Evlenecegım ama hala tanışamadık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zorunlu inşallah sende fake konusundur canım. Yoksa cok üzülürüm gencecik işinde gücünde bir kızın böyle kendini yokuş aşağı bırakmasına

Ben 6 aydır nişanlıyım ve 4 aydır nişanlımın olduğu yerde yaşıyorum yani kayınvalidemin olduğu yerde . Düğünüm olacak 6 gün sonra , görümcem ile asla tanışamadık bu normal mi , annesi evde temizlik yapıyor o asla bu arefe de annesine yardıma gelmedi . Ben dört aydır bazen kayınvalideme gittim bi kere bile aramadı benim yanımda . Dört aydır 1 kere eve geldi mesafesi ailesine 2 saat olmasına rağmen, annesi bi kere ona gitti o kadar . Kız çok zengin sürekli yurtdışına gidiyor, bu yüzden kınama da gelemeyecekmiş . Sadece düğüne katılacakmış , anlamadığım şu. Nasıl olurda bi insan böyle olur , nişanlıma sorduğumda ablam bireysel takılıyor diyor , yarın bi gün başına bi şey gelse hep bireysel mi takılacak
Size ne ki onun basina gelen seyden? Ne alaka yani? Siz niye aileyi kontrol etmeye calisiyorsunuz? Kadin ozgur demek ki ana babasina hesap vermiyor size mi verecek? Ne alaka? Siz kendi aileniz ve ya kizkardesiniz hakkinda boyle dusunulmesini ister misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back