Evlenecegin adam

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.107
1.304
Kızlar evlendiğiniz ya birlikte olduğunuz adamın evlenceğiniz adam OLDUĞUNU nasıl anlıyorsunuz?ya mesela bazıları çıkar bi Adamı sever nolursa olsun da peşinden gider.ama ben de bu his olmuyor nolursa olsun bi kusuru tabi ki kusursuz insan olmaz da ,beni mutsuz edicek bi özelliğini görüyorum evlenmeyi Göze alamıyorum.ee evlenmeye düşünmediğim adamla da sevgili olmak istemiyorm

e olma o zaman.sorun ne ki burda.o öyle garip bişey ki zaten ne yaparsan edersen olcağı varsa oluyo,yoksa olmuyo.

Kusursuzu yok ama kendini tanıyorsan illaki olmazsa olmazların vardir
Mesela ben neye katlanamam
1 anneci olması
2 her isi bana yikmaya kalkmasi
3 kafasina göre olmasi

Bunlara dikkat ettim diger ufak tefek kusurlar halledilemeyecek seyler degildi gozumde sende en ufak kusurda uzaklasmak yerine
Senin icin en onemli ozellikleri siralayip ona uyup uymadigina bakarsan daha kolay olur yoksa sifir kusursuz ararsan daha cok ararsin

genelde evlıler evlendikleri ınsanı ilk gördüklerın de evlılık hıssının ıclerıne dogdugunu söylerler..ne kadar dogrudur bılınmez...
belkı de evlenecek kadar sevmıyorsunuzdur o yuzden o kısılerle kendınızı evli olarak düşünemıyorsunuzdur... Yani içinize sinmiyordur belkı de karsınızdakı ınsan:S

Ya arkadaşlar bazılarınıza çok teşekkür ederim de bazılarınız da sırf eleştiri.İstemiyorsnız yazmayabilirsiniz

Kusursuzu yok ama kendini tanıyorsan illaki olmazsa olmazların vardir
Mesela ben neye katlanamam
1 anneci olması
2 her isi bana yikmaya kalkmasi
3 kafasina göre olmasi

Bunlara dikkat ettim diger ufak tefek kusurlar halledilemeyecek seyler degildi gozumde sende en ufak kusurda uzaklasmak yerine
Senin icin en onemli ozellikleri siralayip ona uyup uymadigina bakarsan daha kolay olur yoksa sifir kusursuz ararsan daha cok ararsin
Çok teşekkürler canım.Vardır tabi benim de.belki de yaşım küçük daha.o Yüzden bu kadar seçiçi ya da meraklıyım

Esime hic evlenecegim adam diye bakmadim , ne olduysa sonradan oldu :eek:

Her insanin kusurlari vardir elbette ..

Ama evlenecegim adam gozuyle baktiginda , En buyuk ozelik Anne eteginin altinda olmayan adam tipi dikkatini ceker..
Sonra sana olan saygisi ..
Yani zamanla tanidikca aslinda karar verebilirsin.

genelde evlıler evlendikleri ınsanı ilk gördüklerın de evlılık hıssının ıclerıne dogdugunu söylerler..ne kadar dogrudur bılınmez...
belkı de evlenecek kadar sevmıyorsunuzdur o yuzden o kısılerle kendınızı evli olarak düşünemıyorsunuzdur... Yani içinize sinmiyordur belkı de karsınızdakı ınsan:S
Evet evet böyle demeleri bana çok tuhaf geliyor.Tuhaftan kastım güzel yani .inşallah bi gün olur bu his.Bir de ben bunu duyduğumdan beri,bir kişi için bunu söylüyorum ama olmaz yani görüşmüyoruz artık okul vs. Durumlarından..Ama öyle peşinden gidecek kadar da emin Değilim.herhalde öyle bi zaman olcak ki bunların hepsini yapıcaz.Allah kısmet eder inş hepimize

Esime hic evlenecegim adam diye bakmadim , ne olduysa sonradan oldu :eek:

Her insanin kusurlari vardir elbette ..

Ama evlenecegim adam gozuyle baktiginda , En buyuk ozelik Anne eteginin altinda olmayan adam tipi dikkatini ceker..
Sonra sana olan saygisi ..
Yani zamanla tanidikca aslinda karar verebilirsin.
Peki anne eteği Altında olup olmadığını nasıl anlarız yani saklamak kolaydır bence

Evlenilecek adam yok, eğlenilecek adam var.:KK53: Bir adamın yanındayken eğleniyorsan, birlikte vakit geçirirken sıkılmıyorsan o evlilik yürür.

