- Konu Sahibi patladimof
Elti görümce olayina hic girmiyorum bile :)))Hele bir de elti falan varsa:))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elti görümce olayina hic girmiyorum bile :)))Hele bir de elti falan varsa:))))))
Ben rüyamda görmüştüm görmez olaydım. O gün bugün hayatım kâbusla geçiyorBicok insandan duyuyorum evlenecegin kisigi gorur gormez hissediyormussun diye soyluyorlar. Evlilere soruyorum gercekten oyle oluyor mu. Gorunce iste budur dediniz mi? Esinizle nasl tanıstınız? Gonul gozunuz mu açılıyor ne oluyor o an..
Bicok insandan duyuyorum evlenecegin kisigi gorur gormez hissediyormussun diye soyluyorlar. Evlilere soruyorum gercekten oyle oluyor mu. Gorunce iste budur dediniz mi? Esinizle nasl tanıstınız? Gonul gozunuz mu açılıyor ne oluyor o an..
Ahaha nazom.Eski sevgilimle ilk tanıştığımız gün inşallah bununla evlenirim demiştim, evlenmedim
Eşimle de evlenmeyi bırak, yüzyüze görüşmemek için bile direndim ama kısmet sonunda evlendikve çok da memnunum, iyi ki evlenmişiz, tek bir an pişman olmadım bu evlilikten.
Çok da takılmamak lazım böyle şeylere diye düşünüyorum. İlla herkese o vahiy inmiyor, zaman gösteriyor bazı şeyleri.
Bicok insandan duyuyorum evlenecegin kisigi gorur gormez hissediyormussun diye soyluyorlar. Evlilere soruyorum gercekten oyle oluyor mu. Gorunce iste budur dediniz mi? Esinizle nasl tanıstınız? Gonul gozunuz mu açılıyor ne oluyor o an..
Ahaha nazom.Ya yok zaten ilk sevgilisiyle evlenenler anlatıyor bunu başka erkek tanımamış ki. Ben hepsinde tanışmadan garip şeyler hissettim hiç biriyle evlenmedim. Evlenince anlatıcam.
![]()
İlk gördüğümde değil ama 4 5 . ayda benı sahiplenişinden anladım .
Uzun bır ayrılık dönemımız olmasına ragmen hep barışcağımızı hıssettım :)
Ve öyle de oldu .