evlenecektim ama

sunni alevi meselesi sanırım.
seni çok iyi anlıyorum benim ailem de sunni şayet karşılarına böyle bişeyle gelseydim
kabul etmezlerdi buna eminim. arada aşk var ama bunu onlara anlatmak çok zor malesef:50:

Anneannenize rest çekseniz olmaz mı?Bunu yapmak doğru demiyorum ama sırf mezhebi farklı diye evliliğe onay vermemesini doğru bulmuyorum..

rest cekmeyı cok dusundum basım cok agrıyor ,aglamaktan .tesekkur ederım cevabınız ve ılgınız ıcın bende aılemın onayladıgı bır evlılık yapmak ıstemezmıydım,nedne bu basıma geldı bılmıyorum.mutlu olmak ıcın baskalarını mutsuz etmekten baska yolum yok.

Aşkınızına ship çıkın bence,anneanneniz eninde sonunda kabul etmek zorunda...Tabi her konuda anlaşabiliyorsanız varsayımıyla söylüyorum..Onu o şekilde kabul ettiyseniz,ve uyumluysanız..

sunni alevi meselesi sanırım.
seni çok iyi anlıyorum benim ailem de sunni şayet karşılarına böyle bişeyle gelseydim
kabul etmezlerdi buna eminim. arada aşk var ama bunu onlara anlatmak çok zor malesef:50:
Allah kımsenın basına vermesın boylesı bır askı,hep askı bulamayacgım dıye korkardım benı kımse sevmeyecek hep boyle kalacagım derdım,oyle seven bırı cıktıkı ozu sozu bır ama gel gorkı annem dedıgım ınsan ıstemıyor,öleyımmı ben kotu bırsey ıstemedım evlenmek ıstedım sadece.sadece sevdım.

rest cekmeyı cok dusundum basım cok agrıyor ,aglamaktan .tesekkur ederım cevabınız ve ılgınız ıcın bende aılemın onayladıgı bır evlılık yapmak ıstemezmıydım,nedne bu basıma geldı bılmıyorum.mutlu olmak ıcın baskalarını mutsuz etmekten baska yolum yok.

canım alevilerin ibadetleri farklıdır.
sen ona ayak uydurabilecek misin?

Aşkınızına ship çıkın bence,anneanneniz eninde sonunda kabul etmek zorunda...Tabi her konuda anlaşabiliyorsanız varsayımıyla söylüyorum..Onu o şekilde kabul ettiyseniz,ve uyumluysanız..
evet bırbırımızı hersekılde kabul ettık kesınlıkle ılımlı bır ınsan zaten kendısı.askıma sahıp cıktım ama gucum tukenmeye basladı,alıp basımı gıtmek ıstıyorum cok uzaklara.

Forumda dini ve siyasi ,millet ve mezhep farklılıklarını içeren konular tartışmaya sebep olduğu için yasaktır.
Bu nedenle konu yorumlara kapatılmıştır.

Back
X