Bu yazılara çok şaşırıyorum.
Türk erkekleri evlilik manyağı degil mi yani??
29 yaşındayım,bu yaşıma kadar ülke içi kaç sevgilim olduysa hepsi çeyizi hazır bekleyen kişilerdi

tabii mecazen dedim. Yani düşüncesi evlilik-plani evlilik olan, herhangi bir onsuz gelecek planında üzülüp kendini hatirlatan insanlardı ('evlenmeden olmaz' diyen kızlardan değilim, yani evlilik vaadiyle rol yaptıklarını düşünmüyorum-ki bu tarz muhabbetler hep beni uzaklaştırır)
Sonra ablama bakıyorum, sevgilisi okul bittiği gibi evlenme teklif etti, yakın arkadaşlarıma bakiyorum, 'merhaba' dedikleri 'kizimizin adı güllü olsun' diyor. Kendi erkek çevreme bakiyroum, tek muhabbetleri 'off, artık aşık olup evlenmek istiyorum'
Çoğu birkaç aydir tanıdığı kıza evlilik teklifi yapma peşinde. Erkek kuzenlerime bakıyorum, onlar da öyle. Hatta biri 23 yaşındayken bir nişanlandı,o iş olmadı. 24 yaşında başkasıyla nişanlandı hemen,evlenecekler bu yaz :)
Ben bir kadinlar kulübünde bir de Amerikan filmlerinde gördüm bu erkeklerin evlilikten korkma hikayesini (bir de şimdiki iş yerimde

)
Bence çevrenizi değiştirin. Boyle 'yeter artık aşık olup evlenmek istiyorummm' diye gezen erkekler her yerdeler