- 10 Ekim 2022
- 152
- 562
- 23
- Konu Sahibi zorunlualann
ailesi kendi kızlarını nasıl bıktırdıysa kadın okumuş etmiş kendini kurtarmış, ailesiyle de arasına mesafe koymuş işte. bunu bu kadar anlayamayacak ne var?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi tuhaflık bende seziyorumHala umudum vardı belki evlenmez bozulur bu iş diye. 6 günü duyunca bi üzüldüm. Umarım mutlu olursun zorunlu.
Birkac ay sonra gorumce konu acar gelinden nasil kurtulunur diyeDertsiz başına dert arıyorsun. Dikkat et de bir kaç ay sonra gorumceden nasıl kurtulunur konusu açma :)))) şükret kız.
Gelip sizin evi temizlememesi annesine karsi merhametsizlik mi oldu?Hayır ben annesine karşı nasıl bu kadar merhametsiz onu anlamıyorum
Burda özne sizsiniz. O tanışmaya gelmediyse yokmuş gibi davranın.Ben 6 aydır nişanlıyım ve 4 aydır nişanlımın olduğu yerde yaşıyorum yani kayınvalidemin olduğu yerde . Düğünüm olacak 6 gün sonra , görümcem ile asla tanışamadık bu normal mi , annesi evde temizlik yapıyor o asla bu arefe de annesine yardıma gelmedi . Ben dört aydır bazen kayınvalideme gittim bi kere bile aramadı benim yanımda . Dört aydır 1 kere eve geldi mesafesi ailesine 2 saat olmasına rağmen, annesi bi kere ona gitti o kadar . Kız çok zengin sürekli yurtdışına gidiyor, bu yüzden kınama da gelemeyecekmiş . Sadece düğüne katılacakmış , anlamadığım şu. Nasıl olurda bi insan böyle olur , nişanlıma sorduğumda ablam bireysel takılıyor diyor , yarın bi gün başına bi şey gelse hep bireysel mi takılacak
Bi de şey demesi, bi şey olsa bizsiz napacak hdjsjdjsjdjskEn basitinden herifin doğru düzgün işi yok ya. Şu zamana kadar taşı taş üstüne koymamış, şimdi kör topal bişeyler yapıyor. Elini versen kolunu alır yavrum reyiz. Kadın bakmış bunlardan bişey olmayacak, kaç gün kendimi tüketicem demiş, fıymış gitmiş işte. Zor değil bunu anlamak. 3 konu açtı zengin görümce bize bahmir diye ya hey Allahım![]()
Sananeeeeeee sananeee milletin optimal iliski mesafesinden sananeeeeeeeeBen 6 aydır nişanlıyım ve 4 aydır nişanlımın olduğu yerde yaşıyorum yani kayınvalidemin olduğu yerde . Düğünüm olacak 6 gün sonra , görümcem ile asla tanışamadık bu normal mi , annesi evde temizlik yapıyor o asla bu arefe de annesine yardıma gelmedi . Ben dört aydır bazen kayınvalideme gittim bi kere bile aramadı benim yanımda . Dört aydır 1 kere eve geldi mesafesi ailesine 2 saat olmasına rağmen, annesi bi kere ona gitti o kadar . Kız çok zengin sürekli yurtdışına gidiyor, bu yüzden kınama da gelemeyecekmiş . Sadece düğüne katılacakmış , anlamadığım şu. Nasıl olurda bi insan böyle olur , nişanlıma sorduğumda ablam bireysel takılıyor diyor , yarın bi gün başına bi şey gelse hep bireysel mi takılacak
Ah zorunlu ah. Kızsam bile bir yanım seviyor seni. Umarım ben yanılırımBi tuhaflık bende seziyorum
Kendilerine hayırları yokken neleri düşünüyorlar hayret.Bi de şey demesi, bi şey olsa bizsiz napacak hdjsjdjsjdjsk
Ben 6 aydır nişanlıyım ve 4 aydır nişanlımın olduğu yerde yaşıyorum yani kayınvalidemin olduğu yerde . Düğünüm olacak 6 gün sonra , görümcem ile asla tanışamadık bu normal mi , annesi evde temizlik yapıyor o asla bu arefe de annesine yardıma gelmedi . Ben dört aydır bazen kayınvalideme gittim bi kere bile aramadı benim yanımda . Dört aydır 1 kere eve geldi mesafesi ailesine 2 saat olmasına rağmen, annesi bi kere ona gitti o kadar . Kız çok zengin sürekli yurtdışına gidiyor, bu yüzden kınama da gelemeyecekmiş . Sadece düğüne katılacakmış , anlamadığım şu. Nasıl olurda bi insan böyle olur , nişanlıma sorduğumda ablam bireysel takılıyor diyor , yarın bi gün başına bi şey gelse hep bireysel mi takılacak