Ay bu konuya yorum yapmaliyim

Ben lisedeyken beni kermeste görmüş. Bu bir deli cesareti yolda cikti karsima pat diye iste adim şu sizinle tanışmak istiyorm falan. Ben nasi korktum hemen anneme kostum. Baktim geldi annemle tanisti niyetini soyledi annemde şok

annem orda kizim bilir ben bisey diyemem sonucta onun hayati dedi. Ben cok korktum cunku ilk defa basima boyle bisey geldi. Habire tanisalim dedi ben tersledim kactim. 2 sene sonunda tamam tanisalm dedim gittik kafeye ben yine olmaz dedim

numarami bulmus degistirdim baskasiyla nisanlandim dedim ki neredeyse akrabamizin katekulliye getirmesiyle öyle bi hata oluyordu. Gitmiş günlerce camide yatmis sabaha kadar hep dua etmis Allahim onun kalbini bana isindir diye. Tabi ben bunlari sonradan duydum. Universiteyi bitirdm mezuniyetime ailemden izin alip gelmis kpss ye girecegim gun bi baktim bahcede cicek almis bana sans dilemeye gelmis

ve sonuç
7 sene sonunda kabul ettim ve su an 2 yillik evliyiz bi tanede oglusumuz var hala gider gelir kalbimin sahibi iyiki evlendik der durur

ay cok uzun yazdim. Sonuc olarak ilk gordugumde cesaretine hayran kalmistim ve bu is olur dedim ama icimden

Anneme diyorumki niye o gun kermeste terslemedin onu. Bana diyoki kizim bende babanla kermeste tanismistim kaderin ayni olmasi dilimi bagladi yoksa ben ona gununu goserirdim