• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendimde ne oldu

eşini al karşına , konuş
çalıştıgını, çok yoruldugunu, evin ikinizin oldgunu ve temizlik yemek gibi şeylerin ikiniz tarafından yapılması gerektiğini senin köle olmadıgını anlat.. evlilik iletişimsiz olmaz..
cinsellik için de, kuyruk salla az..
cilveli olursan adam da hayır diyemez...
malesef benimkinin de libidosu düşük ama ben üsteliyorum biraz..
ayrıca bulaşığı onun yıkamasını söyledim ama beyefendi 3 gündür yıkamıyor, biriktiryor..
kahve bardağının içi küflenmiş.. hiiç sürmedim bile elimi..
birazdan yıkicakmış...
bekliyorum ben de..

Cinsel anlamda isteksiz benim esim o sekilde sorunlar yasiyoruz malesef

Buarada canım niçin temizlik yemek için kendini paralıyosun ben içimden gelmezse ekmeğin arasına koyuyorum peyniri yiyorum bişeyler , herşey dört dörtlük olmak zorunda değil ki:KK14:

Evlilik hayalleriyle yanıp tutustum muradima erdimde ne oldu cok skıldım yaklasik bir ay olcak ev isleri bitmior calisip geliorum tabiri caizse agzım ayrılıor gel eve yemek yap bulasik yemek camasir utu bunaldim simdiden bekarlik ne guzelmis ya hersey pespembe gorunurken evlendim hersey siyaha burundu birde aptal koca ne dogru duzgun cimselligimiz var kendime defalarca soruom simdi evlendim ne oldu ne halt ettim b.k mu vardi evlenmek kolelikten baska birsey deil bir dolu sorumluluk keske evlenmeseydim mutlu degilimmm...

Evlendikten sonra ğenellikle bi çoğumuza böyle dank edio...

Esin yardımcı olmuyormu aslında evlilik çok güzel ama sevdigin ve anlayışlı bir insanla evliysen

Esim istekli deil benim libidosu dusuk malesef oglen ben istedigimde yorgunum diordu simdi gelmis yarin istesin dger gun is cikisi yorgun olursun yapmayali 5 gun olur hadi yapalim dior buda benim canimi sıkıor neden oglen olmadi oyleyse cunku beyefendinin cani istememis ama ben istiordum bencil biraz bu konuda benim isteklerimi goz ardi edior kendi isteklerini dinlior bende yok dedim istemedim bilmiyorum ne yapmaliyim..

Biraz daha bekar kalabilmemin bir sakincasi olmazdi cok istedim evlenmeyi ya ay ay gün gün safak saydım esimi seviyorum ama sinirlenince aptal kelimesi cikabilior agzmdan malesef..aksam eve gelmesini dort gozle bekliorum sevdigi yemekler yapmaya calisiorum aldigim karsilik bu isini cok kafasina takior aslinda isteksizlikten ziyade sorunu işi is stresi onu kafa olarak vücut olarak yoruyor cinsellige yonelmiyor bu nedenle...

Evlilik hayalleriyle yanıp tutustum muradima erdimde ne oldu cok skıldım yaklasik bir ay olcak ev isleri bitmior calisip geliorum tabiri caizse agzım ayrılıor gel eve yemek yap bulasik yemek camasir utu bunaldim simdiden bekarlik ne guzelmis ya hersey pespembe gorunurken evlendim hersey siyaha burundu birde aptal koca ne dogru duzgun cimselligimiz var kendime defalarca soruom simdi evlendim ne oldu ne halt ettim b.k mu vardi evlenmek kolelikten baska birsey deil bir dolu sorumluluk keske evlenmeseydim mutlu degilimmm...
Geçici bir dönem bu, alışana kadar yaşar çoğu insan. Zaman geçtikçe düzenini oturtursun ama tabiki bekarlıktaki gibi olmuyor, sorumluluklar artıyor hele bir de çocuk olunca.
Ama emin ol evlenmeseydin de yaşın 30 u geçince tehlike çanları çalmaya başlayacaktı. Arkadaşlar evlenecek çocuk doğuracak. Hele 40 a yaklaşınca iyice umutsuzluğa düşerdin ben evlenemeyecek miyim diye. Bence çok az kadın vardır evlenmeyip mutlu olan.
Haftada bir kez yarım gün bile yardımcı alsan ütünü yapsaaz çok temizlik yapsa çok rahatlatır seni. Çalıştığına göre maddi olarak çok zorlamaz diye düşünüyorum. Ben çalışırken alıyordum bu şekilde.

