- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.668
- 498
- Konu Sahibi usuyenprenses
yani doğrusu bana da kıvıran erkek modeli gibi geldi :/bana diyor bu olay seninle konuşmayı kestikten sonra oldu ondan bekledim ama ne kadar doğrudur ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani doğrusu bana da kıvıran erkek modeli gibi geldi :/bana diyor bu olay seninle konuşmayı kestikten sonra oldu ondan bekledim ama ne kadar doğrudur ki
mesajına cevap vermedim bir daha yazarsa bunu söylücem zaten şuan 3 aydır evet dememi bekleyen birisi var yalan da söylememiş olurumÖff altı üstü birini istemediğini söyleyecekti. Ne var yani, ayıp olur, kırmayayım diye evlenseydi bir de oldu olacak. Hatır için bir de çocuk yapardı tam olurdu!
Birini reddetmen en fazla yarım saatini alır, aylarca bu konu hakkında ailecek kurul toplantısı düzenlemene gerek yoktu, üstelik de beni sahalardan uzaklaştırarak diyemedin mi?
Yerinde ben olsam, şimdi de benim birini reddetmem gerekiyor. 3 ay süre ver bana ayıp olur derdim![]()
Bak ben birkaç kez yalnız kalmayayım, çok seçici davranıyorum. Hep prensimi bekliyorum ama belki de o prens hiç gelmeyecek, birine şans vereyim dedim. Ama hepsi hatanın kare kökü oldu tatlım. Biri ana kuzusu çıktı, biri sapık çıktı. İlla seçeceksin, ezdirmeyeceksin kendini. Yalnız kalmayayım, evlilik için taviz vereyim falan deme hiç. Yok afedersin ama bir şekilde ağzına ediyor elin adamı.mesajına cevap vermedim bir daha yazarsa bunu söylücem zaten şuan 3 aydır evet dememi bekleyen birisi var yalan da söylememiş olurum
Ben cehaletten bile geri kalmış bir köyde yaşıyorum malesefÜlkemizin gündemi bu kadar karanlıkken hiçbir şey dert olamaz biliyorum.
Affınıza sığınarak akıl almak istediğim.
Lisede sevgilim vardı. Ondan o zaman hiçbir problem yokken ısınamadım diye ben ayrılmıştım.
Nişanlımla ayrıldıktan sonra bana tekrar geldi.
Belki o zaman bir boşluk belki de tek doğru tercih o olacağından ciddi bir ilişkiye başlamak üzereydik.
Aşama aşama ilerliyorduk.
Tam olarak ilişkiye başlamadan önce kendimde eleştirdiğim yönleri ona da söyledim.
Çabuk sinirlendiğimi, çok kıskanç olduğumu falan.
Sonra o da fikirlerini söyledi biraz düşün dedim tamam düşünelim dedi muhabbet kesildi.
En son 7 Ekim'de konuşmuşuz. Cevap bekledim cevap gelmedi. Ben onu her yerden sildim falan
Dün bana mesaj atmış beni silmişsin diye.
Aylar sonra mı fark ettin dedim. Evet görmedim, dikkat etmedim falan dedi.
Ya her gün konuşuyorduk nasıl fark edilmez ki böyle bir durum.
Ben üstüne gidince anlattı.
Neymiş babası ve akrabaları kız bulmuşlar.(Annesi vefat etti)
O kızı istemediğini empoze etmeye çalışmış, Kızı istemediğini ailesine ve kıza anlatmak için zaman lazımmış falan.
Ya diyemedi mi benim konuştuğum biri var ya da kıza istemiyorum dedi de kız üstüne mi atladı.
Şimdi ben bunları söylüyorum ben suçlu oluyorum. Onu anlamıyormuşum.
Köyde adet öyleymiş açıklama yapması alıştırması lazımmış.
Bana değer veriyormuş, beni üzmek istememiş. Vıdı vıdı vıdı.
Bir de bu kişi hiç yalan söylemeyen gerçekten güvenilir birisi.
Böyle bir şeyle geri gelmesi garibime gitti.
Cevap vermen sanki bekliyomus havası yaratmış. Ki inanma bence. YersenÜlkemizin gündemi bu kadar karanlıkken hiçbir şey dert olamaz biliyorum.
Affınıza sığınarak akıl almak istediğim.
Lisede sevgilim vardı. Ondan o zaman hiçbir problem yokken ısınamadım diye ben ayrılmıştım.
Nişanlımla ayrıldıktan sonra bana tekrar geldi.
Belki o zaman bir boşluk belki de tek doğru tercih o olacağından ciddi bir ilişkiye başlamak üzereydik.
Aşama aşama ilerliyorduk.
Tam olarak ilişkiye başlamadan önce kendimde eleştirdiğim yönleri ona da söyledim.
Çabuk sinirlendiğimi, çok kıskanç olduğumu falan.
Sonra o da fikirlerini söyledi biraz düşün dedim tamam düşünelim dedi muhabbet kesildi.
En son 7 Ekim'de konuşmuşuz. Cevap bekledim cevap gelmedi. Ben onu her yerden sildim falan
Dün bana mesaj atmış beni silmişsin diye.
Aylar sonra mı fark ettin dedim. Evet görmedim, dikkat etmedim falan dedi.
Ya her gün konuşuyorduk nasıl fark edilmez ki böyle bir durum.
Ben üstüne gidince anlattı.
Neymiş babası ve akrabaları kız bulmuşlar.(Annesi vefat etti)
O kızı istemediğini empoze etmeye çalışmış, Kızı istemediğini ailesine ve kıza anlatmak için zaman lazımmış falan.
Ya diyemedi mi benim konuştuğum biri var ya da kıza istemiyorum dedi de kız üstüne mi atladı.
Şimdi ben bunları söylüyorum ben suçlu oluyorum. Onu anlamıyormuşum.
Köyde adet öyleymiş açıklama yapması alıştırması lazımmış.
Bana değer veriyormuş, beni üzmek istememiş. Vıdı vıdı vıdı.
Bir de bu kişi hiç yalan söylemeyen gerçekten güvenilir birisi.
Böyle bir şeyle geri gelmesi garibime gitti.
hiçte yalan söylememiş birisi vallahi şaşırdımYalancının önde gideni, tam sahtekar bu adam, uzak dur. Boşta kalınca iş çıkar mı diye sana sarıyor şimdi.
çok haklısınMadem köy yerinde alıştırma açıklAma yapmak lazımsa o nezaketli tavrı o kız için düşünebiliyorsa senin içinde düşünmeliydi ama aylar sonra değil...