Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden iyi bir şey degil?birde hayırlı biri çıktımı onu merak ettim.bende gördüm rüyamda çünkü .Ben gördüm. Ve ozaman hayatımda başka bir kişi vardı. Gördüğümde 16 yaşındaydım. Çok isteyerek dileyerek rüyamda görtermesini istedim Allah'tan çünkü o an birlikte olduğum kişiyle çok mutsuzdum ve onunla biteceğini biliyordum ama ilk aşk işte.. Rüyamda gördükten 1,5 sene sonra tanıştık bir arkadaşımdan msn adresimi almış konuştuk. günlerce yüzümüzü hiç görmeden konuştuk msnde. Birgün kamera açalım dedik. Kamerası açılır açılmaz kapatmam bir oldu. elim ayağım buz kesmişti heyecandan. O anda 1,5 sene önceki rüyamdaki adam aklıma nerden geldi? Neden kapattım? nasıl oldu bilmiyorum. Sonra işte bu dedim ve ona bunu evlendiğimiz zamana kadar söylemedim.
Bir yandan iyi birşey değil görmek .. hayırlısı..
çok etkilendim ne kadar ilginçben rüyamda görmedim ama namazda secdede dua ederken ellerini görmüştüm : )
Neden iyi bir şey degil?birde hayırlı biri çıktımı onu merak ettim.bende gördüm rüyamda çünkü .
Üzüldüm ya ben de evleneceğim insani rüyamda gördüm ve rüya esnasında da ben nasıl böyle bir adamla evlenirim diyordum tipi hic benim tipim değildi Artı beni sevmiyormu acaba diyordum ve tüm bunlar Yukarıdan kendi düğünümü izlerken söylüyordum.cok tuhaf bir rüyaydi yıllar önce gördüm umarım gerçekçi değildir.hayirli olmayacaksa hic OlmasınOyüzden iyi birşey değil. Kısmetin o diye bazı şeylerine göz yumuyorsun. Ama senin kaderin. Başına gelecekler gelecek. Sanıyordum ki Allah onu benim için seçti iyi olacak güzel olacak. 8 yıl emek verdim. Evlendik 3 ay sonra aldatıldım. Belki de bu hayırlıdır hayatının merkezine oturtmaman için bundan sonraki senelerde. Bilemiyorum.
arkadaşlar nette birçok uygulama var bununla alakalı, tabi herkese nasip olcak diye bişey yok... ALLAH dilediğine gösterir ama merak ettim, sizlerin denediği ve gördüğü yöntem var mı veya ailenizden duyduğunuz?
Cok etkileniyoruz iste aslinda Allah gelecegimizi gormemizi bence tamda buyuzden istiyor. Insan etkilenip herseyine goz yumuyor ruyamda gordum Allah benim icin seçti diye dusunuyor ama cok yanlis secen sensin vazgecmek devam etmek senin elinde umarim sonun bana benzemez canimÜzüldüm ya ben de evleneceğim insani rüyamda gördüm ve rüya esnasında da ben nasıl böyle bir adamla evlenirim diyordum tipi hic benim tipim değildi Artı beni sevmiyormu acaba diyordum ve tüm bunlar Yukarıdan kendi düğünümü izlerken söylüyordum.cok tuhaf bir rüyaydi yıllar önce gördüm umarım gerçekçi değildir.hayirli olmayacaksa hic Olmasın
Benim arkadaşımın annesi hiç kalmadığı bir evde mutfağın anahtarını yastığının altına koyup görmüştü ve olmuştu yengeside aynı şekilde ama ne kadar doğru bilemem.arkadaşlar nette birçok uygulama var bununla alakalı, tabi herkese nasip olcak diye bişey yok... ALLAH dilediğine gösterir ama merak ettim, sizlerin denediği ve gördüğü yöntem var mı veya ailenizden duyduğunuz?