Evleneceğinizi sandığınız insanı unutabildiniz mi? :(

merve200

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
680
0
0
- Yurtdışı
merhaba kizlar
bazi arkadaslar beni eski konulardan biliyolardir..sevgilimle yasadigim sorunlar, tartismalar vs.evlenecegim insandi o benim..ailelerimiz tanismisti yakinda sözümüz olucakti..
sonunda hersey bitti zaten 4 hafta oldu..
o benim ilkimdi..sonum olucakti ama kismet olmadi..dayanamadim bitti..
ama kizlar gün gectikce acim hafifler diye beklerken..dahada bosluga düsüyorum
icim aciyo, hayattan zevk alamaz oldum..
o uzaktaydi ve ben 2 hafta sonra istanbula gidicem ödüm patliyo onunla karsilasirim diye..
ne olur söyleyin cok sevipte ayrilanlar bi zaman sonra unutup yine mutlu olabildinizmi??
baska bi insan hayatima giricek düsüncesi beni öldürüyo gibi..
mafoldumben

şimdi öyle geliyor sana. hem acı, geçmeye yakın artarmış. öyle düşün. en fazla 4-5 ay sonra hiçbirşey kamayacak içinde. "demekki benim için hayırlı değilmiş" de geç...
İstanbul 11 milyon. karşılaşmazsın, tabi istemezsen.. ama emin ol, seni çok arar...

en iyi örnek benimdir sanırım.benn 2 yıl bi ilişki yaşadım 15 ay asker olarak yolunu bekledim kendi aramızda yüzük taktık.ve sonra bitti.acısını çok çektim onlaykende ondan sonrada çok ağladım yani tam aşk nedir onu yaşamıştımtam ondan sonra depresuyonlara girdim kaç ay gülmemişim farkında bile değildim şarkı dinleyip ağlardım.olarak biteli 1 buçuk yıl oldu ve ben zerre kadar onu sevmiyorum ve şuan mutlu bi ilişkim var o ise hala peşimde.sevmiyorum sadece anıların izi kalıyor ve ilk oluşunun o kadar sadece biraz sabret ve ALLAH'a dua et yoksa cahilce şeyler bile başa gelebiliyor:hulya:

unutursun unutmayacak ne var.karşına ondan bin katlı daha iyi insanlar bile çıkar.her şey kader kısmet işi demekki senin kaderinde ki erkek o deilmiş..

canımm benimm yaa:teselli: seni çok ii anlıorummm.daha 4 hafta olmuşş.acının taze olması çok normall.zman geçtikçe inan bu acı dinicekk.o kadarr yaşanandan sonraa bi anda silinip atılmıoo zatennn.unutulmaz diede bişey yokk.sanıosunkii onsuzz olamam,onsuzz nefes alamam,unutamam.hiçte öle olmuoo ama.öldüğün bittiğinn adamm zman gelioo senin için hiçbişey ifade etmiooo.

dilerimm bundan sonra herşeyy senin için güsel olurr:Saruboceq:

cok sag olun kizlar moral veriorsunuz bana inanin
bizde 2 yildan beri birlikteydik..ama su an yemeden icmeden kesildim
her yerde o var sanki..uzakta olsa bile istanbul sokaklari anilarimizla dolu
cok dua ediyorum allaha siginiyorum demekki hayirlisi böylemis diyorum
biyandanda kendime engel olamayip sürekli agilyorum
okulumu cok ihmal etmeyede basladim mafoldumben

sakınn canım okulu ihmal etme bak anlattığım gibi yaşadımm ve bende üni.deydim o kadar salaklık yaptım kii derslerim uzadı ve hala sınavlarına giriyorum işimden izin alıp alıp zor durumda kalıyorum yani sakınn yapmaa arkadaşlarına ver kendini ailene verr kafanı dağıt ve aklına getircek şeyleri yapmaa emin ol unutcaksın kaydirigubbakcemile5

bende kendimi örnek vereyim o zaman....
biriyle görüştüm 2 yıl sürdü onu çok sevdim...ama o evlenmek istemedi..yani korkularım var dedi vs...sonra bitirdim...ama nasıl acı çekiyorum..çok geçmeden eşimle tanıştım..o zamanlar çok bocaladım...çok zorlandım...eşimin uğraşmaları fedakarlığı vs..derken evlendik şimdi diyorum ki iyki eşimle evlenmişim o kadar mutluyum ve onu o kadar seviyorum ki...
yani bazen neyin hayır olduğunu anlayamıyoruz...hayırlısı neyse o olsun diyorum senin için...şunu da unutma tabi ki unutacaksın...ve karşına çok daha seni hakedecek insanlar çıkacak...kendini bu gibi düşüncelere alıştır.geçmişi düşünme...

