Evlenebilir miyiz

Sen kendini kötü hissetme çünkü uzun zamandır bekleyiş içindesin tamamıyle bile sevinemiyorsun, karşı tarafı düşünerek empati kuruyorsun. O da sana "hayırlısı" demek yerine kafa karışıklığına ortak olmalı. Sen kız başına yabancı yere gideceksin seninde ailen dostun arkadaşın yok, gerçekten kendinden emin olması gereken planlama yapması gereken erkek olmalı, zorluklardan kaçan evin beyi de olamaz zaten :))) hakkınızda en hayırlısı olsun. Bence güzel bir yüzleşme gerek.

Gerçekten çok güzel konusuyrosunuz teşekkür ediyorum evet haklısınız erkekte olsa gelebilir peşimden ne var bunda. Gelmezsede hayırlısı yani ben ne yapayım tayin hakkim yok biseyim yok. Destek olmasi gerek bakalım icraata geçince neler olacak bir belli olsun da zaten her şey belli olur o zamana

Çok teşekkür ediyorum gerçekten önceliğim işim olmalı. Çünkü ben çok bekledim bu işe ihtiyacım var. Zaten asla ise gitmeme filan aklimdan bile gecirmedim. Ama insan üzülüyor emek verdigimin için bende elimden geleni yapmaya calisayim diye ona yardım etmek için işte iş nasıl bulur diye sorayım dedim. Tekrar teşekkür ederim
Rica ederim ne demek.Bunu en az sizin kadar o da dert ediyosa cok guzel ama anladigim kadariyla o rahat davraniyor bu seni cok yipratir..atanam bi arkadasim sevgilisi atanmamisti evlendiler adam kucuk yerde baska is imkani da bulamamisti ve biraz rahat umursamazdi ve kiz cok yiprandi esinden cok sogudunu söylüyo hep

Rica ederim ne demek.Bunu en az sizin kadar o da dert ediyosa cok guzel ama anladigim kadariyla o rahat davraniyor bu seni cok yipratir..atanam bi arkadasim sevgilisi atanmamisti evlendiler adam kucuk yerde baska is imkani da bulamamisti ve biraz rahat umursamazdi ve kiz cok yiprandi esinden cok sogudunu söylüyo hep
Her işte vardır bir hayır. İnşallah hakkımda hayırlısı olur tekrar teşekkür ediyorum. Koru korune baglanmamak gerekiyor demekki geleceği düşünerek hareket etmek gerek

Her işte vardır bir hayır. İnşallah hakkımda hayırlısı olur tekrar teşekkür ediyorum. Koru korune baglanmamak gerekiyor demekki geleceği düşünerek hareket etmek gerek
Aynen canim duygularimiz var illa ki surec içinde bağlanıyoruz kapiliyoruz iste koparıp atmakta pek kolay degil bunu biliyorum ama nacizane tavsiyem bu surecte mantığını duygularından daha on planda tutarak dusun ve hareket et ki pisman olmayasin. Insan her seye alışıyor belki zaman aliyor ama ille alisiyor.. hem atandiktan sonra alisman daha kolay olacaktir. Hakkinda hayrilisi olsun :)

yegenim elektronik okudu sanirim esi ogretmen ilk sene atanamadi kiz evlendilr yegenim iki is degistirdi istedigi gb bi is bulamadi sonra iyi bi yere girdi esi atanamadi diye hamile kaldi doguma bi ay kala atandi. yegenimde iyi bi ise baslamisti cikti.karsa gittiler guzel bi sitede ev tuttular esi goreve basladi o cocuk bakicakti bi sure sonra oda ucretli ogretmenlik bulunca kizin ailesi gitti yanlarina cocuga bakiyolar ikiside ogretmenlik yapiyi. yani su akar yolunu bulur yeterki esinizin caliskan olduguna guvenin bi insan caliskansa heryerde riski olur. ama sizin maasiniz cok onun az filan diye kirmicaksiniz cunku sizin icin katlaniyo olcak oda herseye karsilikli anlayis

işi bal gibi hazır diyenlere pek güvenmeyin siz.siz her ikiniz içinde dereyi görmeden paçaları sıvamışsınız.arkadaşının daha okul bitecek.sen daha atanma kağıdını eline almamışsın.gelin ata binmiş ya kısmet demiş derdi canım babannem...

Gerçekten evlenmek istiyorsa gelir merak etmeyin. Sizin gitme şansınız yoksa mecbur o gelecek. Istemiyorsa da bin dereden su getirir. Süreç ilerledikçe anlarsınız zaten ne niyette olduğunu.

Hem bir arkadaş demiş ona da katılıyorum çakılı derler bir sene sonra hak verirler ne olacağı da belli olmaz bu konuda.

Adamın belki evlenmeye niyeti yok? Hayırlısı deyip durduğuna göre. Gerçekten istiyorsa da sizinle gelir, bir yolunu bulur. Şimdiden boşu boşuna kendinizi darlamayın.

arkadasa katılıyorum. sız dusunmeyın artık atanın ısınız olduguna sukredın bence. gelecek olan gelır. su akar yolunu bulur.

1 yıl daha beklersin nolcak ya. Eş durumundan 1 sene sonra onun bulunduğu yere tayin cikarirsin. Atama sonucu belli olur olmaz alırsınız düğün gününü. Hadi hayırlı olsun :)

Elektrik mezunu bulunduğu şehir de işi resmen hazır şu an okulunun bitmesini bekliyordu askerligini filan da yaptı yani okul bitecek bu yıl işi de bal gibi hazır. Ama ben onun bulunduğu şehire atanamiyorum çünkü alım yok
Sen atanmana bak. Olacağı varsa olur.

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık iki yıldır atama bekliyordum ve şimdi bir atama olacak. Bu sefer kesin olacak gibi. Allah'ın izni ile benden çok kişi alıyorlar. Yani bir nevi oldu gibi.

Bu süreçte zor zorluklar çektim. Çok bekledim,ağladım, üzüldüm,ezildim. Yalnız kaldım,çaresiz kaldım,içime attım,patladim. Şükür Rabbime ki sabrimin sonunu verecek inşallah.

Gel gör ki, sevdiğim insan. Sevdiğim insanla ne olacağız ben bilmiyorum. Ayrı sehirlerdeyiz atanmami bekliyorduk evlenmek için. Şimdi diyorum ki atanirsak bile nasıl evleneceğiz. Adam başka yerlerde iş nasıl bulacak, bulsa nasıl gelecek. Atanacagim il bir muamma

Diyeceksiniz ki onunla oturup konussana bize ne soruyorsun. Konuşuyorum. Konuşuyorum da adam hayırlısı deyip duruyor. Ben ne yapayım şimdi :KK43: atanmak istiyorum ama bu beyfendi ne olacak. İş nasıl bulacak bilmediği memleket iş bulsa nasıl gelecek gelse nasıl evleneceğiz hayır olsun inşallah.

Önce atanmayı bekleyin bence. Sonra sadece nikah yapıp birsüre sonra eş durumundan tayin isteyemez mısınız? Tabi biz kesin evlenicez diyorsanız bu önerim

Elektrik mezunu bulunduğu şehir de işi resmen hazır şu an okulunun bitmesini bekliyordu askerligini filan da yaptı yani okul bitecek bu yıl işi de bal gibi hazır. Ama ben onun bulunduğu şehire atanamiyorum çünkü alım yok

elektrik derken mühendislik mi?

Back
X