Evleneceğiniz kişiye ondan önceki arkadaşlarınız anlattınız mı?

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
Merhaba arkadaşlar, evlenmeyi düşündüğünüz ve ya evlendiğiniz kişiye ondan önceki önemli ya da önemsiz arkadaşlarınızı anlatınız mı? Bu konuyu merak ediyorum. Anlatılmalı diye düşünüyorum da mesela kendi adıma öyle düzgün biriyle tanışmadığım ve doğru düzgün bişeyler yaşamadığım için önemsiyor olduğum biri yok. Yani önemsemediğim birini belki ciddi bişeyler olacak birine anlattığında sanki önemsemiş olacak..
Anlatanlar ve anlatmayanlar nelerle karşılaştı?

Son düzenleme:
Karşısına çıkacağı bir şey varsa anlat, yoksa anlatma bence. Yalan söylemene gerek olmadığı gibi, bütün geçmişini gözünün önüne sermene de gerek yok.

Merhaba arkadaşlar, evlenmeyi düşündüğünüz ve ya evlendiğiniz kişiye ondan önceki önemli ya da önemsiz arkadaşlarınızı anlatınız mı? Bu konuyu merak ediyorum. Anlatılmalı diye düşünüyorum da mesela kendi adıma öyle düzgün biriyle tanışmadığım ve doğru düzgün bişeyler yaşamadığım için önemsiyor olduğum biri yok. Yani önemsemediğim birini belki ciddi bişeyler olacak birine anlattığında sanki önemsemiş olacak..
anlatıp adamın aklına şüphe sokmanın bir anlamı yok. eğer ileride karşınıza çıkabilecek olumsuz bir durum yoksa bahsetmeyin.( peşinizi bırakmayan sevgili gibi) erkekler eski ilişkilerden söz edince soğuyor karşısındakinden
eğer sorarsa çok kısa ve öz anlatın.. işte 3 erkek arkadaşım oldu ama yürümedi falan o kadar..

sorulursa anlatılırda sorulmadan da herşeyi tek tek anlatmanın bi gereği yok bence

Ben anlattım ama bır oncekını, cunku en yakın arkadasımı sordu nereden tanışıyorsunuz dıye ben de eskı erkek arkadasımın arkadasıydı dedım.

Sorarsa anlatırsın ama erkekler genelde bu tür geçmişte yaşanan ilişkileri ilerde ısıtıp ısıtıp önüne getirme de ustadırlar, o yüzden ben gereksiz buluyorum. Geçmişte yaşadığın ve ikinizin geleceğini etkileyecek bir durum varsa onu anlatmalısın tabii.

Eşim geçmişimi bilir neticede Hesabını veremeyeceğim bir Hayatım olmadı.

Tatlım bu zamana kadar ne kadar anlatan arkadaşım varsa pişman oldu her kavgada yüzüne vuruldu kuzenimde dahil. Sormuyorsa geçmişin umrunda değildir ondan sormuyordur. Geçmişinin umrunda olmaması seni sevmediği anlamına gelmez. Sen Sen ol kimsenin eline koz verme. Benim arkadaşım hamile iken cinnet geçirip bileklerini kesti. Sebebi sabah kahvaltı hazirlamadigi için kocasının sen zaten sağlam gelmedin ki demesini. Kız dürüst oldu anlattı eee ne oldu? Sen Sen ol ailevi sorunlarını bole anlatma eşine onu bile yüzüne vuruyorlar bir kavgada. Ben avukatın yanında çalıştım ne boşanmalar gördüm neler duydum. Ne hakaretler...

Tatlım bu zamana kadar ne kadar anlatan arkadaşım varsa pişman oldu her kavgada yüzüne vuruldu kuzenimde dahil. Sormuyorsa geçmişin umrunda değildir ondan sormuyordur. Geçmişinin umrunda olmaması seni sevmediği anlamına gelmez. Sen Sen ol kimsenin eline koz verme. Benim arkadaşım hamile iken cinnet geçirip bileklerini kesti. Sebebi sabah kahvaltı hazirlamadigi için kocasının sen zaten sağlam gelmedin ki demesini. Kız dürüst oldu anlattı eee ne oldu? Sen Sen ol ailevi sorunlarını bole anlatma eşine onu bile yüzüne vuruyorlar bir kavgada. Ben avukatın yanında çalıştım ne boşanmalar gördüm neler duydum. Ne hakaretler...

Allah korusun..

Tabiki anlattim. Geçmişimi bilmeli. Ancak kimsenin kimseyi geçmişi ile yargılama hakki yok bu ince çizgiyi aşmasına da izin verme. Geçmişinin arkasında durarak anlatirsan o da geçmişine saygi duyar. Gecmisine saygi duymayan en ufak şeyde yuzune vuran adam karaktersizdir ondan zaten uzak dur. Buna ek olarak her insanin kendine ait özel sırları oolabilir, neyi anlatip neyi anlatmayacaginada iyi karar ver.

Anlatmadim ..
Kendiside sormadi zaten gerekte yok .
Onu ilgilendirmez gecmis..

ben de anlattım o da anlattı bazen ister istemez aklıma geliyor ama moral bozmamaya değmez diyip geçiyorum

Bizim görüşmeye başladığımız dönem eski nişanlım hala peşimde koştuğu için biliyordu. Sağolsun bana zaman verip kendim halledeyim diye tolerans gösterdi bütün tacizlere. Birbirlerine ulaşırlarsa çok kötü olacağını biliyyordum. İşin garibi o dönemden kısa süre sonra da onun eski sevgilisi peşine düşttü. Ben de ona karışmadım kendisi halletsin diye. Neticede bu olaylarr olduğu için o ilişkilerrimizi aayrınttıları ile biliyorduk ama ondan öncekileri pek sormadık-anlatmadık.

Evlenmeden önce 4 yıllık bir ilişkim olmuştu hatta çok sevmiştim, o beni terk etti sonra geri dönmek istedi fakat bu defa ben istemedim öylece bitti 3 ay sonra eşimle tanıştık ve daha bulusmamizda ilk dakikada ilişkim olduğunu bittiğini çok yiprandigimi anlattım o zaman bişey dememisti gülümseyerek karsilamisti ama şimdi diyo ki ilk dk o herif ten bahsettin deli diye düşündüm diyor ama bence esin olacak insan herşeyi bilmeli dürüstlük çerçevesinde bir evlilik olusmali

X