Iste bizde sorun bu. Bizim kulturumuzde kadin herseyi yapar. Neden esinizede ev isinde yardim etmesini soylemiyorsunuz? Sizde calisiyorsunuz size yazik gunah degilmi. Bence gec olmadan simdiden alistirin. Evlilik demek herseyi beraber yapmak demek. Helede siz calisiyorsaniz haydi haydi yapmasi gerek.

Biraz daha bekar kalabilmemin bir sakincasi olmazdi cok istedim evlenmeyi ya ay ay gün gün safak saydım esimi seviyorum ama sinirlenince aptal kelimesi cikabilior agzmdan malesef..aksam eve gelmesini dort gozle bekliorum sevdigi yemekler yapmaya calisiorum aldigim karsilik bu isini cok kafasina takior aslinda isteksizlikten ziyade sorunu işi is stresi onu kafa olarak vücut olarak yoruyor cinsellige yonelmiyor bu nedenle...
Böyle düşünüyorsanız sabredin biraz. Herşey rayına oturur. Siz baya bunalmışsınız üstüne birde evin yükü gelince tahammül sınırınız düşmüş. Bir de kendinizinkiyle, başkalarının ilşkilerini kıyaslamayın, bu sizi yıpratır. Kimi günde 5 kez cinsellik yaşar, kimi haftada 2, kimi ayda 3. Başkaların da başka başka sorunları vardır inanın.

ev içinde tüm sorumlulukları üstüne mi aldın?
ya da gereksiz yere iş mi çıkarıyosun kendine?
ya da eşin hiç mi görmüyo bu bezgin halini?
cinsellik tek taraflı değildir..eşiniz de ne gibi bir sorun var bunla ilgili?

Hoşgeldinnnnn aramıza:KK14:

Sana önerim şu olacak. Çalışan bayansın evimin her şeyi tam takır olsun çok temiz, düzenli olayım diye kendini heba etme.
Yorgunsan bırak dağınık kalsın. Gelmek isteyen misafire uygun değilim demeyi bil. Ev hanımı değilsin sen.
Uygun olmayabilirsin.

Valla haftada bir ciddi temizlik yaparım onun dışında kendimi hiç yormam.
Bak şuan temizlik yapmam lazım canım istemiyor diye yarına bıraktım.
Yarın da iyi hissetmezsem yine ertelerim.
Kocan da laf ederse tutuştur bezi eline. Yok öyle yatarak ahkam kesmek.

Çok marifetli kadının kıymeti yok. Çıtı pıtı, nazlı olacaksın. Elin kolun kalkmayacak. Çabuk yorulacaksın.
Rol kesmeyi bil şekerim:KK49:

kocan anlayışlıysa evlilik kadar mukemmel bişey yok...

ama ayının öküzün hayvanın önde gideniyse ;yak bi cigara maziye doğru...

Es iyiyse evlilik cook cook guzel sen mükemmel olmaya calis bide este oyle olmaya çalışırsa evlilik guzeldir ya

Calisan bayansin, bence evinin bal dok yala kivaminda olmasina gerek yok.
Bi de sakin ev islerini sanki gorevinmis gibi ustlenme. Canin istediginde yap istemediginde yapma.

Uzmanminiz bu Konuda? Yani Cinsellikle alakali kisimda? Hemen karar vermissiniz, kesin bi dille ise cok düskün o yüzden cinsellige uzak diyorsunuz, nasil bukadar emin olabiliyorsunuz? Bence isin stresiyle alakasi yok, tabii ki bu bi etken ama ilk ayda bu kadar uzak durmasi icin sebep degil!!! Bunun altinda baska bisey yatiyor bence, belkide sizi arzulamiyor, kendinizi kandirmayin.... Ev islerine gelince biraz frenleyin, ilerde cocuk olursa napcaniz...:ssz:

Back
X