Evlendim ama çok yalnizim:(

handantek

Sudan sebeplerdir damladamla birikip bizi boğan
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
154
115
53
42
Arkadaşlar 5aylik evliyim.Esim vip danışmanlık yapıyor..Haftanın 2 günü evdeyse 4 günü dışarda...bende çalışıyorum. .5 ayda toplasanız 5 kez kahvaltı yaptık...eve geldiği günlerde de akşam 10-11 i buluyor...ben o saatte yatmış oluyorum çünkü sabah 6 da kalkıyorum.15 günlük evliydim bilirsiniz belki bu G-20 zirvesine gitti 20 gün yoktu..düşünün yani 3gundur eve gelmiyor çalışıyor bu sabah misafirlerini gönderip gelecekti kahvaltı yapacaktık akşam yine gidicekti başka misafirleri gelecekmiş ama vazgeçmişler gitmekten ve gelemiyor yani bu gece de eve gelemicek muhtemelen...karmakarışık bir durum içindeyim..kendimi çok yalnız hissediyorum..ne yapmalıyım bilemiyorum...fikirlerinize ihtiyacım var

Evlenmeden önce bilmiyormuydunuz böyle olacagini ?

valla onunla ayni isi yapin diycem ama iside kolay deilmis
bilemedim ki napsan
adam keyif içn deil is için gelemiyor bi suçu da yok

i$ degi$meyi hiç dusnmuyormu

Benim esim de yogun calısıyor pazar günleri bile her aksam eve gelir 10 11gb bazen bende kendimi cok yalniz hissediyorum

Evlenmeden önce biliyordum tabii ki ama bana hep evlenince bu kadar olmaz evli arkadaşlara daha imtiyazlı davranılıyor diyordu..ancak ben bugüne kadar hiç görmedim yani

Çok zor ..
Allah kolaylık versin. .
İşini değiştirebilir. .

Valla hiç rahatsız gibi gözükmüyor.... Hayatı iş ve para kazanmak üzerine kurmuş olduğu için hiç rahatsız olduğunu düşünmüyorum.... Beni bu da çok rahatsız ediyor açıkçası

Valla hiç rahatsız gibi gözükmüyor.... Hayatı iş ve para kazanmak üzerine kurmuş olduğu için hiç rahatsız olduğunu düşünmüyorum.... Beni bu da çok rahatsız ediyor açıkçası
Anladım benim esimde sadece is düsünür hemen hemen ayniyiz sizinle bu arada yas kac sizin?

ben de öyle 15 gunde bı kere kahvaltı yapıyoruz beraber. evlilıyım hıssetmiyoru
Hafta ici ben kalkamiyorum kahvaltı hazirlamaya anca hafta sonu yapıyoruz biz de :) calısmasa daha kötü tabi Allah saglik versinde calissinlar bile bile evlendim fazla sikayet edemiyorum :)

Çok zor ya.
Gectigimiz yaz eşimde cok gec gelirdi. Farklı sektördeydi.
Evliliğimden tat alamıyordum hiç.
Ama şuan cok şükür

Valla allah yardımcınız olsun.

Evlenmeden önce bilmiyormuydunuz böyle olacagini ?
Merhaba, en azından çalışıyorsunuz. Ben evlenince işten ayrıldım. Hiç sevmediğim aile apartmanında yapayalnız yaşıyorum. Eşimin annesi 7 24 ensemizde. Anahtarı ile zırt pırt evimize giriyor. Bu muhitte hiç arkadaşım yok, arkadaşlık yapabileceğim kimse de yok. Eşim işten gelince ps oynuyor, iki laf etmez. Zaten çok muhabbeti seven bir adam değildir.

tam benim gibi. arkadaşlar yok eşim iştan gece gelıyor ailem uzak. 4 yıllda dır belkı görebilirım. onu de bilemıyorum . kynana ıle oturuyorum. allah şukur çalışıyorum. ama çok sıkıntlar var . yeni allah şukur

Çalışıyor olmak büyük artı, en azından evden çıkıyorsunuz. Ben ayni apartmandayım bebeğim olduğu için işe girmedim ve kaynanam çat pat bizde. Anahtarı ile açıp giriyor, farklı odaya gitsem o da peşimden geliyor. Kadını sevmiyorum, hem her şeye karışıyor hem kontrol etmek istiyor hem de dedikoducu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…