• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendim ama :((((((((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamamen psikolojik bence cünkü bunu hemen hemen cogu kisi yasiyordur. Ilk gece muhabbeti hep dondugu icin aciya odaklaniliyor.
Kasmaa akisina birakkkk uzulmee aglancak birsey yok duzelicektir. tamamen senin kafanda bitiyo.
Ben ilk gece seni ariycam :D görüntülü ama ahahaha :KK73:

Aynı şeyi bende düşündüm ama tepki almaktan korktuğum için yazmamistim

Kimseyi kınamak için yazmadım ben de ama hakkaten artık ergenlerin çoğunluğu cinsellikle ilgili herşeyi biliyo.
Ben evlendiğimde 24ümdeydim.
Ve bi çok şeyi evlendikten sonra öğrendim.
Çok safmışım diyorum her aklıma geldiğinde...

Kimseyi kınamak için yazmadım ben de ama hakkaten artık ergenlerin çoğunluğu cinsellikle ilgili herşeyi biliyo.
Çok safmışım diyorum her aklıma geldiğinde...[/QU
Yani biz ilk gün korkudan titir titrerken bazı kızlar bu duyguyu evlenmeden ve korkmadan yasayabiliyorlar banada tuhaf geliyor çok büyük cesaret yani

Belkide karşı tarafın bilgili olması da etkiler bu durumu

Attığım yorum niye çıkmıyor alintilamistim

Yani herkesin kendi tercihi isteyen evlenince yasar, isteyen evlenmeden.
Ama toplumda gercekten bu ilk gece konusmalari yuzunden insanlari bu psikolojiye sokuyorlar. Sanki zevk degil eziyet :KK12:
Konu sahibi bu konuyu asarsin diye umuyorumm bu kasilmayi bir tek sen yasamadin. BettyRuble BettyRuble

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X