Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istanbulda yaşıyorum, bir bankanın genel müdürlüğündeyim, işim çok rahat maaşım da iyi. evimin önünden servis alıyor işime bırakıyor, herşey tamtıkır
fakat, sevgilim polis, ve şun şark görevi için doğuda..3 senesi daha olduğu için daha fazla beklemeyelim evlenelim istiyor. yani beni doğuya çağıdıyor. hem ailemden hem işimden hatta hem de maaşımdan vazgeçmiş olacağım onun için. çünkü genel müdürlükte ve istanbulda banka maaşları daha yüksek. farklı ile geçersem şubede olacağım.. neyse..
ona doğu görevinden sonra istanbula gidelim ozaman diyorum, istanbul olmaz orda maaşlar düşük diyor :S yani kendini düşünüyor. böyle herşey iyiyken ailenizden arkadaşlarınızdan ve işinizdeki konumunuzdan vazgeçip doğuya gidermiydiniz bi erkek için..
seviyorsam vazgeçerim diceksiniz ama karşımda sevdiğim kadar kendini düşünen bencil :26:bi erkek var. siz olsanız ne yapardınız.
Asla gitmezdim. Bir insanla evlilik planları yapana kadar bunları anlamış olmak lazımdı. Daha önce belli değil miydi şark görevi falan..
Benim eşim yurtdışında çalışıyor. En iyi ben anlarım bu durumu heralde. Eşim bana sormadı sen de gelmek ister misin diye. İşimi bırakmam söz konusu bile değildi. Sadece böyle böyle bir iş var dedi. Gitmesi için elimden ne gerekiyosa yaptım. Çünkü beni bırakıp gitmek zor geldi.
Düşünülecek bi tarafı yok meselenin
yani kendini düşünüyor.
seviyorsam vazgeçerim diceksiniz ama karşımda sevdiğim kadar kendini düşünen bencil :26:bi erkek var. siz olsanız ne yapardınız.
OZELLIKLE BU CUMLELERINI DIKKATE ALDIM.. KİŞİ KENDI ILISKISI DISINDAKI ILISKILERE KOLAY YORUM YAPAR BEN OLSAM ŞÖLE YAPARM BÖLE YAPPARIM DEMEK her zaman kolaydır ama kendı ılıskısıne gelınce uygulayamas -HERNEDENSEE ACABA---
bn ne yapardım'a gelelim
işimden vazgecmem
ama sevdıgımden de vazgecmem
PARA KARIN DOYURUOR AŞK KARIN DOYURMUYOR DEMİ?
AMA AŞKSIZ da olmuyor senı sevenı bulmak belkı kolay ...
ama alışmak zor
helekı gun gectıkce erkeklerımız evlılıge daha soguk bakar hale geldıler.
cunku ıhtıyaclarını herturlu karsılayabılır hale geldıler... ne yazıkki
bu durumda ben sevdıgım adamdan vazgecmem
temelli kökten işsiz kalcak olsam oturup bı dusunurdum
ama snn durumunda ise yıne cebıme para grcekki? işimden olmucammmki ADAM'ım evlenelım dıosa evlenırım
dusuncek bısıy yok maaşım ıyıydı demem
mukkemmmel bı sözmus.. tamda annlatmak ıstedıgım budur. hemen faceye alayım bu sözüsana Marilyn Monroe'nun ünlü ve çok da doğru bulduğum bir sözünden göndermede bulunmak istiyorum;
"Kariyer yapmak harika! Ama soğuk gecelerde kariyerinize sarılıp yatamazsınız."
kararı sen ver :)
sana Marilyn Monroe'nun ünlü ve çok da doğru bulduğum bir sözünden göndermede bulunmak istiyorum;
"Kariyer yapmak harika! Ama soğuk gecelerde kariyerinize sarılıp yatamazsınız."
kararı sen ver :)
vuuhuhuuu :)) bu söz benim durumuma cuk oturdu sanırım![]()
dediğiniz gibi işsiz kalmıyorum. çalıştığım kurum beni sahipleniyor, hangi ilde yaşasam yaşayayım o il e atamam yapılıyor. bunda bi sıkıntı yok.sıkıntı maaşımın biraz düşecek olması ama sevdiğin insanla bi ömür geçirmek için düşülecek birşey değil tabiki..
benim asıl takıldığım cümleyi çıkarıp almışsınız.. tebrik ederim :) seviyoruz birbirimize sayglıyız vs ama o bencilce yaklaşıyor. bi erkek olarak işini düşünmesi bencillik mi olur yoksa onunn açısından, bu mantıklı mıdır? biraz da gelenekçi.. sanki İstanbula gitse içgüveymiş gibi olacak sanıyor. böyle hissediyor. bu nokta benim ne işimi, ne de aileme bağlılığımı düşünmüyor.. kafam bu noktada karışık.. gurbete alışık o aile bağı yok. benim var. kalabalık şehirden küçük bi şehirde ve jzakta ne kadar zorlanacağımı biliyorum, o da biliyor. en azndan benim için istanbul konusunda biraz çabalasın istiyorum. ben maaşımın düşmesini ailemdin uzaklaşmayı göze alıyorum onun için ama o benm için istanbul konusunda bi adım atmıyo. kendimi mal gibi hissediyorum enayi gibi işte![]()
karşınızda kendini düşünen bir adam var.(kendi maaşının düşük olacağını düşünerek istanbulu istemeyen)
Ozaman sizde kendinizi düşüneceksiniz,sizin başınız kelmi?
