• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceginiz insan dnyann br ucunda olsa, herseyinizi brakr gider misiniz?

Adamına gör değişir.
Eğerki o adam benim için fedakarlık ediorsa, hayatını hesaplarla geçirmişyorsa
gerçekten bizim için çabalıyorsa, eğer erkeğimse, bunu hissettirdiyse,
gözümü kırpmaz giderim.
Yok eğer dalaverası varsa, yalandan canım cicim diyosa
hösssttt derim, dursun orda,
ne giderim, ne getiririm !!! o kadar ....

asla gitmezdim aile olmadan çok zor mesela benim küçük bi bebişim var haftanın çogu annemdeyiz hep beraber bakıyoruz yalnız olsam çok yıpranırdım ilersinide düşünmek lazım

ben tum sevdiklerimi arkamda birakip esimle evlenip amerikaya geldim 4,5 sene oldu hala alisamadim esimle cok mutluyum gozumun icine bakar ama simdiki aklim olsa KESINLIKLE gelmezdim aile ozlemi hic bitmiyor insan canindan kanindan birilerini yasi kac olursa olsun her zaman ariyor

farkli sehire gitmem demedim ama dunyanin obur ucu yurtdisi icin sunu soyleyecegim: yurtdisinda yasayanlarin bir cogu simdiki aklim olsaydi demis kaydirigubbakcemile3 ben kurali bozmuyorum aynennnn oyle degsede degmese de asla asla asla gelmezdim simdiki aklim olsaydi. inanin cok zor birsey dunyanin en guzel memleketi olsun para olsun ev olsun sevgi ask olsun bebek olsun isin de olsun dilin de olsun olmuyor arkadasin da dedigi gibi bir kirginlik olsa tutunacak bir dalin yok oyle kedi gibi buzulup kaliyorsun hele ki ortamin yoksa arkadasin yoksa hayat cekilmez oluyor tek cicekler bahar gecmiyor malesef insan anasini babasini ozluo arkadasini dostunu ozluyor hic ozlemeyecegi seyleri ozluyor, gunesi denizi ozluyor turkce konusan insanlari ozluyor sokak saticilarini kitaplari dergileri ozluyor tiyatroyu ozluyor, insanin cani roka cekiyor erik istiyor gevrek istiyor ekmek, bakla enginar istiyor... insan surekli ozlem duyuyor belki anasina babasina o kadar da bagli degilken gurbette burnunda tutuyor, yolda babasini andiran bir adam gorse tutamiyor gozyasini, bir gulumseme gorse annesi aklina geliveriyor... kardesi... kizlar ne kadar severseniz sevin asla yapmayin asla bir baskasi icin isinizi gucunuzu hayatinizi birakip bir baska ulkeye gitmeyin... cok uzun oldu kusura bakmayin

hollandaya geldim iste hemde aylar icinde evlenip ,ki asla baska sehre bile gitmem diyodum!degdimi evet degdi ama ulke ozlemi cok zor aile ozlemi inanilmaz zor

ben de asla diyordum... onun icin iki kere söz yüzügünü attim :)) hem zaten evlilikten korkuyordum, hem ailemden uzak olmak istemiyorum.. ilk yüzük atmamdan 10 "on" sene sonra yine de ona vardim! herseyimi, ailemi, arkadaslarimi, isimi, düsünebildiginiz herseyi biraktim ve türkiye'ye geldim.. belki sizin icin burasi dünyanin bir ucu degil, ama benim icin bir asla oldugu icin ha türkiye ha baska bir ülke fark etmiyor..
ben bir ailenin parcasiyim, buraya geldim ve bende bir aile kurdum, kuruyorum.. tabiiki tanidigim, bildigim kisileri, yerleri özlüyorum.. ama benim yerim artik esimin yaninda.. ve inanin eskiden bunu bile problem yaptigim icin cok pismanim. keske böyle seyleri düsünmeyip daha da evvel evlenseymisim onunla.. ne de olsa ailenin yaninda da olsan, uzakta da olsan, evine geldiginde, kapini kapattiginda herkes disarida kaliyor.. ve simdi ki zamanda, internet (msn, skype vs.) ve telefon varken, uzakligi bile hissetmiyorsun cogu zaman.. calistiginiz zaman, eviniz, cocugunuz oldugu zaman aileniz ayni sehirde de olsa her gün görmeyebilirisiniz..
bu benim düsüncem..

ailemin rızası varsa düşünebilirim.. ama yoksa gitmem sanırım :umursamaz: özlerim ailemi.. hiçbirşey yerlerini tutmaz..

ben evlenmezdim annemlerle aramızda 15 dklık mesafe var ve ben çok alıştım yeni evime
belki anneme çok düşkün olduğumdan zor geldi bilmiyorum ama
ben evlenmezdimmm

ben giderim valla her yere giderim aşkımla:kedi:

Son düzenleme:
uzaga gitmem diye cok sevdigim nisanlimi biraktim kibrista kalmamak icin ,sonra bir kac ay icnde basksiyla evlendim yurtdisina gelerek ,bu ne yaman celiski denir buna.

Back
X