- 4 Haziran 2016
- 454
- 251
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz universite mezunu evler iyi semtte 250 tl farkla kizlar onceden calismasanda olur diomus kizin calismamak isteme sebebi cocuguna kendi bakmak istiyor
evlenmesin.,dertsiz başına dert mi arıyorMerhaba kizlarr uzun zaman oldu sizin yardiminiza ihtiyacimiz var bir kardesim icin... Simdi bu kardesim 29 yasinda.bir erkek arkadasi var evlenmek.istiyor ve tarih belirlemek.icin baski yapiyor artik.. Kizimiz cocugu seviyorr.problem su ki cocuk annesiyle ayni mevkide kotu bir semtte oturmak.istiyor.. Eger baska.bir semtte oturursa sende calismak.zorundasin diyor.kizimiz cocugum.olunca kendim.bakmak.istedigimden calismam ve bu semtte buyutemem diyor. Acaba cocuk.cimrimi calismaya mi.zorlicak gibi sorularin cevabini.bilemediginden evlenmeye evet diyemior cevap icin 1 gunumuz var..dipnot kayinvalidesi hakkinda herkes.cok.fena bir kaynana demis tanidiklar...kaynana korkumuz.malum.hadi.kizlar guzel.aklinizla.bir fikir
Merhaba kizlarr uzun zaman oldu sizin yardiminiza ihtiyacimiz var bir kardesim icin... Simdi bu kardesim 29 yasinda.bir erkek arkadasi var evlenmek.istiyor ve tarih belirlemek.icin baski yapiyor artik.. Kizimiz cocugu seviyorr.problem su ki cocuk annesiyle ayni mevkide kotu bir semtte oturmak.istiyor.. Eger baska.bir semtte oturursa sende calismak.zorundasin diyor.kizimiz cocugum.olunca kendim.bakmak.istedigimden calismam ve bu semtte buyutemem diyor. Acaba cocuk.cimrimi calismaya mi.zorlicak gibi sorularin cevabini.bilemediginden evlenmeye evet diyemior cevap icin 1 gunumuz var..dipnot kayinvalidesi hakkinda herkes.cok.fena bir kaynana demis tanidiklar...kaynana korkumuz.malum.hadi.kizlar guzel.aklinizla.bir fikir
Kiz universite mezunu evler iyi semtte 250 tl farkla kizlar onceden calismasanda olur diomus kizin calismamak isteme sebebi cocuguna kendi bakmak istiyor
Merhaba kizlarr uzun zaman oldu sizin yardiminiza ihtiyacimiz var bir kardesim icin... Simdi bu kardesim 29 yasinda.bir erkek arkadasi var evlenmek.istiyor ve tarih belirlemek.icin baski yapiyor artik.. Kizimiz cocugu seviyorr.problem su ki cocuk annesiyle ayni mevkide kotu bir semtte oturmak.istiyor.. Eger baska.bir semtte oturursa sende calismak.zorundasin diyor.kizimiz cocugum.olunca kendim.bakmak.istedigimden calismam ve bu semtte buyutemem diyor. Acaba cocuk.cimrimi calismaya mi.zorlicak gibi sorularin cevabini.bilemediginden evlenmeye evet diyemior cevap icin 1 gunumuz var..dipnot kayinvalidesi hakkinda herkes.cok.fena bir kaynana demis tanidiklar...kaynana korkumuz.malum.hadi.kizlar guzel.aklinizla.bir fikir
kız 29 yaşına kadar hiç çalışmamış mı ?
mesleği falan yok mu ?
güzel semtte oturmak istiyorsa çalışacak tabi ki..
yok ben yan gelip yatmak istiyorum diyorsa zengin koca bulsun kendine oturduğun yerden..
Çocuk niye cimri ilan ediliyor ya? Hayat müşterek değil mi kardeşiniz de çalışsın şartlar el verdiğince. Kimse doğum yapan kadına çalış demez zaten
semt beğenmemek nedir ya kayınvalide zaten belliyse bile bile lades demek ne kadar mantıklı?Merhaba kizlarr uzun zaman oldu sizin yardiminiza ihtiyacimiz var bir kardesim icin... Simdi bu kardesim 29 yasinda.bir erkek arkadasi var evlenmek.istiyor ve tarih belirlemek.icin baski yapiyor artik.. Kizimiz cocugu seviyorr.problem su ki cocuk annesiyle ayni mevkide kotu bir semtte oturmak.istiyor.. Eger baska.bir semtte oturursa sende calismak.zorundasin diyor.kizimiz cocugum.olunca kendim.bakmak.istedigimden calismam ve bu semtte buyutemem diyor. Acaba cocuk.cimrimi calismaya mi.zorlicak gibi sorularin cevabini.bilemediginden evlenmeye evet diyemior cevap icin 1 gunumuz var..dipnot kayinvalidesi hakkinda herkes.cok.fena bir kaynana demis tanidiklar...kaynana korkumuz.malum.hadi.kizlar guzel.aklinizla.bir fikir
Evlendiler çocuk oldu da ooooo bir semt yüzünden bırakacağı kadar sevmediği Ada'mla hiç evlenmesinKiz universite mezunu evler iyi semtte 250 tl farkla kizlar onceden calismasanda olur diomus kizin calismamak isteme sebebi cocuguna kendi bakmak istiyor