Peki şey sayılır mı gösterip elletmemek? Tam verecekken hop çekmek? Sonuçta her şeyi vermemiş oluyoruz. O zaman da alırlar mı bizi? Miraslarına ortak ederler mi? Lütfen olsundu
Yaaaaa çok güldümmmm :)))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki şey sayılır mı gösterip elletmemek? Tam verecekken hop çekmek? Sonuçta her şeyi vermemiş oluyoruz. O zaman da alırlar mı bizi? Miraslarına ortak ederler mi? Lütfen olsundu
aynen ben evimin erkeği mirasımın ortagı yaptım :))'evinin hanımı yapmaz' 'mirasına ortak etmez' 'yoksa kaçarlar' kısımlarında kafam gitti, sonra bir daha odaklanamadım. Toplumsal cinsiyet eşitliği için tam olarak nereden başlamak gerektiğini sürekli sorguluyorum. Fakat öyle bir bataklık ki, başlangıç noktası kayıp. Şahsım adına, tuttuğumu çıkarmaya çalışıyorum. DİLERİM GELİŞİRİZ![]()
Herkes kendinin bir şeyi olsa, tam çözümlenecek aslındaaynen ben evimin erkeği mirasımın ortagı yaptım :))
şaka bir yana bir evlilikte en önemli olan karşılıklı saygı ve sevgidirHerkes kendinin bir şeyi olsa, tam çözümlenecek aslında❤
35 yasinda olsaniz evlilikten umudu kesermiydiniz neden ki? 35te elinizde bastonla mi geziyorsunuz?Hanımefendi bu ne böyle boyunuzu kilonuzu yazmışsınız bir de ergenler gibi :) Şaka bir yana evlenmeyi,çocuk yapmayı bu kadar aşırı isteyen insanlar bana bile itici geliyorken Erkekler ne düşünür bilmem ama ilk defa sizin gibisini gördüm.Ha bu sitede erkeklerin sizin bu konunuzu görme olasılğı % 0 gibi görünüyor.Bir de 35 40 yaş demişsiniz.Herhalde ben de 35 yaşında bekar biri olursam o yaştan sonra evlilikten vs. umudu keserdim.Ne diyim hayırlısı.
Fırsat derken? Cinsellik mi yani? Yok artık. Adam cinsellik sunan yok diye senle evlenmek istese neşen yerine mi gelecek? Yapma bunu kendine.Haklisin :) ama cidden hicbir yerde yok. Kizlar firsat vermemeli aslinda boyle erkeklere ki boylece evliligi dusunmek zorunda kalirlar her istediklerini elde etmemeleri lazim . Olan bizlere oluyor.Hayirlisi
A
Valla 35 e geldim daha neyin acelesi iste bir kahve yemek birkaç gün ciksak disari yeter taniriz. Is uzadikca olmuyor sonra niye orasi soyle su huyu boyle diyoruz.
Millet huzurevinde tanışıp evleniyor sonra haberlere falan çıkıyorlar 2.bahar diye.Siz 35 yaşı küçümsüyorsunuz tuhafHanımefendi bu ne böyle boyunuzu kilonuzu yazmışsınız bir de ergenler gibi :) Şaka bir yana evlenmeyi,çocuk yapmayı bu kadar aşırı isteyen insanlar bana bile itici geliyorken Erkekler ne düşünür bilmem ama ilk defa sizin gibisini gördüm.Ha bu sitede erkeklerin sizin bu konunuzu görme olasılğı % 0 gibi görünüyor.Bir de 35 40 yaş demişsiniz.Herhalde ben de 35 yaşında bekar biri olursam o yaştan sonra evlilikten vs. umudu keserdim.Ne diyim hayırlısı.
şaka bir yana bir evlilikte en önemli olan karşılıklı saygı ve sevgidir
Ne kadar ağırdan almışssın 1. Buluşmaya gitmeyip 2. Buluşmada evlenmeye evet diyerek[eee buarada ilk çağırdıgımda gelseydim evlenme teklifi etmeyecektim diyorr![]()
Bence bey abi karısını öveyim derken saçmalamış biraz.Ne kadar ağırdan almışssın 1. Buluşmaya gitmeyip 2. Buluşmada evlenmeye evet diyerek![]()
Evlenecem, vermezlerse gaçacam.A
Valla 35 e geldim daha neyin acelesi iste bir kahve yemek birkaç gün ciksak disari yeter taniriz. Is uzadikca olmuyor sonra niye orasi soyle su huyu boyle diyoruz.
Adamlar evlenmiyorlar anacım ne yapsın bu bekar kadınlarOrtamlarda bakışıyla lafıyla -kadın kadın kadındiye gezen tiplerden hiç hoşlanmam. Bu aralar bunun kadın versiyonunu sık görür oldum. Böyle olmamalıydı.
Ekşide bile gördüm yani bugün bu konuyuAdamlar evlenmiyorlar anacım ne yapsın bu bekar kadınlar![]()
Abla sakin ol millet ilk buluşmada yattı diye sen kocasız kalmazsın. Uyum saglayamadiniz bulustuklarinla demek ki. Kadinlara neden giydirdin sen 2. eşi bulamadın diye.Bencede.. Ama bu evlenecek erkekler nerede ben de merak eder oldum. Ilk evliligimi bitirmis biri olarak, güvenecek biri kalmamis. Bu erkeklerle ilk buluşmada kim yatiyor da bunlar bu hale gelmiş. Tek amac tasiyor 35 yas üstü genelde o amaç da belli. Bunlari bu hale getirende hem cinslerimiz. Insanlar nasil hayatlar yasiyor boyle aklım almiyor. Tamam Namusu falan gectim hic mi mide yok ?hic mi hastalık korkusu yok..? Tamam tanirsin seversin zamanla güvenirsin onu anlarım da her onüne gelenle de olmaz ki arkadaş