Evleneceğim fakat....=(

lalem12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
126
5
118
Ankara
Kızlar merhaba sevgilimden 1 ay önce evlenme teklifi aldım.Uzun süreli ilişkimiz maşallah:nazar: Konularımı önceden okuyanlar bilir benim babam hep kendi işini yapıyordu fakat battı 3 yıldırda evde başkasının yanında iş bulamıyor...Evin çoğu yükü bende...Ben evlenince ne yapıcaklar diye kendimi yiyorum..Aldığım maaşta çok değil yine yardım ederim ama bu kadar olmaz=( Bu arada düşündüğümüz tarihe 1 yıl var bana dua edin herşey yoluna girsin....:( Anlatıp rahatlamak istedim:kkk:

Allah yardımcınız olsun.çalıştığı dönemlerde emeklilik için yatırım yapsaydı keşke babanız..hakkınızda hayırlısı olsun.inşallah herşey istediğiniz gibi gelişir ve güzellikler sizlerle olur..

Allah yardımcın olsun , öncelikle yavaş yavaş evlenme konusunu ailene açmanı öneririm eğer açmadıysan ki onlarda çare aramaya iş aramalarını hızlandırmaya başlarlar ve de sevgiline de bu tarz sıkıntılardan bahset ki oda sana destek olsun ve ilerde de ailene yardım edeceğini yada belkide baban çalışacak ve gerek kalmıycak ama öyle bir ihtimal olduğunu şimdiden bilsin...

hayırlı olsun canım Allah bir yastıkta kocamayı nasip etsin simdiden.

babanın iş bulamaması sıkıntılı bir süreç ama baban da düsünmüştür sanırım sonuçta elbet bir gün sen evleneceksin hayatını kuracaksın.

evlenme teklifi aldığını söylemediysen söyle ailene. çeyiz hazırlığı süreci zaten yeterince masraflı oluyor :26: o sürecte bile sen ne kadar yardım edebileceksin ki.

umarım hersey gönlünüzce olur . Rabbim caresini verir.

çok saolun amin....Anneme söyledim sadece babamın canını sıkmak ıstemıyorummm=( zamanında hiçbirşeyimi eksik etmedi sağolsun:(

Hayırlısı olsun..

1 yıla neler değişir neler..

Takma bu kadar, inşallah babanda iş bulur..

' Rızk Allah'tandır '

Hayırlısı olsun..

1 yıla neler değişir neler..

Takma bu kadar, inşallah babanda iş bulur..

' Rızk Allah'tandır '

arkadaşa katılıyorum, gün doğmadan neler doğar.

sen benim halimi görsen içler acısıydı.
gerçekten allah evlenene yardım ediyormuş.

Derdi veren Allah dermanını da verir diye düşünüyorum. İnşallah her şey yoluna girer bu sıkıntılarını ailenle ve birlikte olduğun kişiyle paylaşmalısın bence ortak çözümler bulun kendine dert etme bu kadar 1 yıl çok uzun bir süre :) Ne zamandır berabersiniz?

Canım hayırlı olur inşallah
Bende senin gibiyim.
Evin yükü bendeydi.Kara kara düşünüyordum
Ben gittikten sonra nasıl olacak. Yada nasıl hazırlıklarımı yapıcam falan
Şimdi nişanlıyım ve Şükürler olsun ki hiç zorluk çekmedim
Herşeyimi gönlümce yapıyorum.
Rabbim öyle yardımcı oluyor ki
Sende sakın bunaltma kendini İnan herşey yoluna yordamına giriyor
Mutlulukla kal.

Merhabalar , bende senin durumundayım nişanlımın ailesi maddi açıdan biraz sıkıntılı ve kızkardeşi başka ilde okuyor . Nişanlımın desteği olmadan evi geçindirmeleri imkansız. Biz naptık 2 yıldır para biriktiriyoruz düğün masrafımızı çıkarttık ve düşün evimiz kira olucak çok çok büyük maaşlarda kazanmıyoruz. Ufak tefek borçlarımız kaldı evlendikten sonra pazar alışverişini biz yapıcaz kv lerin. Bu şekilde kızkardeşinin okulu bitene kadar idare edicez artık. Bizim bir avantajımız kp emekliliği olması ( emekli maaşları malüm kira+elek+su+telefon paralarını zorla karşılıyorlar). Sevgilinle açık açık konuş tek başına planlar yapma ki ilerde ailene destek olmak istediğinde oda sorun çıkarmasın en baştan herşeyi b ilsin.

Allah yardımcın olsun ınsallah
annen ıse basladımı ? oncekı konularını bılıyorumda

Allah yar ve yardımcın olsun canım . sıkıntı yapma Allah büyük bi yerden kapı açar elbet.

1 yıl kısa bi süre değil o zamana çok şeyler değişebilir.
Allah yardımcın olsun...

En kısa zamanda hayırlı kapılarla karsılasmanız dılegıyle ...

seninde benim gibimiydi canım?

evet aynı senin gibiydi hatta daha da beter.
çok borcumuz vardı, babam evdeydi iş bulamıyordu.
nişanlıydım daha düğüne bir yıl var sanıyordum.
çok şükür önce babam iş buldu, bir ay sonra da düğün kararı aldık
adam çalışmaya başladığından beri bütün maaşını bana harcıyorlar
düğüne bir ay var çünkü.

o yüzden hayırlısını versin allah.
için sıkılır daralırsa, kuran oku. türkçe-arapça farketmez, çok rahatlatıyor.
çok sıkıntılı günlerden geçtim çünkü, anlıyorum halinden.

evet aynı senin gibiydi hatta daha da beter.
çok borcumuz vardı, babam evdeydi iş bulamıyordu.
nişanlıydım daha düğüne bir yıl var sanıyordum.
çok şükür önce babam iş buldu, bir ay sonra da düğün kararı aldık
adam çalışmaya başladığından beri bütün maaşını bana harcıyorlar
düğüne bir ay var çünkü.

o yüzden hayırlısını versin allah.
için sıkılır daralırsa, kuran oku. türkçe-arapça farketmez, çok rahatlatıyor.
çok sıkıntılı günlerden geçtim çünkü, anlıyorum halinden.

Allah banada nasip etcekmi ogünleri:(

Back
X