Evlenecek herkese ders olsun!!!

Ferda_sayan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
103
65
Arkadaslar benim ki artik dert olmaktan çıktı herşey olacağına varır derler ve neticedede vardı. Kısaca olayı anlatayım sevdiğim kişiyle nişanlandık nişanlım askeri personel olduğu ve birbirimizden uzak olduğumuz için çok uzun nişanlılılık süresi istemedi ama ben herşeyin ailemin rızasîyla olmasını istedim ve ailemin bütün isteklerine boyun eğdim ve onların istekleri oldu 1.5 sene nişanlı kalmamız gerekecekti. Nişanlımla her gün bu yüzden tartıştık ve sonunda bi noktadan sonra nişanlım ilişkimize sahip çıkmadığımı ve ailem ne derse hicbir şekilde karşı koyamadığımı söyleyerek biraz düşünmek istediğini söyledi 1 hafta hiç konuşmadık sonrasında izin alarak yanıma geldi ve evlendikten sonrada annemin evin içine karışacağını düşündüğünü söyledi ve benim evlendikten sonrada ilişkime sahip çıkmayıp boyun eğeceğimi düşündüğünü söyledi ben her ne kadar evlendikten sonra herşeyin daha farklı olacağını söylesemde inanmadı. Seven insanın her ne olursa olsun her zaman ilişkisine sahip çıkması gerektiğini söyledi ve nişan yüzüğünü elime verdi. sonrasında 3 gün ne ben nede kendi ailesi ulaşamadık hiç bi şekilde ve sonuç kendi ailesi bile bırakmamasını istesede bana güvenmedi ve bitirdi. Diyeceğim şudur ki sevdiğiniz insan sizin için herşeyi yapiyorsa ve sizden de birşeyler bekliyorsa hayal kırıklığına uğratmayın. Nişanlanma döneminde ailemin hep haklı olduğunu düşünüp hareket ediyordum ama şimdi anladım ki bazen sevdiğin için gerekirse ailenize bile karşı gelmekten çekinmeyin nişanlılık evlilik döneminde ailelerinizi bir adım geride tutun. Sevginize sahip çıkın benim gibi pişman olmayın!!!

Arkadaslar benim ki artik dert olmaktan çıktı herşey olacağına varır derler ve neticedede vardı. Kısaca olayı anlatayım sevdiğim kişiyle nişanlandık nişanlım askeri personel olduğu ve birbirimizden uzak olduğumuz için çok uzun nişanlılılık süresi istemedi ama ben herşeyin ailemin rızasîyla olmasını istedim ve ailemin bütün isteklerine boyun eğdim ve onların istekleri oldu 1.5 sene nişanlı kalmamız gerekecekti. Nişanlımla her gün bu yüzden tartıştık ve sonunda bi noktadan sonra nişanlım ilişkimize sahip çıkmadığımı ve ailem ne derse hicbir şekilde karşı koyamadığımı söyleyerek biraz düşünmek istediğini söyledi 1 hafta hiç konuşmadık sonrasında izin alarak yanıma geldi ve evlendikten sonrada annemin evin içine karışacağını düşündüğünü söyledi ve benim evlendikten sonrada ilişkime sahip çıkmayıp boyun eğeceğimi düşündüğünü söyledi ben her ne kadar evlendikten sonra herşeyin daha farklı olacağını söylesemde inanmadı. Seven insanın her ne olursa olsun her zaman ilişkisine sahip çıkması gerektiğini söyledi ve nişan yüzüğünü elime verdi. sonrasında 3 gün ne ben nede kendi ailesi ulaşamadık hiç bi şekilde ve sonuç kendi ailesi bile bırakmamasını istesede bana güvenmedi ve bitirdi. Diyeceğim şudur ki sevdiğiniz insan sizin için herşeyi yapiyorsa ve sizden de birşeyler bekliyorsa hayal kırıklığına uğratmayın. Nişanlanma döneminde ailemin hep haklı olduğunu düşünüp hareket ediyordum ama şimdi anladım ki bazen sevdiğin için gerekirse ailenize bile karşı gelmekten çekinmeyin nişanlılık evlilik döneminde ailelerinizi bir adım geride tutun. Sevginize sahip çıkın benim gibi pişman olmayın!!!

Nişanlılık dönemi hassas bir dönemdir. Bende uzun tutulması taraftarı değilim.
Aileniz neden böyle istedi? Maddiyat yüzünden mi?

