Ekonomik sebeplerin yaninda artik herkes istedigi iliskiyi istedigi sekilde yasiyor.E zaten erkeklerin bir cogu sorumlulukta almak istemiyor.merhabalar , piyasada erkekler neden evliligi düşünmüyor evlilik ciddiyet kelimesini duyan direk kaçıyor.. Sorsan düzgün kiz yok derler. Ama bulsalarda istemezler akıllari gonul eğlendirmek te ve 35 40 yas arasındaki insanlardan bahsediyorum. Sebebi ne cidden ya ? Nerde bulucaz artik ? evlenecek duzgun birini bulamadim. Evlenmeyi düşünen maddi manevi iyi durumda olan tanıdığınız varsa yazin kizlar "))))) ben 1.67 boy 51 kilo dış ticaretteyim
Haklisin :) ama cidden hicbir yerde yok. Kizlar firsat vermemeli aslinda boyle erkeklere ki boylece evliligi dusunmek zorunda kalirlar her istediklerini elde etmemeleri lazim . Olan bizlere oluyor.HayirlisiEkonomik sebeplerin yaninda artik herkes istedigi iliskiyi istedigi sekilde yasiyor.E zaten erkeklerin bir cogu sorumlulukta almak istemiyor.
Burdan koca bulman zor erkekler kulubu varsa bir ugra
Benim bi tanıdığım var; çok yakışıklı bakmaya doyamazsın, manen çok iyidir her ihtiyacını karşılar, madden de iyidir şirket sahibi tomarla para var. Boyu 1.90 kilo 85. Afet afetttt. Bence olursunuz siz ha ne dersinmerhabalar , piyasada erkekler neden evliligi düşünmüyor evlilik ciddiyet kelimesini duyan direk kaçıyor.. Sorsan düzgün kiz yok derler. Ama bulsalarda istemezler akıllari gonul eğlendirmek te ve 35 40 yas arasındaki insanlardan bahsediyorum. Sebebi ne cidden ya ? Nerde bulucaz artik ? evlenecek duzgun birini bulamadim. Evlenmeyi düşünen maddi manevi iyi durumda olan tanıdığınız varsa yazin kizlar "))))) ben 1.67 boy 51 kilo dış ticaretteyim
Ben sürekli veriyorum... Fırsatı yani. Piyasada dengesizlik yaratıyor olabilirim. Kusura bakma bacım.Haklisin :) ama cidden hicbir yerde yok. Kizlar firsat vermemeli aslinda boyle erkeklere ki boylece evliligi dusunmek zorunda kalirlar her istediklerini elde etmemeleri lazim . Olan bizlere oluyor.Hayirlisi
Kız az sabret ne bu acelemerhabalar , piyasada erkekler neden evliligi düşünmüyor evlilik ciddiyet kelimesini duyan direk kaçıyor.. Sorsan düzgün kiz yok derler. Ama bulsalarda istemezler akıllari gonul eğlendirmek te ve 35 40 yas arasındaki insanlardan bahsediyorum. Sebebi ne cidden ya ? Nerde bulucaz artik ? evlenecek duzgun birini bulamadim. Evlenmeyi düşünen maddi manevi iyi durumda olan tanıdığınız varsa yazin kizlar "))))) ben 1.67 boy 51 kilo dış ticaretteyim
Valla 35 e geldim daha neyin acelesi iste bir kahve yemek birkaç gün ciksak disari yeter taniriz. Is uzadikca olmuyor sonra niye orasi soyle su huyu boyle diyoruz.Kız az sabret ne bu aceletanımadan ne olduğunu nasıl bileceksin elbet kısmetin bekliyordur daha
fena olmaz derim:)))Benim bi tanıdığım var; çok yakışıklı bakmaya doyamazsın, manen çok iyidir her ihtiyacını karşılar, madden de iyidir şirket sahibi tomarla para var. Boyu 1.90 kilo 85. Afet afetttt. Bence olursunuz siz ha ne dersin
Allah gönlüne göre versin inşallahA
Valla 35 e geldim daha neyin acelesi iste bir kahve yemek birkaç gün ciksak disari yeter taniriz. Is uzadikca olmuyor sonra niye orasi soyle su huyu boyle diyoruz.
geneli malesef farkli iste ah erkeklerBen sürekli veriyorum... Fırsatı yani. Piyasada dengesizlik yaratıyor olabilirim. Kusura bakma bacım.
Hakkinda hayirlisi olsun.Evlilikle imanin yarisi kurtulurmus.Bunu dusunen biat eden erkek kesimi pek kalmadi.Haklisin :) ama cidden hicbir yerde yok. Kizlar firsat vermemeli aslinda boyle erkeklere ki boylece evliligi dusunmek zorunda kalirlar her istediklerini elde etmemeleri lazim . Olan bizlere oluyor.Hayirlisi
aynn oyle aslinda ben burdan kızlara da tavsiye vermek istedim. Biz kizlar gezip tozucaz diye bu erkeklere istediklerini vermemeliyiz ki sonra da niye bizimle evlenmiyorlar dememek icin. Adam senden herseyi aldıktan sonra neden evinin hanımı yapip mirasini yedirsin hayatina ortak etsin ki. o yuzden her sekilde sınır koymalıyız ki kiymet bilinsin. Cunku yasakladığınız hersey tatlidir ilgi ceker mutlaka istediginizi de almak için kosarsinizHakkinda hayirlisi olsun.Evlilikle imanin yarisi kurtulurmus.Bunu dusunen biat eden erkek kesimi pek kalmadi.
Esimin agzindan duyduklarimi yazayim sana.Eger sen bana hemen tel nonu verseydin,seni öpmeye kalktigimda kafani cevirip hooop demeseydin,benden ayrildiginda benim sana acmazsan bir daha aramam msjima karsilik aramamda mesgule almasaydin,benimle daha oncekiler gibi hemen samimiyet kursaydin asik olmazdim sana bilemezdim benim icim farkini ve gözüm kapali evlenmezdim seninle.aynn oyle aslinda ben burdan kızlara da tavsiye vermek istedim. Biz kizlar gezip tozucaz diye bu erkeklere istediklerini vermemeliyiz ki sonra da niye bizimle evlenmiyorlar dememek icin. Adam senden herseyi aldıktan sonra neden evinin hanımı yapip mirasini yedirsin hayatina ortak etsin ki. o yuzden her sekilde sınır koymalıyız ki kiymet bilinsin. Cunku yasakladığınız hersey tatlidir ilgi ceker mutlaka istediginizi de almak için kosarsiniz
Peki şey sayılır mı gösterip elletmemek? Tam verecekken hop çekmek? Sonuçta her şeyi vermemiş oluyoruz. O zaman da alırlar mı bizi? Miraslarına ortak ederler mi? Lütfen olsunduaynn oyle aslinda ben burdan kızlara da tavsiye vermek istedim. Biz kizlar gezip tozucaz diye bu erkeklere istediklerini vermemeliyiz ki sonra da niye bizimle evlenmiyorlar dememek icin. Adam senden herseyi aldıktan sonra neden evinin hanımı yapip mirasini yedirsin hayatina ortak etsin ki. o yuzden her sekilde sınır koymalıyız ki kiymet bilinsin. Cunku yasakladığınız hersey tatlidir ilgi ceker mutlaka istediginizi de almak için kosarsiniz
Peki şey sayılır mı gösterip elletmemek? Tam verecekken hop çekmek? Sonuçta her şeyi vermemiş oluyoruz. O zaman da alırlar mı bizi? Miraslarına ortak ederler mi? Lütfen olsundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?