evleneceğin insan kim olmalı?

arsum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
9
0
36
Bursa
Arkadaşlar hepimiz biliyoruzki evlilik çok önemli ciddi bir kavram, dolayısıyla evleneceğin kişide öyle..Çok iyi düşünüp karar vermek gerekiyo.Aranızda mantık evliliği ve aşk evliliği yapan kişiler mutlaka vardır fikirlerinizi öğrenmek istiyorum bu konuda çok kararsızım:(

fıkır olarak uyustugun maddı yonden sıkıntı cektırmeyecek bırıyle evlen bnce sevgı bıyere kadar saygılı terbıyelı olsun

hem aşk hem para olacak.ikiside olmazsa olmaz bence. sevgi olmadan parası olan bi adamın koynuna giremem ben sahsım adına.ama para olmadan da aşk bi yere kadar .. mantık evliliği bence ikisini de bulmaktır.sadece para mantık deildir.bol şans

ben aşık olduğum kişiyle evlendim. çok şükür pişman değilim. rabbim hiçbirzaman pişman etmesin. ama şöyle bir durum var. benim gibi ailesine çok ısrar edip sevdiğiyle evlenenler ilerde bir sorun olduğunda baba evine dönmekte zorlanıyor. allah o duruma getirmesin zaten o durum her şekilde zor
ama insanın sevdiği aşık olduğu adamla evlenip sabahları onla uyanması, oyunlar oynaması, derdini paylaşması, başını omzuna koyup ağlaması... paaha biçilemez :7:

Bende asik oldugum insanla evlendim, para tabiki önemli ama sirt sirta verince oda oluyor zamanla.
Ama görünüsünden cok, beynine asik oldum, dürüstlügü, mertligi ve gercekten beni sevmesi ve etrafimda herkesin senin kocan baska demeleri beni cok mutlu ediyor. Birbirimize cok güvenen ve saygi duyan ciftiz. Keske her erkek böyle olsa.
Aslinda kadin/erkek esitligi oldugu zaman neden mutlu olunmasinki bir evlilikde?

hem aşk hem para olacak.ikiside olmazsa olmaz bence. sevgi olmadan parası olan bi adamın koynuna giremem ben sahsım adına.ama para olmadan da aşk bi yere kadar .. mantık evliliği bence ikisini de bulmaktır.sadece para mantık deildir.bol şans

ama aşkda öyle bişyki parası varmış ben buna aşık olayım diyemiyoki insan:( saol canım gerçekten şansa ihtiyacım var galiba..

ben aşık olduğum kişiyle evlendim. çok şükür pişman değilim. rabbim hiçbirzaman pişman etmesin. ama şöyle bir durum var. benim gibi ailesine çok ısrar edip sevdiğiyle evlenenler ilerde bir sorun olduğunda baba evine dönmekte zorlanıyor. allah o duruma getirmesin zaten o durum her şekilde zor
ama insanın sevdiği aşık olduğu adamla evlenip sabahları onla uyanması, oyunlar oynaması, derdini paylaşması, başını omzuna koyup ağlaması... paaha biçilemez :7:

Allah mutluluğunu bozmasın canım hiç utandırmasın Allah seni.. Kafam gerçekten çok karışık:S

en azından benim için aşık olacağım adamın zaten güçlü olması önemli güç için de bu devirde paraya ihtiyaç var..şuanda çok genciz çok parası olmasa bile çok para kazanabilecek derecede azimli olması gerekir..öyle sıfır hırs bi adama zaten aşık olamam dolayısıyla aşk güven para üçlüsü gerekiyor sanırım...

Back
X