- Konu Sahibi pink_panther
Mrb ben bu yaz evlendim. Evlendikten ancak 1.5 ay sonra ilişkiye girebildik. Şu an oluyor ama benim kızlık zarım hala kanamadı. İlk başlarda çok takıntı yapmadım esnektir dedim ama hala gelmiyor. Eşim çok anlayışlı ve bana güvenen birisi. Ona neden gelmediğini merak ettiğimi bu durumun psikolojimi olumsuz etkilediğini söyledim. O da kesinlikle bana güvendiğini, bu konuyu hiç aklına bile getirmediğini söyledi. Benm moral bozuk ağladım. Çünkü bunu haketmiyorum. Namusluyken namussuz gibi görünmek insanı üzüyor. Hayatımda evlenmeden önce birisi hayatıma girdi ama onlada zaten bööle bişeyi asla yapmadık yapamamda.. Acaba neden kanamadı? Dr'a gideyimmi diye sordum eşime. Böyle bişeyi istemiyor. Sendede belkide doğuştan zar yoktur dedi. Çünkü bazı kadınlar öyle doğuyormuş dedi. Şu an bu konuyu ikimizde hiç gündeme getirmedik. O zaten baştan beri hiç bi şekilde gündeme getirmedi. Eşim çok anlayışlı kalp kırmayı sevmeyen namazlı dinine düşkün birisi. Buna rağmen hiç sormadı neden diye. Bu saatten sonra ne yapmalıyım? Böyle bi damga yemek istemiyorum onada söyledim o da zaten öyle olmadığımı bana inandığını söyledi. Kafam çok karışık bayanlar :sinifsinif: