• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneli 1 yıl bile olmadı ama..

Ya peki neden bu adamdan çocuk yapma isteği. 😬 Profildeki Yaşın doğruysa küçükte değilsin. Kendine biraz değer ver. Sen değer vermezsen kimse değer vermez. Ne demek ailemin verdiği para ile geçiniyorum. Senin bundan sonra yapacağın tek şey boşanmak olmalı. Cocuk olursa her şey daha çok zor olur. Bu sefer çocuğum babasız büyümesin dersin. Bu eziyete iki kişi katlanmak zorunda kalırsın.
Yok ya küçük değilim de gerçekten neyime güveniyorum ya 30 olucam son 2-3 yılım bu insanın düzelmesini beklemekle geçti,cok yakın arkadaşım avukat ben eşimle konusmadan ki konussam yine yalan yanlıs yeminler edecek direk boşanma dilekcesi hazırlatacagım

O kadar çaresizim ki o kadar bunaldım ki
Çaresiz falan değilsin ki.çoluk yok çocuk yok.o evi terk ediip 1 sene önceki hayatına döneceksin.ertesi gün bitti gitti.bu herif seni ne hâle getirmiş.konu kapanınca ne hâle gelmişim diye sen de şaşıracaksın.haa bir de iş güç sahibi olmaya çalış daha gençsindir.

Kendisi olgunlaşmamış biri oldugu için en ufak tartışmada beni engelleyen biriydi her yerden. Benim ailesini arama sebebim nişan attıgımı söylemekti
ilki hata
İkincisi suç
Üçüncüsü arsızlığa vurulmuş yüzsüzlük . Eşiniz böyle gitmiş aşktan mıdır nedir evlenmıssınız .

Sizide kendıne benzetmiş yıllar ıcınde
Artık olan olmuş sizde hata yapmışınız sonrasında kabullenerek suç işlemişsiniz kendınıze olan özsaygınızı yitirmişsiniz .
Artık sıra sizde arsızlığa vurun açın ağzınız yumun gözünüzü zincirlerinizi koparın herkes bi noluyor yav die sallansın kimsede kulağını çekeriz diyip sizi kandırmasın . Boşayın sevme sevilmek böyle bisey değil kendınıze şans verin

Yok ya küçük değilim de gerçekten neyime güveniyorum ya 30 olucam son 2-3 yılım bu insanın düzelmesini beklemekle geçti,cok yakın arkadaşım avukat ben eşimle konusmadan ki konussam yine yalan yanlıs yeminler edecek direk boşanma dilekcesi hazırlatacagım
Ona harcadığın yıllara yazık olmus gerçekten. Hala geç değil tabi ki. Dediğini yapar İnşallah en yakın zamanda kurtulursun.

Çaresiz falan değilsin ki.çoluk yok çocuk yok.o evi terk ediip 1 sene önceki hayatına döneceksin.ertesi gün bitti gitti.bu herif seni ne hâle getirmiş.konu kapanınca ne hâle gelmişim diye sen de şaşıracaksın.
O kadar haklısınız ki 9 ay da 5 yıl yaşlandım sabahlara kadar uyuyamıyorum düşünmekten günde 1 paket s… bitiriyorum..

ilki hata
İkincisi suç
Üçüncüsü arsızlığa vurulmuş yüzsüzlük . Eşiniz böyle gitmiş aşktan mıdır nedir evlenmıssınız .