çok üzüldüm adınıza :KK43: umarım tekrardan mutlu olacağınız günler gelir.benimde benzer sorunlarım var.şimdi bende korktum :KK43:

Nişanlılık dönemi hassas bir dönemdir. Bende uzun tutulması taraftarı değilim.
Aileniz neden böyle istedi? Maddiyat yüzünden mi?

ailen neden birbucuk sene nişanlı kalmanızı istedi sebep neydi..annen ilişkinize mudahale eden birimiydi
işe girmeden evlenmememi istediler ben sinava hazirlandim ama gerek hasret gerekse tarih tartismalarindan dolayi sinavada cok iyi hazirlanamadim. nisanlim benim calismami benden cok isteyen birisiydi zaten

Sence aılen haklı degıl mı bu durumda? bak hemen bır sırt donus gormussun, tamam haklıdır, kımse derecesını bılemesem de, yonetılmeyı sevmez ama bırlıkte asılacak konu ıcın de sevdıgı yuz ustu bırakılmaz ki değil mi?Demişsiniz evlenince farklı olacagını ama o size sans vermemıs hemen bıtırmıs.Baska anlatmadıgınız durum var mı?

Valla aileni isin icine karistirmayacaktin..
Ne diyeyim.. hayirlisi degilmis deyip teselli edin kendinizi.. hakkinizda hayirlisi olsun..

Tabikide iş çok önemli ve nişanlanmadan öncede iki sene bekledi benim kazanmamı iki sene sonunda nişan ve 1.5 sene daha bekleyecek olmak agir geldi keske aileme karsi cikabilseydim ve evliykende sinava hazirlansaydim is konusunda en buyuk destegim nisanlimdi ama artik hic bi istek kalmadi!!!

işe girmeden evlenmememi istediler ben sinava hazirlandim ama gerek hasret gerekse tarih tartismalarindan dolayi sinavada cok iyi hazirlanamadim. nisanlim benim calismami benden cok isteyen birisiydi zaten
bence nişanlın abartmıs mevzuyu insanlar senelerce bekliyor ailesi istemedigi halde direniyor ki sizdeki durum daha farklı 1.5 sene bekliycekti sadece gercekten sevse iş bu boyuttayken sırtını donmezdi diye dusunuyorum bence sen aileni suclama ilk zorlukta vazgececek biriymiş bunu gormus oldun

Bence nişanlı veya aile tarafı diye ayırmamak lazım. Kendi mantığınızla bakmalısınız. Işe girmeden tabi ki de evlilik olmaz, bunu ailenin söylemesi bile gereksiz siz düşünmeliydiniz. Aileniz gayet haklı bir konumda, onlara karşı çıkıp evleneydiniz asıl pişman olurdunuz.

Neden annenizin, evinize karışacağını düşünüyordu? Bunun bir sebebi olması lazım. İkincisi, sizden o veya bu şekilde vazgeçecekmiş zaten, bu da onun bahanesi olmuş. Sizi gerçekten sevseydi, mücadele eder ve sizi bırakmazdı, bırakamazdı. Nişanlınız sizi bırakıp, kaçmış resmen. Korkmuş.

Neden annenizin, evinize karışacağını düşünüyordu? Bunun bir sebebi olması lazım. İkincisi, sizden o veya bu şekilde vazgeçecekmiş zaten, bu da onun bahanesi olmuş. Sizi gerçekten sevseydi, mücadele eder ve sizi bırakmazdı, bırakamazdı. Nişanlınız sizi bırakıp, kaçmış resmen. Korkmuş.
Annemin genelde herşeye karısan bi yapisi vardir ama ben evleninceye kadar gonullerini kirmak istemedim evlenincede artik benim bi evim olacakti karismayacagini dusunuyodum her zaman

hemen ayrılmayı göze alan adamda hiç mi suç yok?kavuşmak için can atıyorsa nasıl bu kadar kolay vazgeçebiliyor.aileni ikna edebilirdi yada bekleyebilirdi.kendi kendini doldurup ailenede kinlenme canım
Ailemi cok ikna etmeye calisti ama olmadi ama asil sorun ve korktugu nokta annemin eve karisacagini dusunmesi ve simdi bakinca cok fazla aileme duskun olmusum buda oyle dusunmesine sebep oldu belkide:KK43:

X