Evleneceği Kişiyi Rüyasında Gören Var Mı?

jilliannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
197
26
arkadaşlar nette birçok uygulama var bununla alakalı, tabi herkese nasip olcak diye bişey yok... ALLAH dilediğine gösterir ama merak ettim, sizlerin denediği ve gördüğü yöntem var mı veya ailenizden duyduğunuz?

Ben rüyalarım da bır ses duyuyorum gelecegimde ilgili ne olacaksa aynen gerçekleşiyor ama dört yıl yada uç yıl sonra sızler böyle bir şey goruyormusunız.artı evleneceğim insanmı bilmiyorum ama rüyamda kendimi izliyordum evlenirken çok gercekçıydı .gercekten gerçekçi olan rüyalar var.

Allah bilebilir geleceği sadece, ama dilediğine de bildirir. dolayısıyla gelecekten haber almamız mümkün rüya ile ama her rüya da rahmani diye bişey yok yani şeytani bir rüya da görebiliriz. Rüya ile amel edilmez ancak dogru cıktıgı da oluyor tabi

Ben gördüm. Ve ozaman hayatımda başka bir kişi vardı. Gördüğümde 16 yaşındaydım. Çok isteyerek dileyerek rüyamda görtermesini istedim Allah'tan çünkü o an birlikte olduğum kişiyle çok mutsuzdum ve onunla biteceğini biliyordum ama ilk aşk işte.. Rüyamda gördükten 1,5 sene sonra tanıştık bir arkadaşımdan msn adresimi almış konuştuk. günlerce yüzümüzü hiç görmeden konuştuk msnde. Birgün kamera açalım dedik. Kamerası açılır açılmaz kapatmam bir oldu. elim ayağım buz kesmişti heyecandan. O anda 1,5 sene önceki rüyamdaki adam aklıma nerden geldi? Neden kapattım? nasıl oldu bilmiyorum. Sonra işte bu dedim ve ona bunu evlendiğimiz zamana kadar söylemedim.

Bir yandan iyi birşey değil görmek .. hayırlısı..

Ben gördüm. Ve ozaman hayatımda başka bir kişi vardı. Gördüğümde 16 yaşındaydım. Çok isteyerek dileyerek rüyamda görtermesini istedim Allah'tan çünkü o an birlikte olduğum kişiyle çok mutsuzdum ve onunla biteceğini biliyordum ama ilk aşk işte.. Rüyamda gördükten 1,5 sene sonra tanıştık bir arkadaşımdan msn adresimi almış konuştuk. günlerce yüzümüzü hiç görmeden konuştuk msnde. Birgün kamera açalım dedik. Kamerası açılır açılmaz kapatmam bir oldu. elim ayağım buz kesmişti heyecandan. O anda 1,5 sene önceki rüyamdaki adam aklıma nerden geldi? Neden kapattım? nasıl oldu bilmiyorum. Sonra işte bu dedim ve ona bunu evlendiğimiz zamana kadar söylemedim.

Bir yandan iyi birşey değil görmek .. hayırlısı..
Neden iyi bir şey degil?birde hayırlı biri çıktımı onu merak ettim.bende gördüm rüyamda çünkü .

Neden iyi bir şey degil?birde hayırlı biri çıktımı onu merak ettim.bende gördüm rüyamda çünkü .

Oyüzden iyi birşey değil. Kısmetin o diye bazı şeylerine göz yumuyorsun. Ama senin kaderin. Başına gelecekler gelecek. Sanıyordum ki Allah onu benim için seçti iyi olacak güzel olacak. 8 yıl emek verdim. Evlendik 3 ay sonra aldatıldım. Belki de bu hayırlıdır hayatının merkezine oturtmaman için bundan sonraki senelerde. Bilemiyorum.

Evli değilim fakat yıllardır birlikte olduğum kişinin annesini, tanımadan önce rüyamda görmüştüm. Sevgilim ile tanıştığım ilk zamanlar.
Aynı duruş , aynı bakış annesi.
o_O

Oyüzden iyi birşey değil. Kısmetin o diye bazı şeylerine göz yumuyorsun. Ama senin kaderin. Başına gelecekler gelecek. Sanıyordum ki Allah onu benim için seçti iyi olacak güzel olacak. 8 yıl emek verdim. Evlendik 3 ay sonra aldatıldım. Belki de bu hayırlıdır hayatının merkezine oturtmaman için bundan sonraki senelerde. Bilemiyorum.
Üzüldüm ya ben de evleneceğim insani rüyamda gördüm ve rüya esnasında da ben nasıl böyle bir adamla evlenirim diyordum tipi hic benim tipim değildi Artı beni sevmiyormu acaba diyordum ve tüm bunlar Yukarıdan kendi düğünümü izlerken söylüyordum.cok tuhaf bir rüyaydi yıllar önce gördüm umarım gerçekçi değildir.hayirli olmayacaksa hic Olmasın

arkadaşlar nette birçok uygulama var bununla alakalı, tabi herkese nasip olcak diye bişey yok... ALLAH dilediğine gösterir ama merak ettim, sizlerin denediği ve gördüğü yöntem var mı veya ailenizden duyduğunuz?

bende başkasıyla birlikteyken rüyamda tam uyanmadan bi ses duydum. şu an birlikte olduğum kişiyle konuştuğumu söyledi bi ses. yüzünü görmedim. ama çok iyi bi kişi olarak duydum. zaman geçti doktor araştırırken bu doktoru buldum gittim. aklıma rüya falan gelmedi. ama o benle çok ilgilendi ve o zaman rüyamı hatırladım. iki yıldır onunlayım. ama hayırlımı bilmem. nerdeyse ağlamadan geçirdiğim gece yok. ona sorsak ben herşeyi yanlış anlıyorum:KK61:

ne zaman ilkkez bi evde kalsam,
anahtar tarak ne varsa yastığımın altına koyup uyuduğum gecelerde hep ibrahim tatlısesi gördüm rüyamda..
eşim ibrahim tatlıses değil :KK70::KK70::KK70:

Üzüldüm ya ben de evleneceğim insani rüyamda gördüm ve rüya esnasında da ben nasıl böyle bir adamla evlenirim diyordum tipi hic benim tipim değildi Artı beni sevmiyormu acaba diyordum ve tüm bunlar Yukarıdan kendi düğünümü izlerken söylüyordum.cok tuhaf bir rüyaydi yıllar önce gördüm umarım gerçekçi değildir.hayirli olmayacaksa hic Olmasın
Cok etkileniyoruz iste aslinda Allah gelecegimizi gormemizi bence tamda buyuzden istiyor. Insan etkilenip herseyine goz yumuyor ruyamda gordum Allah benim icin seçti diye dusunuyor ama cok yanlis secen sensin vazgecmek devam etmek senin elinde umarim sonun bana benzemez canim

konu eski ama yazicam Allah bana gosterdi sari sacliydi ustunde mavi bir tisort kot pantolon vardi saclari asker trasindan az uzundu istanbul gulveren parkinda oturuyorduk bana gul verdi

Benim arkadaşımın annesi hiç kalmadığı bir evde mutfağın anahtarını yastığının altına koyup görmüştü ve olmuştu yengeside aynı şekilde ama ne kadar doğru bilemem.

Ben 2014 yıllarında rüyamda kendimi gelinlikle ve karşımda bi adam vardı. Bende biraz uzun gözleri yesil sadece bunu gördüm yani. Şuan evliyim eşim 2017de hayatıma girdi benden biraz uzun ve yeşil gözlü. :KK66:

X