Evlendim ama :((((((((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Girişi bulamama kısmına istemsiz güldüm ama sonra anladım ki biz kadınlar ne kadar da gerçeklerden uzak ve yozlaştırılarak yetiştiriliyoruz. Halimize Üzüldüm.

Gelelim ilişki kısmına, 11 aylık evliyim bu durum başta bizim içinde büyük problemdi 2-3 ay zorlandık tam ilişki yaşayamadık hep yarım oluyodu sanki orası kapalı ve o olay hiç olmayacakmış gibi,

sonra herşeyin psikolojik olduğunu tam anlamıyla kavradığım anda gözlerimi kapatıp kendimi olaya kaptırmaya çalıştım sağolsun bu sürede eşim bu iş olacak veya olmalı diye hiç baskı yapmadı her denemede yarım kaldı benim canım acıdıkça o zaten devam etmek istemedi.

Şimdi sana demem o ki kendini rahat bırakırsan, olayın zevk boyutunu çözersen ve eşin ön sevişmeyi uzun tutarsa emin ol bu hayatınızda bir problem olmaktan çıkar...

Ha birde naçizane tavsiyem tam ilişki esnasında bizim iç kaslarımız kasılıyor ya hani istemsizce kendimizi sıkıyoruz işte bu sırada sen kendini fark edip sıkmak yerine ıkınır gibi gevşetmeye çalışırsan biraz daha kolay olur.

Kendinizi kasmamalisini aşabilirsiniz sıkmayın caninizi. Doktorun tek diyeceği on sevisme ve kayganlastirici jel. Bir de cok düşünmemek lazim birazcık akışına bırakın.

Girişi bulamama kısmına istemsiz güldüm ama sonra anladım ki biz kadınlar ne kadar da gerçeklerden uzak ve yozlaştırılarak yetiştiriliyoruz. Halimize Üzüldüm.

Gelelim ilişki kısmına, 11 aylık evliyim bu durum başta bizim içinde büyük problemdi 2-3 ay zorlandık tam ilişki yaşayamadık hep yarım oluyodu sanki orası kapalı ve o olay hiç olmayacakmış gibi,

sonra herşeyin psikolojik olduğunu tam anlamıyla kavradığım anda gözlerimi kapatıp kendimi olaya kaptırmaya çalıştım sağolsun bu sürede eşim bu iş olacak veya olmalı diye hiç baskı yapmadı her denemede yarım kaldı benim canım acıdıkça o zaten devam etmek istemedi.

Şimdi sana demem o ki kendini rahat bırakırsan, olayın zevk boyutunu çözersen ve eşin ön sevişmeyi uzun tutarsa emin ol bu hayatınızda bir problem olmaktan çıkar...

Ha birde naçizane tavsiyem tam ilişki esnasında bizim iç kaslarımız kasılıyor ya hani istemsizce kendimizi sıkıyoruz işte bu sırada sen kendini fark edip sıkmak yerine ıkınır gibi gevşetmeye çalışırsan biraz daha kolay olur.
Zaten eşim diyor bir süre sonra bacaklarını nasıl sıkıyosun farkında mısın. Ben farkında değilim rahatım sanıyordum. Birçok kişinin aynı durumu yaşamasına sevindim, motivasyon oldu.

Biz 4 ay yapamamıştık kabus gibiydi. Sakın korkmayın rahat olmanız, o esnada kasmamanız, o ana odaklanmanız püf nokta birde kayg. Jel.

Zaten eşim diyor bir süre sonra bacaklarını nasıl sıkıyosun farkında mısın. Ben farkında değilim rahatım sanıyordum. Birçok kişinin aynı durumu yaşamasına sevindim, motivasyon oldu.
Tabiki de çok kişi yaşıyor ,kimse konuşamadığı için insan kendinde sorun olduğunu düşünüyor

Aglamayin :) o engel normal kastigin icin oluyo hem ilk oldugu icin. Zamanla engel azalir. Kayganlastirici ise yarayabilir. Kendinizi rahat birakin kasmayin bacaklarinizi olmadi doktor

Şayet durum sadece biraz korkmaksa gevşemeye çalışmak işi çözebilir. Öncelikle tavsiyem sizin üstte olmanız, kontrolü artırıyor. Rahatlayamıyorsanız da doğrudan giriş denemek yerine kaslar gevşeyene kadar bir süre sürtünme yolunu denemek de rahatlatabilir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar geçen perşembe evlendim ama malum ilk gece ile ilgili problem yaşıyorum. Açık açık yazıcam çünkü canım artık o kadar sıkıldı ki kimse de sormuyor bana naptın her şey yolunda mı diye...
Zooor da olsa alıştım eşim giriyor en azından girişi bulabildik şükür :/
Ama 5-6 cm ilerde bir engele takılıyoruz zar mı o anlamıyorum ama çok canımı yakıyor ve dişimi sıkıp gayret etsem de ya kendimi geri atıyorum ya eşimi itiyorum. Yani kalın bir duvar gibi ya... Şu anda da ağlıyrum iyi hissetmiyorum... Balayından hiçbir şey anlamıyorum akllım hep onda ve hep ağlamaklıyım. Yardım nolur...
Canım ben evlendikten sonra 1 ay olmadı canım çok acıyordu 2 kere kadın doğumcuya gittim bir sıkıntı yok dedi psikolojik tamamen düşünmemeye çalışın aklınız orda olmasın