Bu arada ilişkilere sonunda evlilik olmayacak diye başlamamak yapacağın en büyük hata olur. Evlenmek için sevgili olunur mu? Bence olunmaz...

Aşık olduğunda kriter mriter kalmaz genelde:) hatalarını görmek istemesin. Ufak tefek şeyler gözüne batmaz. Bunu anlamazsin hissedersin

Evlenilecek adam yok, eğlenilecek adam var.:KK53: Bir adamın yanındayken eğleniyorsan, birlikte vakit geçirirken sıkılmıyorsan o evlilik yürür.

Bu arada ilişkilere sonunda evlilik olmayacak diye başlamamak yapacağın en büyük hata olur. Evlenmek için sevgili olunur mu? Bence olunmaz...
Ben ömrümü bu adamla / kadinla geçiririm çocuklarımın annesi / babası bu olur = evlilik türkiye şartlarında çoğu zaman. Belki bu yüzden böyle düşünülüyor olabilir.

Bana da öyle gelirdi. İlle bir şeyinden tiksinirdim adamın. Sonra birden evlendim ben de anlamadım:)

Bir şeyi beni itti mi eşimin amaaan sanki evlencem diye geçiştirirdim.

İş ciddiye binince çamaşırını ben yıkayamam onun diye bile kafama takardım. Herkes bana sevmiyosun o zaman diyodu. Karakterm gereği daha soğuk olduğumu kabul ediyorum. Ama seviyorum tabiki :)

bence huy bu. Belki de bilinçaltımızda yatan başka şeyler vardır bilmiyorum. Çünkü bazı kız da her gördüğü erkeği evleneceği erkek sanar. Demek ki sen mantıklı davranmaya çalılıyosun. bu kişisel hissiyatları gerçek hayatla bağdaştırmak yanlış zaten..

evliligi formalite kabul etseniz dahi ister istemez aile iliskileri de birbirine gireceginden, sorumluluklarınız artacagından tum o karmasayı goze aldıgınız vakit evleneceginiz kisiyi bulmussunuz ve zamanı gelmis demektir.
kiminde 1yılı alır, kiminde 10 yıl... devam etmesi de benzer bir farklılık gosterebilir, yasamadan bilemezsiniz.

Kendi olmazsa olmazlarını belirle, mesela ben tüm ev işini kadının işi olarak gören biri ile yapamazdım. Bir de çok ukala biriyle. Ama zaten nasip diye bir şey var ki hepsinin ötesinde o. Ben evliliğe karşı bir insandım 1 senenin içerisinde ne olduğunu bile anlamadım.:confused:

Kızlar evlendiğiniz ya birlikte olduğunuz adamın evlenceğiniz adam OLDUĞUNU nasıl anlıyorsunuz?ya mesela bazıları çıkar bi Adamı sever nolursa olsun da peşinden gider.ama ben de bu his olmuyor nolursa olsun bi kusuru tabi ki kusursuz insan olmaz da ,beni mutsuz edicek bi özelliğini görüyorum evlenmeyi Göze alamıyorum.ee evlenmeye düşünmediğim adamla da sevgili olmak istemiyorm

ben de öyle bir his uyanmadı.2 yıl çıkarak evlendim zatii. olmayabilirdi bir şekilde bitebilirdi.

Kocamla ilk tanıştığımızda onunla evleneceğimizi hiç düşünmemiştim açıkçası.
Seviyoruz,seviliyoruz,bol bol da sevişiyoruz; bunları daha sık yapmanın tek yolu, düğün yapmaktı.
Yaptık,mutluyuz çok şükür...

sen dört dörtlükmüsün senin kimbilir ne olumsuz hallerin vardır.

ayrıca bazılara teşekkür edip bazılarını ayırmışın burda bile ayrım veye yanlış bulma peşindesin

eger günlük halinde böyleysen o zaman çok işin var.

bide böyle diyenler ne olduklarını anlamdan bakmışın kiaşık olmuş evlenmiş hatta ben bu huyu sevmem eger bu huyu varsa o adamla asla olmam dediğin kişiye kapılmışındır.

X