evlendim ve 6 ayda şaftım kaydı

ben de 6 buçuk aylık evliyim,yazdıklarınızı okuyunca kendime benzettim...ilk başlarda benim de sağlık sorunlarım falan oldu şimdi çok şükür yok ama bu seferde depresyondayım...:(
siz çalışıyormuşsunuz,çok ta güzel bir mesleğiniz var bence bu büyük avantaj...ben çalışmıyorum 6 aydır hep evdeyim...asosyal bir insan oldum çıktım...eskiden hiç böyle değildim tam tersi muhabbeti sosyalliği seven biriydim ....şimdi böyle salak gibi bişey oldum...insanlarda da salak izlenimi uyandırıyorum belki ama alakası yok tamamen psikolojimle ilgili...

böyle olunca yani sürekli evde,insan kendine bakmakta istemiyor...eskiden fönsüz,ojesiz durmazdım şimdi nerdeee....

bence mesleğinizin avantajını kullanın,değerini bilin,keşke ben sizin yerinizde olsaydım...sağlık sorunları için doktoru ihmal etmeyin onlar düzelebilir şeyler...geçmiş olsun...

mesleğiniz varmış,kozmetik ürünlere her ay bir miktar para ayırsanız her günde düzenli kullansanız çok iyi olur

ayrıca süt-bal-maya karışımını haftada 2 kez saç ve cildinize sürseniz cildiniz beslenir,doktorunuza excipial lipo yazdırın kuru ciltlere iyi gelir

başka nemlendirici kremler alın,meyveli olanlardan...çok şımartıyorlar insanı bu kremler:12:

banyodan çıkınca hemen bebe yağı sürün cilt emsin ardından da losyon sürün

basur olan bölgeyi sirkeli suyla silseniz iyi gelebilir. tabi önce doktorunuza sorun

evli olan herkes buna benzer hafif bunalımları yaşamıştır

yeni bir hayata başlamak böyle birşey

bana göre sen biraz sıkıntıya gelememişsin,anne evindeki rahatlığını özlediğini zaten

belirtmişsin.sağlık porblemlerin için ise yapman gereken şey doktora gitmek burdan o konularla ilgili

kimse bir yorum yapamaz zaten..eğer toparlanamazsan rapor almanı tavsiye ederim

neden, öğretmenim demişsin böyle sorunları olan öğretmenler okulda

öğrenciler çok agresif davranabiliyorlarda ondan.yeğenimin öğretmeni okulda öyle bir duruma neden oldu

ve ısrarla izin almadığı için bir öğrncinin gırtlağına yapışmış halde zor kurtardılar öğrenciyi..

lütfen çalışamayacak kadar kafan dalgınsa ara verin biraz anneniz yanınıza gelebilir yada ne sizi iyi

hissettirecekse onu yapın ama sizinki depresyondan ziyade uyum sorunu

gibi görünüyor,eşinizden raahatsızmısınız yada seviyormsunuz kendisini

evet sanırım uyum sorunu yaşıyorum.basur için zaten doktora gittim ve tedavi oluyorum.okuldan izin alacak derecede değilim.okulu ve öğrencilerimi çok seviyorum,okul konusunda sıkıntım yok denecek kadar azdır yani.eşimden de memnunum onu çok seviyorum.sanırım herşey üstüste geldi biraz o yüzden böyle bi isyan bayrağını çektim.şu an daha iyi hissediyorum kendimi.teşekkür ederim destek olan herkese.

canım kendine bakımlar yap. inan çok iyi geliyor. ben hayatımda istemediğim zor şeyler yaşadığımda ne bileyim manikür yaparım, cilt bakımı yaparım, saçlarımı düzleştiririm... vb. çok mu gamsızım? hayır. ama ortada bir sorun var ise o sorunun üstesinden gelebilmek için güçlü olmak gerek. bazen şartlar insanın tüm gücünü tüketiyor. özgüveni arttırmak da o gücü yeniden veriyor insana. sen o gün cilt bakımı yaptıysan, kendini iyi hissediyorsun, seni görenler de bu halinden etkilenip sana iltifatlar ediyor ve daha da özgüvenin artıyor. böyle olunca da herşeye gücün oluyor yeniden.

sen bu psikolojideyken 2-3gün evinde iş birikse dünyanın sonu gelmez. işden dönünce kendini şımart. bakım yap. istediğin şeyleri izle, istediğin oyun varsa oynamak için vaktin olmayan... neyse kendini şımart. cilt sorunun kurulktan sanırım. bol su iç ve nemlendiricini ihmal etme. saç dibi nemlendirmek için de bir çözüm vardır. eşimin cildi de kuru. dün duştan sonra zorla oturttum nemlendirici sürdüm. hergün süreceğim üşenme dedim. senin de kuruluk saç dibinden başlıyor sanırım onun da çözümü vardır.

basur için... çok zordur eminim. evlendikten sonra mı oldu? genelde doğumda olur. uzun süre kabızlık yaşadın öyle mi oldu acaba. doktorun ameliyat diyor mu? öyle ise çekme hiç aldır kurtul. kabızlık yaşamamak için bol su iç ve form çaylarından tüket.

cinsel isteksizliğin, yeni evlisin henüz öğreiyorsun cinselliği üstüne bu sorunlar...tetiklemiş. 6ay uzun süre isteksizliğin sürmesi için. eşinle kouşarak hoşuna gidecek şeyleri bulmaya çalışın. cinsellikten hoşlanmaya başladığında isteksizliğin de geçecektir. kendini çekici hissetmelisin. eşinin de yardımları ve uğraşlarıyla bunu aşabilirsiniz. eşine isteklerini söylemekten çekinme.

