merhaba kızlar,biraz erken girmiş gibisin bu düşüncelere ama bence geçmişte aileyle yada nişanlınla sorun yaşamadıysan ihtimaller üzerine ne kendini üz ne de nişanlınla ilişkini yıprat.
ben 1,5 aylık evlıyım cok sorunlu bı nişanlılık dönemı gecirdim ve yaptıgım en buyuk hata buydu ıhtımaller üzerine kavga..
her türlü konudan kavga cıkabılıyo ama kendı adıma ıyıkı evlenmişim diyebiliyorum ve benım eskıye oranla daha mutlu ve huzurlu bir ilişkim var cok şükür.
benım kayınvalıdemde biçok konuya karışır sanıyodum cünkü fikir vermeyı cok seven bırı onu alma bunu al bak bu güzel bu şöyle bu böyle..
ama onunla hiç zıtlaşmadım hımm güzelmiş dedim ama hep bildigimi sevdigimi aldım.yanı ne onu kırdım nede istedigimden vazgectim,evıme sık sık gelme ıhtımalı kafamı cok kurcalıyordu ama buna ragmen bende aynı semtten ev tuttum ve calısan biri oldugum için nerdeyyse hiç gelmıyolar..
yani bazı seyler yaşanmadan bilinemez,oyuzden benim fikrim bastan eşini ve ailesini nasıl alıştırırsan öyle devam eder.kımseyı kırma fıkır verenlerı dınle ama kendı ıstegını yap,mesafe herzaman iyidir samımı ol ama laubalıyete asla ızın verme.her konu neysede aile konusu cok hassas çünkü.
şimdiden allah tamamına erdirsin cok mutlu ol canımmm:)