Okuya okuya geliyodum, amacınız dalga geçmek değil sanırım ya da her neyse özür dilemişsiniz..
Değildi.Arkadaşımiz "giriyor dimi girecek dimi bana dua edin "deyince bir an garipsedim ve aslinda bu tür konulari erkekler açıp bizlerle alay ettigi için arkadaşın aciziyetini anlamadan bir yorum yapmışım.Benim yorumuma benzer yorumlarda okudum

Son düzenleme:
Değildi.Arkadaşımiz "giriyor dimi girecek dimi bana dua edin "deyince bir an garipsedim ve aslinda bu tür konulari erkekler açıp bizlerle alay ettigi için arkadaşın aciziyetini anlamadan bir yorum yapmışım.Benim yorumuma benzer yorumlarda okudum

Valla ben sizi hiç kötü niyetli bulmadım.
Asıl şaşırdığım böyle bir konuda dua istenmesi.
Yani burada bir çok öneri yapılmış, olmuyorsa da doktora gidilmeli.
Dua edilecekse de kendisi etmeli konu sahibi.
Derdiyle çok canını sıkmış anlıyorum ama yapılan bir gaf varsa ona ait.

Valla ben sizi hiç kötü niyetli bulmadım.
Asıl şaşırdığım böyle bir konuda dua istenmesi.
Yani burada bir çok öneri yapılmış, olmuyorsa da doktora gidilmeli.
Dua edilecekse de kendisi etmeli konu sahibi.
Derdiyle çok canını sıkmış anlıyorum ama yapılan bir gaf varsa ona ait.
Ne gafından söz ediyorsunuz siz. Dua ne demek bilen biri başkası için yapılan duanın daha değerli olduğunu da bilir. Bu benim derdim kimine göre küçük kimine göre büyük, ama beni üzen bir sıkıntı. İnanan biri için Allahım bu arkadaşın sıkıntısını gider demek zor değil. Kızlığı bozulsun, çiftleşsin şeklinde cümleler kuran çirkef zihniyetten dua filan da istemem uzak olsunlar yeter.

hayır anne sağlığımız iyi demek için yani allah korusun kanama yüzünden filan hastaneye gitmek zorunda kalan insanlar oluyor ya o yüzden yani. oradaki olay o işi becerdik diye haber vermek değil sağlık
Kanamadan hastaneye kaldirilmak mi:oha:yani hic duymadim oyle bir sey.sizi korkutmuslar gibi geldi.

Konu sahibi bir arkadas da onermis bu gibi durumlarda esinizin arkada oldugu pozisyonlar daha faydali.ayrica ikinma gercekten de ise yariyor.tabi ki basta rahatlamaniz en onemlisi.

Ne gafından söz ediyorsunuz siz. Dua ne demek bilen biri başkası için yapılan duanın daha değerli olduğunu da bilir. Bu benim derdim kimine göre küçük kimine göre büyük, ama beni üzen bir sıkıntı. İnanan biri için Allahım bu arkadaşın sıkıntısını gider demek zor değil. Kızlığı bozulsun, çiftleşsin şeklinde cümleler kuran çirkef zihniyetten dua filan da istemem uzak olsunlar yeter.
Ben böyle cumleler kurmadim.Carpitmayalim lutfen.Cirkef zihniyetli diyerek hakaret ediyorsunuz farkinda misiniz.Öyle olsaydi kirabilecigimi düşünerek sizden özür dilemezdim.Ne zaman insanları alttan alsam acaba kirdim mi gucendirdim mi telaşına düşsem hep bu durumu yaşıyorum zaten.Neyse bol şans dilerim size.

Kanamadan hastaneye kaldirilmak mi:oha:yani hic duymadim oyle bir sey.sizi korkutmuslar gibi geldi.

Konu sahibi bir arkadas da onermis bu gibi durumlarda esinizin arkada oldugu pozisyonlar daha faydali.ayrica ikinma gercekten de ise yariyor.tabi ki basta rahatlamaniz en onemlisi.
ya yok ben asla korkmadım kimse bana konuşmadı bile şöyle olur böyle olur gibisnden bi görümcem öyle dedi .Bizim gelinde oldu böyle birşey gece hastaneye gitmek zorunda kalmışlar aşırı kanamadan birde bir komşuda aynı şey olmuştu. Onun dışında kendi annem bile bir kere bu bi damarla alakalı başka birşey değil dedi.

Ya ben de 1 ay sonra evlenecek biri olarak sormak istiyorum 3 gun sonra randevum var muaynneyi nasil yapiyor? arkadss cubukla bakti faln demis yoksa ultrason mu ? Ben bir de su dogum kontrol haplariyla ilgili bilgi alicam. Normalde nisanlim kendisi korunma teklfinde bulundu ama sirf ilk gece korkumdan hap alsam daha rahat islemi tamamlarim gibi geliyor kizlar sizce ? Hic korkum yokken ayrica yorumlat yuzunden tirsmaya basliyorum : )

size çubukla bakmayacaklar.bakire olduğunuz için alttan muayene etmeyecekler. ultrasonla neye bakmaları gerek onu bilmiyorum.

ayrıca doğum kontrol hapını aldığınız ilk gün koruma sağlamaz zaten. önceden başlamanız lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X