bosancam
Kim bn mi avukatla bile görüştüm beni ne zannediyorsanAdam boşamasa boşanmayacak zaten.
Valla bişi zannetmiyomKim bn mi avukatla bile görüştüm beni ne zannediyorsan
Cuma günüNe zaman
Haaa tmmCuma günü
Bnmde gururum var bu kadar laftan sonra asla konuşmam onlaValla bişi zannetmiyom
Üzdün kralBnmde gururum var bu kadar laftan sonra asla konuşmam onla