gerçekten resmen kendinizi benim yerime koyabilmiş ve o şekilde yorum yapmışsınız.bir dostumla konuşmuş gibi oldum.çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.sorunlarımın üzerine eğilecek gücü bulmaya başladım kendimde.

bu arada henüz basurda ameliyat seviyesinde değilim.o tuvalete çıkmak insanın ömrünü yiyor, o yüzden çok dikkatliyim tedavimde.hep lifli gıdalar tüketip bol su içiyorum.2 yıldır fln anal fissür(çatlak) vardı ve kabız olmamla birlikte yeni basura çevirdi.aman dikkat edin sakın kabız olmayın:)

salmayın arkadaşlar kendinizi bende ara ara depresyone girer çıkarım.dönemsel bunlar.bunlar bir tek kendi sorunlarınız değil herkezde var.bende burda okudukça bunu farkediyorum.herkez kendini bıraksa ne hale gelir bu toplum hiç düşündünüzmü. siz öğretmensizin bu ruh hali öğrenciyede yansır belki.huzursuz gergin haliniz.bence toparlanın önce kendiniz için sonra eşiniz ve sonra öğrencileriniz için.
bu güç sizde vardır eminim.aklı başında bir insansınız oknuşsunuz.eğitimlisniz.hayat sizin hayatınız .keyfini çıkarmakta sizin elinizde ruh halinize teslim olup hayatı zindana çevirmekte kendi elinizee.
yalnız değilsiniz. unutmayın..

teşekkür ederim.herşey üstüste gelmişti hastalıklar anlamında.şimdi daha iyiyim.depresyonda olmadığıma eminim :)

ben de 6 buçuk aylık evliyim,yazdıklarınızı okuyunca kendime benzettim...ilk başlarda benim de sağlık sorunlarım falan oldu şimdi çok şükür yok ama bu seferde depresyondayım...:(
siz çalışıyormuşsunuz,çok ta güzel bir mesleğiniz var bence bu büyük avantaj...ben çalışmıyorum 6 aydır hep evdeyim...asosyal bir insan oldum çıktım...eskiden hiç böyle değildim tam tersi muhabbeti sosyalliği seven biriydim ....şimdi böyle salak gibi bişey oldum...insanlarda da salak izlenimi uyandırıyorum belki ama alakası yok tamamen psikolojimle ilgili...

böyle olunca yani sürekli evde,insan kendine bakmakta istemiyor...eskiden fönsüz,ojesiz durmazdım şimdi nerdeee....

bence mesleğinizin avantajını kullanın,değerini bilin,keşke ben sizin yerinizde olsaydım...sağlık sorunları için doktoru ihmal etmeyin onlar düzelebilir şeyler...geçmiş olsun...

sağlık sorunları gerçekten insanı yıpratıyor.evlilik de apayrı bir boyutmuş.bunu yaşamayan insan bilemez gerçekten.hem çok güzel birşey evlilik,hem de farklı.alışma sürecini de herkes başka türlü yaşıyor;çünkü herkesin koşulları apayrı.

siz de kendi kendinize kalmaktan dolayı böyle hissetmeye başlamışsınızdır eminim.insanın ilacı insandır bence.siz de tekrar insan içine karışacak bir şeyler yapmaya çalışsanız? durumunuz çevreniz ya da evliliğiniz buna müsaitse eğer?

rahatsızlıkların yzuzunden kendıne olan guvenın gıtmıs bakım yapsamda guzellesmeyegı fıkrını tasıyorsun cınsellıktete etkılı olamaycagım korkusundasın
canım benım bır tepiste gıt ıstersen henuz yenı evlısın yazık gunah en guzel gunlerınız bölemı gecsın esınede yazık hastalık bu her ınsan hasta olur ama kendını koyverme suslen puslen bak kendınee

Daha yeni evlisiniz, çalışıyorsun çoluk yok çocuk yok. Kalkıp bir silkelen, en güzel zamanlarınız. Eşinle bol bol gezin tozun tadını çıkarın bu günlerin. Depresyonu bunalımı çocuktan sonraya sakla :21:

mesleğiniz varmış,kozmetik ürünlere her ay bir miktar para ayırsanız her günde düzenli kullansanız çok iyi olur

ayrıca süt-bal-maya karışımını haftada 2 kez saç ve cildinize sürseniz cildiniz beslenir,doktorunuza excipial lipo yazdırın kuru ciltlere iyi gelir

başka nemlendirici kremler alın,meyveli olanlardan...çok şımartıyorlar insanı bu kremler:12:

banyodan çıkınca hemen bebe yağı sürün cilt emsin ardından da losyon sürün

basur olan bölgeyi sirkeli suyla silseniz iyi gelebilir. tabi önce doktorunuza sorun

kanka ne öneriler vermişsinnn şekerim öyle:38:
basura en iyi gelen şey birincisi lifli gıdalar saymama gerek varsa eğer marul vs gibi yani şöyle kırdığınızda besini içinden lifler çıkan bütün ürünler,bir ikinciside sarımsak sarımsağı bütün olarak yutucaksın ,üçüncüsü ve en önemliside kepekli ekmek tüketiceksiniz:34:

saç konusunda aynı şikayeti yaşadım eczacıya göster şampuan versin ben öyle kurtuldum

kanka ne öneriler vermişsinnn şekerim öyle:38:
basura en iyi gelen şey birincisi lifli gıdalar saymama gerek varsa eğer marul vs gibi yani şöyle kırdığınızda besini içinden lifler çıkan bütün ürünler,bir ikinciside sarımsak sarımsağı bütün olarak yutucaksın ,üçüncüsü ve en önemliside kepekli ekmek tüketiceksiniz:34:

kankaa:48:

güzellik sırlarım :12:

NOT: gerçek hayatta kimseyle paylaşmıyorum bunları:1:

Back
X