Evleneceginiz adami ilk goruste anliyormusunuz?

biz eşimle aynı işyerinde çalışıyorduk ve ilk karsılasmamızda hissettim işte evleneceğim adam bu dedim ilk kez görmeme rağmen 40 yıldır tanıyor gibiydim.

Bicok insandan duyuyorum evlenecegin kisigi gorur gormez hissediyormussun diye soyluyorlar. Evlilere soruyorum gercekten oyle oluyor mu. Gorunce iste budur dediniz mi? Esinizle nasl tanıstınız? Gonul gozunuz mu açılıyor ne oluyor o an..
Yooo
Sanki evlencem mi bi görüşeyim dedim

Ilk goruste anlama degilde. Ben ilk fotografini gorunce bile bir sıcaklık hissetmistim. Karsilasinca yine ayni sekilde. Hersey iliski de su gibi akiyor. Ne o ne ben ne oldugunun ne ara evlendigimizin farkinda degildik.

Bicok insandan duyuyorum evlenecegin kisigi gorur gormez hissediyormussun diye soyluyorlar. Evlilere soruyorum gercekten oyle oluyor mu. Gorunce iste budur dediniz mi? Esinizle nasl tanıstınız? Gonul gozunuz mu açılıyor ne oluyor o an..

Öyle bir şey varsa bile bende işe yaramadı sanırım.
Eski eşimle tanıştığımızda aynen kurduğum cümle;
''Kardeş kardeş kahvemizi içelim ve dağılalım''

:kızgın:

İlk gördüğümde değil ama 4 5 . ayda benı sahiplenişinden anladım .
Uzun bır ayrılık dönemımız olmasına ragmen hep barışcağımızı hıssettım :)
Ve öyle de oldu .

Hiç beğenmemiştim eşimi başta. Evlenmek şurada dursun sevgililik bile düşünmedim. Ama 6 ay uğraşınca e bi görüşeyim dedim. 5 yıl sevgililikten sonra 5 yıldır evliyiz. Ama çanım sevgiliyken iyi ölç biç tart. Evlilik kolay değil.

Bir insanla konuşmadan, bakış açısını görmeden nasıl evet o denir ki. Sadece görüp evlenecepim adam diyen yoktur bence onlar olayı biraz senaryolaştırıyor sanırım. Çarpıştık, kitaplar dağıldı, göz göze geldik bir baktım aaa evleneceğim adam :KK70:

Eşimle ilk oturduğumuz gün ayrılırken ikimizde zıt yönlenere gidecektik yürüdük bi an arkama döndüm bayağı uzaklaşmışız ama eşim uzun boylu hala görünüyo içime bişey oldu ben evlenirim bu adamla yaa dedim hatta o gün bi arkadaşıma da söyledim fotoğraftan falan çok itici gelmişti birde meslek olarak doktorlardan nefret ederdim kendinizi mi yakacaksınız sevgili olsanız mutlu olmazsınız evlenseniz mutlu olmazsınız sizden önce olması gereken bi mesşeği var ayrıca çoğu ukala diye de kötü eleştirirdim arkadai çevremizde bi kaç doktor muhabbeti de olmuştu ki hiç tanımadan doktor olması sebebiyle hep üzerlerini çizmiştim arkadaşlarım için. 4 yıl sevgiliydik çok da kötü bi dönem di o 4 yıl ayrı şehirler uzaklık okullar falan ben 2 ye başlamıştım eşim 4 e bazen nefret ediyordum bazen burnumdan geliyodu yinede biliyordum evleneceğimi 4 yıllık evliyim şuan da. (Bu arads doktorluk konusunda düşüncelerim hep doğruydu sevgilik de de evlilikte de sizden önce hep işi oluyo malesef gitmesin yapmasın ilgilenmesin diyemiyorsunuz vicdanen bu da kısa bilgi vallahi bi doktorla evlilik zor )

Ben ilk gördüğümde hiç brğenmemiştim hatta asla olmaz bile demiştim çünkü tip olarak çok beğenimin dışındaydı . Ama sonra tanıdıkça Tamsm dedim ben bununla evlensem mutlu olurum beni mutlu eder gercekten de şu an mutluyum .
Yani ilk görüş falan bşy değil gercekten tanımak önemli .

İlk tanıştığımızda evleneceğim kişi bu demedim çünkü daha çok küçüktük.ama nedense çok güvendim ilk günden.sanki uzun zamandır tanıyordum.uzun süreceğini onunla biliyordum.bir de küçükken istediğim es modeli vardı.tüm özellikleri barındırıyordu eşim de.sonradan fark ettim

İnternette bi arkadas bulma sitesinde tanistik. Hic tanimadigim bi adam icin kalktim 1600 km yol gittim(simdi olsa asla yapmam, gencken az deli degilmisim) ilk gorusmede bu adamla olmaz dedim. 8 senedir beraberiz 5 senedir evliyiz:21:

Back
X