Evlendim ama :((((((((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya burda bari tartisma cikmasin..

Kayganlastirici kullanin arkadasim, ayrica sen ustte ol pozisyon olarak kontrol sende olur..bu sekilde girememek imkansiz.. kolay gelsin ;)))

Ben böyle cumleler kurmadim.Carpitmayalim lutfen.Cirkef zihniyetli diyerek hakaret ediyorsunuz farkinda misiniz.Öyle olsaydi kirabilecigimi düşünerek sizden özür dilemezdim.Ne zaman insanları alttan alsam acaba kirdim mi gucendirdim mi telaşına düşsem hep bu durumu yaşıyorum zaten.Neyse bol şans dilerim size.

Bin defa ozür diledin ki bence çok da özürlük bir şey yoktu pot kıran da siz değilsiniz artık anlayan anlar bırakın af dilemeyi

size çubukla bakmayacaklar.bakire olduğunuz için alttan muayene etmeyecekler. ultrasonla neye bakmaları gerek onu bilmiyorum.

ayrıca doğum kontrol hapını aldığınız ilk gün koruma sağlamaz zaten. önceden başlamanız lazım.
Evet biliyorum onceden kullanmak icin doktorla gorusecegim 1 ay onceden baslaniyormus zaten .tesekkurler

Arkadaşlar geçen perşembe evlendim ama malum ilk gece ile ilgili problem yaşıyorum. Açık açık yazıcam çünkü canım artık o kadar sıkıldı ki kimse de sormuyor bana naptın her şey yolunda mı diye...
Zooor da olsa alıştım eşim giriyor en azından girişi bulabildik şükür :/
Ama 5-6 cm ilerde bir engele takılıyoruz zar mı o anlamıyorum ama çok canımı yakıyor ve dişimi sıkıp gayret etsem de ya kendimi geri atıyorum ya eşimi itiyorum. Yani kalın bir duvar gibi ya... Şu anda da ağlıyrum iyi hissetmiyorum... Balayından hiçbir şey anlamıyorum akllım hep onda ve hep ağlamaklıyım. Yardım nolur...
Hayırlı olsun evliliğiniz. Öncelikle ağlamayın, sonradan gülersiniz şimdiki ağladığınız zamana :) siz üstte olsun, yöneten siz olun, yavaş hareket edin. Eşiniz ilk sefere mahsus konu mankenliği yapsın. Yöneten siz olunca acı macı olmayacak. Bir bakmışsınız ki tamamen olmuş.

Arkadaşlar geçen perşembe evlendim ama malum ilk gece ile ilgili problem yaşıyorum. Açık açık yazıcam çünkü canım artık o kadar sıkıldı ki kimse de sormuyor bana naptın her şey yolunda mı diye...
Zooor da olsa alıştım eşim giriyor en azından girişi bulabildik şükür :/
Ama 5-6 cm ilerde bir engele takılıyoruz zar mı o anlamıyorum ama çok canımı yakıyor ve dişimi sıkıp gayret etsem de ya kendimi geri atıyorum ya eşimi itiyorum. Yani kalın bir duvar gibi ya... Şu anda da ağlıyrum iyi hissetmiyorum... Balayından hiçbir şey anlamıyorum akllım hep onda ve hep ağlamaklıyım. Yardım nolur...
Bence bir doktora danışmanı tavsiye ederim ama ilk etap da kendini sıkma rahat bırak,yine aynı problem yaşıyorsan doktora görün derim

Kendini kasarsan canım çok acır evet bazı insanların yapısı gereği çok acıyor sanırım benim bir arkadaşım hiç acı çekmemişken ben 3-4 gün neler çektim yapana kadar eşim ısrarlı davrandı ben itsemde geri çekilmedi iyiki çekilmemiş yoksa hiç yapamazdim sanırım . Zaten bikere olduktan sonra tam anlamıyla birkaç kereden sonra sende alisiyorsun , kendini skma biraz dayanmaya çalış ve eşine güven oda hemen pes etmesin . Zor bı durum umarım atlatirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X