Kesinlikle geleceğim için aşkı seçmezdim.özellikle kendini düşünen bencil insanlar için asla.
pekı ıstanbula gıdeersem benım maaasım duser dıomus ya yalnıs hatırlamıosam öle bı cumlenız vardı konu acılısında.
senın maasın dusersemı daha zarar benm maasım dusersemı daha cok zarar cebımıze? deseydınız
ne dıyecek bakalım belkı ayıkır duruma?
anlamadıgım bısıy var gelennekcıys aıle bagı olmasmı? çelişik sanki???
bence yaptıgın enayılıkde deıl
Merhabalar canım..sadece okuduğumda hissettiğim şeyleri söyliycem sana ...istanbulda yaşıyorum, bir bankanın genel müdürlüğündeyim, işim çok rahat maaşım da iyi. evimin önünden servis alıyor işime bırakıyor, herşey tamtıkır
fakat, sevgilim polis, ve şun şark görevi için doğuda..3 senesi daha olduğu için daha fazla beklemeyelim evlenelim istiyor. yani beni doğuya çağıdıyor. hem ailemden hem işimden hatta hem de maaşımdan vazgeçmiş olacağım onun için. çünkü genel müdürlükte ve istanbulda banka maaşları daha yüksek. farklı ile geçersem şubede olacağım.. neyse..
ona doğu görevinden sonra istanbula gidelim ozaman diyorum, istanbul olmaz orda maaşlar düşük diyor :S yani kendini düşünüyor. böyle herşey iyiyken ailenizden arkadaşlarınızdan ve işinizdeki konumunuzdan vazgeçip doğuya gidermiydiniz bi erkek için..
Merhabalar canım..sadece okuduğumda hissettiğim şeyleri söyliycem sana ...
bu ikilemd kalmışsan o insan bence o kadar da doğru kişi değil çünkü insan şte bu dediği kişi için gerçekten gözü kara oluyor yani ben eşimle senin durumunda olduğumu düşününce hiç düşünmez evlenirdim 3 kuruş az kazanırdım ama sevdiğimle ömür paylaşırdım yuvamı kurar çocuklarımla utlu olma planları kurardım..bunu bak ben eşimi böle seviyorum işte demek için sölemiyorum canım işte bu dediğin adam/kadın için insan bence bunu hisseder hele olay maddiyatsa size çalışmayın vs demyo sonuçta bi engelleme yok sadece siz düzeninizi bozmak istemiyorsunuz belliki o kişi bunun bozmaya değecek kadar size güven vermiyor bencede acele hareket etmeyin biraz zamana bırakın bakalım
istanbulda yaşıyorum, bir bankanın genel müdürlüğündeyim, işim çok rahat maaşım da iyi. evimin önünden servis alıyor işime bırakıyor, herşey tamtıkır
Ben sevdiğim için herşeyden vazgeçtim canım işimden, okulumdan, çok sevdiğim çevremden bile. Şimdi nişanlıyız canım ve ben çokkk pişmanım keşke eski günlere dönebilseydim o zaman bir erkek için asla hayatımı değiştirmezdim. Aklın varsa otur oturduğun yerde ben yandım sen yanma, gül gibi işinide, o güzel ailenide bırakma canım. Şimdi oraya gideceksin, aileni doğru dürüst göremiceksin, belki işini sevmeyeceksin, çevrenide istanbulda bırakmış olacaksın, yanında sevdigin olacak belki ama oda bi yere kadar... yazık etme kendine canım... Madem çok fedakar o gelsin buraya canım... Tabi senin hayatın, sen iyi düşün, karar ver...
Valla öyle canım... Mesela ben şu an nişanı atmak üzereyim, yapamıyorum, ilk zamanlar seviyorum diyip herşeye razı geldim ama şimdi daha evlenmeden bunalıma girdim. Benimkisi sahiplenmekle kıskançlığı ayırt edemeyen bir tip bunu aylar sonra anladım... O yüzden vazgeçtim. Nişanı atıyım ilk iş; okuluma açıktan devam etmek, geçici bir işe girmek, hafta sonları ya da iş çıkışları kpss için dersaneye gitmek olucak... Aile kurmakta önemli ama; benim gibi özgürlüğün kısıtlanmıyorsa, herşeyine müdahale edilmiyorsa, sürekli tek taraflı senden bişeyler beklenmiyorsa... Allah'ım hayırlısını versin bizlere...mantığım tam da anlattığınız şeyleri söylüyor bana.. gerçekten sevsek de işimi, çevremi, ailemi bırakmaya değmez diyorum, ama bi yandan da ailesinin dibinde yaşayıp sıkıntı yaşayan evlileri görünce kötü oluyormen iyisi bekarlık aslında diyorum sonra ama bi ömür yülnız geçmiyor malesef.. bir evin bi ailen bi bebeğin olsun istiyorsun bi zaman sonra
sırf uzaklıktan doolayı aile kurmayı reddedersem değmez diye, yakında nelerle karşılaşacağım belli değil..
özetle; "iki ucu b.klu değnek"![]()
Valla öyle canım... Mesela ben şu an nişanı atmak üzereyim, yapamıyorum, ilk zamanlar seviyorum diyip herşeye razı geldim ama şimdi daha evlenmeden bunalıma girdim. Benimkisi sahiplenmekle kıskançlığı ayırt edemeyen bir tip bunu aylar sonra anladım... O yüzden vazgeçtim. Nişanı atıyım ilk iş; okuluma açıktan devam etmek, geçici bir işe girmek, hafta sonları ya da iş çıkışları kpss için dersaneye gitmek olucak... Aile kurmakta önemli ama; benim gibi özgürlüğün kısıtlanmıyorsa, herşeyine müdahale edilmiyorsa, sürekli tek taraflı senden bişeyler beklenmiyorsa... Allah'ım hayırlısını versin bizlere...