tsk ederim kizlar haklisiniz kac gündür okula gitmedim haftalardir cok ihmal ettim
sürekli doktordan rapor alip duruyorum artik ögretmenler evi aradilar kizdilar
inanmiyolar bana..nekadar aptalim aslinda ama okulda dersin ortasinda aglamaya baslarim kendimi tutamam diye korkuyorum ben nekadar gücsüz bir insanmisim meger
öyle isterdimki vurdumduymaz olmayi..hic biseyi kafama takmamayimafoldumben
19 yasindayim belkide henüz cok erkendi böyle bisey yasamak..
o benim ilkimdimafoldumben

Son düzenleme:
Kimisi 3 günde, kimisi 3 ayda, kimisi de 3 yılda biter, ama biter. Yeter ki onu gözünde büyütüp ölümsüzleştirip yenilerle kıyaslama hatasına düşme.

ben yıllar önce yaşamıştım,o benim ilkimdi,evlilik hayalleri kuruyordum küçücük dünyamda ve o mutluluk karanlığa dönüştü...derin üzüntü sonrasında..ardından çıkageldi,dün de yazmış bulmuş beni yine,ben nişanlandım.dilerim sende çok mutlu olursun,aradığın mutluluğu bulursun demiş...yani neyaşanırsa yaşansın,sevdalar ne kadar bütük olursa olsun; biz onların kıymetini bilmedikçe unutulmaya mahkumdur ve unutulur da..benimminikelam doğru demiş..OKULU SAKINNN ihmal etmee...

ah kuzucum ben o insanla nikah masasına da oturdum ama düğüne iki ay kala beni çok üzdüğü için severek ayrıldım bir dahada dönmedim.unutuluyor üstüne başkasını bile sevdim.hiç üzülme zaman denildiği gibi her derdin ilacı.

Şuanki ilişkimden önce biri vardı...
1 yıl falan cıkmıştık.. Uzaktaydı... Ama sanki yanımda dibimdeydi.
Telefon elimizden düşmezdi. Ailesi biliyordu beni başlarda kabule den aile bir zaman sonra kabule tmemeye başladı..
Buda agrımaya gidiyordu...Haliyle aramızda sorun yaşıyorduk.
Bıcak gibi kesip attım. Zor du.. Nefes alamıyordum sanki elimden oyuncagımı almış casına boşluktaydım. Aklımı yitircek gibiydim. Yılmadım usanmadım pes etmedim...
Kendimi kendi içimde teselli ettim. İlerde daha kötü şeyler olur diyip kendimi annenin yavrusuna sarılır gibi sardım sarmaladım.
3-4 ay sonra falan bizimkiyle başladım.Şimdi ona aşıgım :asigim:
Şükürler olsunki... atlattım o sancılı dönemimi...

Sende atlatıcan... Kendine inan ve unutmak için caba sarfet. Buda cok önemli.
Ve biraz zaman biraz sabır :1hug:

iyiki varsiniz kizlar bana güc verdiniz hepiniz sag olun
temmuzda sözümüz olucakti..iyiki söz olmadan bitti hersey..
yoksa kendimi dahada hayallere kaptirmis olucaktim..
bitmesi gerekiyordu ve bitti.. su an daha iyiyim kizlar sizlerin destegi
sayesinde..

unutuluyo güzelim hiç merak etme..ohoo
unutuyosun ve ders alıyorsun..sonrakilerde daha secici,daha dikkatli oluyorsun ve bu yüzden de gelen gideni arattirmiyor :) tam tersi bir sonraki secimin hep daha iyi daha iyi oluyor..hata yapa yapa bulucaksin dogruyu :) daha çok gencsin..unutursun hemde icinde hiç bir kırıntı bile kalmaz :) üzme tatlı canını:)

sabah uyanir uyanmaz yine o aklimda..
allahim cildiricam, yüzü gözümün önünden gitmiyor
bana söyledigi o tatli sözler..
aslinda nekadarda mutluyduk..birtek onun bu anlamsiz öfkesi
bizi mahf etti.. deliricem sesini 4 haftadir duymamama ragmen
hep kulagimda gibi..yüzü hep gözümün önünde
ne olur söyleyin gecicekmi bu..mafoldumben

Geçecek canım geçecek. Bi süre sonra günde bi defa aklına gelmeye başlayacak, sonra haftada bir, sonra ayda bir, derken bakmışsın artık hatırlamıyosun.

Unutmak ve alışmak insana verilmiş en güzel iki hediyedir demiş hangi bilge demişse. Acı çekmekten korkma. Dibine kadar çek acını ve tüket,nasıl çok kullanılan herşey bi gün eskir ya da tükenir, ayrılık acısı da öyle. Zaten vücut bi yerden sonra eeeh, yeter artık diyip kendini toparlıyor, beyin bırakıyor artık düşünmeyi.

insanlar bir ilişki bittikten sonra , hangi sebeple biterse bitsin, hep ilişkideki iyi yönleri hatırlarmış..yeni bir ilişkiye girene kadar..

sizde şuan iyi yönleri hatırlıyorsunuz..

bence sevgilinizle kavgalarınızı, tartışmalarınızı, anlaşmazlıklarınızı, ilişkiniz devam etseydi ne kadar kötü olacağını vs düşünmeye çalışın..

o zaman çok acı çekmezsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…