Evlendim 2 ayda bitti

Sonra burada boşanın veya evlenmeyin ayrılın denilince onlar kötü, mutluluğunuzu çekemeyen, kıskanç insanlar oluyorlar. Ah ahh burada kadınlar ya kendi hayatlarından bir sürü tecrübe kazanmış oluyor ya da çevrelerinden görüyorlar da söylüyorlar. Kaldı ki hiçbir şey yaşamasa dışarıdan bir göz olarak bakıyorlar.
Ne desek boş. Eşiniz gelse özür dilese siz yine barışıp gideceksiniz malesef. Üstüne çocukta yaparsınız sonra çocuk var babasız mı kalsın diyerek boşanmazsınız.
Siz muhtemelen yine dinlemeyeceksiniz ama benden demesi boşayın bu saygısız adamı. Yolun başından, erkenden dönmekte kardır. En azından çocuk yok şuan.
Kesin kararlıyım ayrilcam

Hani boşanmak başarısızlık bunu anlarım da bu kız evlenirken de aynı muameleyi gördü, yapma etme dedik, dinlemedi. Bu kadar şart mı anlamıyorum. Bununla olmazdı başkasıyla olurdu, nedir yani. Ama dediğiniz gibi evlilik de bir başarı bu kafaya göre.
E anacım yok ki başka. Bulamıyor ki.

Bu üyenin sizinle hiç benzemediği konusunda iddiaya bile girerim.
Evlendiğim adam Bilkent mimarlık mezunu, yurt dışı masterı var maaşımı sorgulamayı bırak evlendikten 2 sene sonra araba aldı bana. Yine de el oğluna güven olmaz diye evlilik oturana kadar tam emin olana kadar sıkıca korundum bebek yapmadım. Bence de hiç benzemiyoruz😻

Back
X