Evleneceginiz adami ilk goruste anliyormusunuz?

esim simdiki haliyle olsaydi evlenmezdim... 6 yillik görüşme de olsa evlenmeyince belli olmuyormus

Ilk baş asıldığını düşünüp tersledim.sonra bana guzel bir cicege bakar gibi baktığını hissetim.bunlar köprüyü gecene kadarmış miş şimdi gercek gözlerle bakiyor yani bana baktığında gözünde dolar isareti çıkmadığı eksik

Basta romantik birseyler geliyor diye dusundum basiyla sonu farkli
cok tatlisiniz.

Hissetmek şöyle dursun, 3-5 gün takılırım kafam dağılır diye görüşmüştüm. Ciddi sorunlar yaşadığım bi dönemdi biraz kafamı doldurayım biraz sohbet muhabbet ederim diye tanıştım.
Buluşmazdım bile, bi yere gittiğimde beni eve bırakırmısın hem biraz sohbet etmiş oluruz diye çağırırdım. Düşününce şimdi çok kötü geliyor ama adama resmen şöförlüğümü yaptırdım :KK53: Tabi o bu arada sürekli ben seninle evlenicem bak görürsün modundaydı, bende baya dalga geçiyodum he he görücem 2 sene sonra diye :halay:

Tanıştıktan 5 ay sonra evlendik :-) 2 yıl olucak, ilk gün olduğundan daha çok seviyorum, evin içinde 10 dk ayrı odalarda bile duramayız mutlaka gider bi sataşırım mıncıklarım yanaklarını öper öper dururum, çocuk gibi kafasını falan severim, farklı koltuklarda tv bile izleyemem gider kedi gibi sıkışırım yanına.

2 yıllık evli, 7 aylık hamileyim. Ve hayatımda ki en büyük iyikim, bir gün olsun ufacık bir soru işareti daha oluşturmadı kafamda.
Sanirim ben bu duruma dusucem :):):):)

Ilk bakista fln anlamadim ben. Snraki 3 yilda da anlayamamisim. Evlendim. Snradan gercekleri gordum. Yarin ewlilik yildonumumuz ve birbirimizin yuzune bile bakmiyoruz. Benden tavsiye evlenme kesinlikle

:).. Ilk buluşmamızda.. Allah'ıma dua etmiştim evlenmek için... Halada duacıyım benım dırdırımı cektıgı için.. Laf aramızda cok rahat adam yahu

Back
X