• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceğim kisiye isinamiyorum:(

Asla ısınamadığın biri ile evlenme bir arkadaş tıpki senin gibi yaptı zamanla ısınırım severim diyerekden evlendi fakat aralarında buzdağı vardı ısınma asla olmadı eşi çok sevmesine rağmen arkadaş onu 8 sene sonra bıraktı gitti olan arada kalan çocuguna oldu ...
:((((((((

Sende haklisin kizada bilirsin ben buraya bunlari yazmakla bir nevi icinde boguldugum bu durum icin basina bu tarz seyler gelmis arkadaslarimdan tavsiye almak adina ve kendim icin bir yol cizmek adina paylasimda bulunmak istedim..zor konular bunlar sinanmayan anlamaz ..uzaklassan donuyorsun yaklassan yaniyorsun bulasmissan cok zor ....
bilerek kiziyorum .
yoksa sen bu adamla evleneceksin yazdiklarindan o çıkıyor . istemiyorsun ama mantikli geliyor. inan evlendikten sonra zaten erkekler değişiyor daha az romantik ve pesinden kosuyorlar . bu isi sen çözebilirsin Allah yardimcin olsun

yazarım tabıkı konusuruz. Ben sana soyluyorum sakın bır hata yapma, gıden senden gıdıyor. Canlı örnek ben. Boşver. Kaç yasındasın
yirmi sekiz birazda yas faktorune takiliyorum sanki herseye cok gec kalmisim gibi hissediyorum evlilik delisi degilim fakat kendimi kotu hissediyo
bilerek kiziyorum .
yoksa sen bu adamla evleneceksin yazdiklarindan o çıkıyor . istemiyorsun ama mantikli geliyor. inan evlendikten sonra zaten erkekler değişiyor daha az romantik ve pesinden kosuyorlar . bu isi sen çözebilirsin Allah yardimcin olsun
Amin insallh...

yirmi sekiz birazda yas faktorune takiliyorum sanki herseye cok gec kalmisim gibi hissediyorum evlilik delisi degilim fakat kendimi kotu hissediyo

Hayır canım ne munasebet, hangi devirde yasıyoruz da yaşa takılıyorsun. Bırak herseyı akışına. Vakti geldi en iyisini sunu yapayım deyip girme hiçbişeye. Bekle gercekten geldiğinde vakti anlarsın. Hayatını yakarsın benım yaptıgım gibi:(:(:(

Evlilige hazir ve ne istedigini bilen bir insan oda farkinda benim isteksizligimin ama kendini geri cekmiyo bikmadan israr ediyo guzel seylerden bahsediyor ilgili gozukuyor sole bakiyorum digerine gore daha iyi gibi fakat sonra geri basa donuyorum kararsizligin dorugunu yasiyorum hatta cok sacma ve cesaretsiz bir insan oldugumu dusunuyorum bilmiyorum okadar dua ediyorum degisen birsey yok hep bi cikmazdayim bazan lanetlendigimi bile dusunuyorum:KK43:

Sizin hayır gördüğünüzde şer şer gördüğünüzde hayır olabilir dua ederken. Hayırlısını isteyin içinizin ısınmadığı bir insana evet demenin yanlış olduğunu düşünüyorum siz karşınızdaki insanın ne istediğini değil kendi duygularınızın ne olduğunu düşünmelisiniz evlilik zor bir karardır eğer çok kararsızsanız istihareye yapabilirsiniz sizin adınıza damat adayını görüp tanımayan temiz kalpli bir insanın yatması daha uygun olabilir

Unutmak istiyorum cok bu isinamama durumuda benim kendimi kapatmamla alakali ilk erkek arkadasim okadar baglanmisimki yeryuzundeki diger tum insanlar benim icin yok hicbir anlsmlari yok..olumsuz yonu cok yani oyleymis sonradan ortaya cikti..simdi kendine gore birini bulmus kendisiyle ayni kafadan surekli resim koymalar gezmeler tozmalar yani hayat onun icin muhtesem olmus tekrardan sevmis sevilmis kisa surede..onunla bir sonum yok benim fskat surekli karsilastirma yapiyorum ve mutsuzum cok..suan yanimda olmak isteyen insanada haksizlik yapiyorum ilgilenmek istiyo konusmak istiyo hatta niyeticiddi ama iyi bir insan oldugunh dusunuyorum bana iyi sahip cikacagini gercekten adam gibi bir adam belkide ama olmuyo kendimi sartladigim icinmidir bilmiyorum..hic icimde heyecan yada istek yok..olmasinida yasim artik geldi bir duzen kurayim diye isteyebilirim ancak ..sonradan seversin diyen evli bayanlara soruyorum dogrumu bu sonradan sevebilirmiyim:KK43:(((

Sonradan seversin... ama zaman gerekli. Oyle aa bakiyim,unutmus muyum..diyecek kadar bile aklina gelmemeli. Yoksa yeni biri cikmaz ki karsina. Cikani gormezsin zaten. Icinde o kisiyi bititreceksin ki yeni bi sevgiye acasin gonlunu..Umrunnnnda olmamali yani o kisi..
Bunun bi recetesi bi zaman dilimi yok,sana bagli hersey. 3ay da alabilir,1gun de.. belki 3yilini da alabilir. Bu isleri birakmalisin ne evlenmesi hayrola...okuyo musun,okul mu bitiriyosun,is mi buluyosun,ingilizce mi ogreniyosun,kitap mi yaziyosun vs vs birseyler bul ve yap. Evliligi bi bosver biraz...

