Evlenecek adam lazım

damladam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
326
135
103
35
merhabalar , piyasada erkekler neden evliligi düşünmüyor evlilik ciddiyet kelimesini duyan direk kaçıyor.. Sorsan düzgün kiz yok derler. Ama bulsalarda istemezler akıllari gonul eğlendirmek te ve 35 40 yas arasındaki insanlardan bahsediyorum. Sebebi ne cidden ya ? Nerde bulucaz artik ? evlenecek duzgun birini bulamadim. Evlenmeyi düşünen maddi manevi iyi durumda olan tanıdığınız varsa yazin kizlar "))))) ben 1.67 boy 51 kilo dış ticaretteyim

Ekonomik sebeplerin yaninda artik herkes istedigi iliskiyi istedigi sekilde yasiyor.E zaten erkeklerin bir cogu sorumlulukta almak istemiyor.
Burdan koca bulman zor erkekler kulubu varsa bir ugra

Ekonomik sebeplerin yaninda artik herkes istedigi iliskiyi istedigi sekilde yasiyor.E zaten erkeklerin bir cogu sorumlulukta almak istemiyor.
Burdan koca bulman zor erkekler kulubu varsa bir ugra
Haklisin :) ama cidden hicbir yerde yok. Kizlar firsat vermemeli aslinda boyle erkeklere ki boylece evliligi dusunmek zorunda kalirlar her istediklerini elde etmemeleri lazim . Olan bizlere oluyor.Hayirlisi

Benim bi tanıdığım var; çok yakışıklı bakmaya doyamazsın, manen çok iyidir her ihtiyacını karşılar, madden de iyidir şirket sahibi tomarla para var. Boyu 1.90 kilo 85. Afet afetttt. Bence olursunuz siz ha ne dersin

Haklisin :) ama cidden hicbir yerde yok. Kizlar firsat vermemeli aslinda boyle erkeklere ki boylece evliligi dusunmek zorunda kalirlar her istediklerini elde etmemeleri lazim . Olan bizlere oluyor.Hayirlisi
Ben sürekli veriyorum... Fırsatı yani. Piyasada dengesizlik yaratıyor olabilirim. Kusura bakma bacım.

Kız az sabret ne bu acele tanımadan ne olduğunu nasıl bileceksin elbet kısmetin bekliyordur daha

A
Kız az sabret ne bu acele tanımadan ne olduğunu nasıl bileceksin elbet kısmetin bekliyordur daha
Valla 35 e geldim daha neyin acelesi iste bir kahve yemek birkaç gün ciksak disari yeter taniriz. Is uzadikca olmuyor sonra niye orasi soyle su huyu boyle diyoruz.

Hakkinda hayirlisi olsun.Evlilikle imanin yarisi kurtulurmus.Bunu dusunen biat eden erkek kesimi pek kalmadi.

Hakkinda hayirlisi olsun.Evlilikle imanin yarisi kurtulurmus.Bunu dusunen biat eden erkek kesimi pek kalmadi.
aynn oyle aslinda ben burdan kızlara da tavsiye vermek istedim. Biz kizlar gezip tozucaz diye bu erkeklere istediklerini vermemeliyiz ki sonra da niye bizimle evlenmiyorlar dememek icin. Adam senden herseyi aldıktan sonra neden evinin hanımı yapip mirasini yedirsin hayatina ortak etsin ki. o yuzden her sekilde sınır koymalıyız ki kiymet bilinsin. Cunku yasakladığınız hersey tatlidir ilgi ceker mutlaka istediginizi de almak için kosarsiniz

Esimin agzindan duyduklarimi yazayim sana.Eger sen bana hemen tel nonu verseydin,seni öpmeye kalktigimda kafani cevirip hooop demeseydin,benden ayrildiginda benim sana acmazsan bir daha aramam msjima karsilik aramamda mesgule almasaydin,benimle daha oncekiler gibi hemen samimiyet kursaydin asik olmazdim sana bilemezdim benim icim farkini ve gözüm kapali evlenmezdim seninle.
Bu erkekler boyle surundureceksin naz yapacaksin yelkenleri indirmeyeceksin aci cekmeyi itilmeyi seviolar demek

Peki şey sayılır mı gösterip elletmemek? Tam verecekken hop çekmek? Sonuçta her şeyi vermemiş oluyoruz. O zaman da alırlar mı bizi? Miraslarına ortak ederler mi? Lütfen olsundu

Ne saçma muhabbetler dönüyor ya.. Yok istediklerini vermeyelim falan. E güzel arkadaşım o adam senden istediğini alırsa uzaklaşır diye illa evliliği dayatman ne derece dogru olacak ki? Adam evlendi senle diyelim eee sonrasında da istediğini elde etmiş olmayacak mı? Sonra da kocam eve gelmiyor olacak buraya açılan başlıklar.. Bir insanın karakteri dürüstse, kadına bakış açısı da dar görüş değilse daha evlenmeden kendini belli eder. Önce karakter KARAKTER ...

evlilik sorumluluğu ağır geliyor. bir de bağlanmak tabi ki . bir de kızlar maddiyata çok düşkün olabiliyor düğünü nişanı altını tektaşı derken adamlar kaçabiliyor. kimse hayatın yükünü beraber sırtlanalım derdinde değil herkes şekilci bu devirde.bir de bir insanın maddiyatı iyiyse tipi iyi olmuyor tipi iyiyse kalbi iyi olmuyor. cins cins insan var önce ne istediğinden emin olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…