Bilmiyorum ozlem gelecegi goremiyorum daha mi iyi olurum dahami berbat nasil olur ne yapmaliyim bilmiyorum hakkimda hayirlisi olsun..

Birisini cok sevdim ne yaptiysam olmadi once o evlenmeyi cok istedi benim bazi problrmlerim vardi birde ailemin bana destek olmayisi cesaretimi kirdi reddettim sonra aradan baya zaman gecti olmasini istedim ve cok israr ettim baska birisiyle beraberdi ve beni gozu gormedi nasil uzuntulu gunler gecirdim hala da olu gibiyim..simdi iyi niyetli aile tanidigi birisi evlenmek istiyor benimle ama icimden birsey gelmiyor kafayi yiyeyecem arkadaslar benim gibi olsn var mi???
Bir zamanlar benimde başıma geldi böyle bişey
Önce ben istemedim çok ısrarına rağmen
Sonra da o istmedi
Ve hiç bi zaman biraraya gelemedik
Ama iyikide olmamiş diyorum
Çünkü bana uygun biri değilmiş
Ben onu unutmadan kimseye evet diyemedim
Bence sende deme içine sinen ısındığın insanla yola çık
Vardır bunda da bi hayr de ileriye bak

Birisini cok sevdim ne yaptiysam olmadi once o evlenmeyi cok istedi benim bazi problrmlerim vardi birde ailemin bana destek olmayisi cesaretimi kirdi reddettim sonra aradan baya zaman gecti olmasini istedim ve cok israr ettim baska birisiyle beraberdi ve beni gozu gormedi nasil uzuntulu gunler gecirdim hala da olu gibiyim..simdi iyi niyetli aile tanidigi birisi evlenmek istiyor benimle ama icimden birsey gelmiyor kafayi yiyeyecem arkadaslar benim gibi olsn var mi???
Sakın evlenmee o kişi ile. Ömür boyu pişmanlığını yaşarsın

benim konularimida okuyabilirsin cnm, tutkuyla sevmedigin birisiyle evlenme sana tavsiyem, sonrasinda her hareketi batabiliyo insana.

Sakın evlenme bir omru kendıne ve evlenecegın kısıye zından edersın..
Sevmeden evlılık olmaz dusuncesındeyım

Ben bu kişiyi ilerde sevebilirim diyorsan evlenirsin sevemeyeceksen bence evlenme mutsuz olursun. Bir kişiyle tanıdık iyi biri diye evlenilmez ki

Önce diğerini tamamen bitir sonra başkasıyla başla karşındaki insana yazık etme. birini başka birinin yarasına merhem etmek çok kötü bir şeydir. Ya o yarayı açana varacaksın ya o yarayı söküp atacaksın.

Tsk.eliE="eliff1234, post: 47608088, member: 508439"]benim konularimida okuyabilirsin cnm, tutkuyla sevmedigin birisiyle evlenme sana tavsiyem, sonrasinda her hareketi batabiliyo insana.[/QUOTE]
Tsk.elif konularina bakacam hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallh..

Böyle evlenirsen karsindakine yazik edersin
Onun ne suçu var¿¿¿

İyi niyetine aldanipta evlenmeyi kabul etme sakin pişman olursun ayni yatağı paylasacaksin sevmeden zorlanirsin zamanla ağı gelmeye baslar herşey batar şimdi yollarini ayırman daha kolay evlendikten sonra o kadar kolay olmaz

İyi niyetine aldanipta evlenmeyi kabul etme sakin pişman olursun ayni yatağı paylasacaksin sevmeden zorlanirsin zamanla ağı gelmeye baslar herşey batar şimdi yollarini ayırman daha kolay evlendikten sonra o kadar kolay olmaz
Aynen katılıorum. Evlilik bu. Ne kendını ne de onu yakma. Acele etme. Olmuyorsa olmuo. Yazık olur sana

Bazen aşık olduğun kişiyle evlenmektense mantık evliliği yapmak daha mantıklı iyi anlasabileceğin saygılı biriyse zamanla seversin zaten bence bi şans ver ama çokta zorlama tabi sana değer verirse mutlu eder zaten

Back
X