Sizide kendıne benzetmiş yıllar ıcınde
Artık olan olmuş sizde hata yapmışınız sonrasında kabullenerek suç işlemişsiniz kendınıze olan özsaygınızı yitirmişsiniz .
Artık sıra sizde arsızlığa vurun açın ağzınız yumun gözünüzü zincirlerinizi koparın herkes bi noluyor yav die sallansın kimsede kulağını çekeriz diyip sizi kandırmasın . Boşayın sevme sevilmek böyle bisey değil kendınıze şans verin
İyi ki varsınız 🥹

Nişanlıyken de böyleydi bu arada işin içine küfür de girince nişan atmak icin ailesiyle konustum kendisiyle asla iletişime geçemiyorduk cünkü asla yanaşmadılar biliyorlardı oğullarının ne halt oldugunu

Ama sen yine de gidip evlendin. Üstüne birde hamile kalmaya calisiyorsun. Yani kusura bakma ama nedeeeeeeen😭

O kadar haklısınız ki 9 ay da 5 yıl yaşlandım sabahlara kadar uyuyamıyorum düşünmekten günde 1 paket s… bitiriyorum..
Ne gerek var böyle şeylere? Seni bu hâle getiren biriyle evlilik mi yürür? Seni de anlıyorum, olayın içindeyken böyle hissetmen normal ama kendini bu duyguya kaptırıp ayrılmayı erteleme bence.bak bu kadar kişi aynı şeyi söylüyor.1 tane istisna bile çıkmayacak belli ki.vakit geçtikçe bu duygular, tükenmişlik duygusu da derinleşecek çünkü.o zaman onarmak uzun zaman alacak.ya da mümkün olmayacak.vücudun sinyal veriyorken dinle.sonra onu da hissedemez, sorunlu bir insan olmaya başlarsın.ağrı varken tedavi olmak lâzım.

Ama sen yine de gidip evlendin. Üstüne birde hamile kalmaya calisiyorsun. Yani kusura bakma ama nedeeeeeeen😭
Evlenmek cok cok cok büyük hataydı ben bile bile kendimi ateşe attım bir insan sevgiliyken nişanlıyken neyse evlenince vahi inmiyor bu insana bu insan değişmiyor ben bunun bilincindeyim ama hep birşeyler engel oldu hep bi şekilde saçma sapan yeminlerle tekrar denemeye itti

Evlenmek cok cok cok büyük hataydı ben bile bile kendimi ateşe attım bir insan sevgiliyken nişanlıyken neyse evlenince vahi inmiyor bu insana bu insan değişmiyor ben bunun bilincindeyim ama hep birşeyler engel oldu hep bi şekilde saçma sapan yeminlerle tekrar denemeye itti
Yaz bunu kenara bidaha Kimsenın yeminine inanma .

Kalbinde Allah korkusu olan zaten kırmaz ! Allah tan korkmayan sana verdiği yeminden mi korkacak

Ne gerek var böyle şeylere? Seni bu hâle getiren biriyle evlilik mi yürür? Seni de anlıyorum ama olayın içindeyken böyle hissetmen normal ama kendini bu duyguya kaptırıp ayrılmayı erteleme bence.bak bu kadar kişi aynı şeyi söylüyor.1 tane istisna bile çıkmayacak belli ki.vakit geçtikçe bu duygular, tükenmişlik duygusu da derinleşecek çünkü.o zaman onarmak uzun zaman alacak.vücudun sinyal veriyorken dinle.sonra onu da hissedemez, sorunlu bir insan olmaya başlarsın.ağrı varken tedavi olmak lâzım.
Ya hatayı kendime aradıgım bile oluyordu acaba cok mu sık gidiyorum aileme yada kavga esnasında hakaretlerine küfürle karsılık verdiğim icin mi böyle oluyor diye düşünüyordum. Aileme ayda 1 veya 1 bucuk ayda bir gidiyorum bu arada kedimi evlendikten sonra alamadım yanıma en cok da onu özlüyorum

Kendinizin farkındasınız aslında sadece tam anlamıyla yüzleşememişsiniz henüz.
Bu adama bu kadar yıl katlanıp şans üzerine şans vermenizin sebebi yüksek olasılıkla büyüdüğünüz aile evinde de işlerin bu şekilde yürüdüğünü görmenizdi.
Eğer bu evliliğe devam ederseniz günün sonunda sizin çocuğunuz da tıpkı anneniz ve babanızı anlattığınız yerden anlatacak sizi.
Bu döngüyü kırıp, kendi değerinizi yok saymadığınız bir yaşam istiyorsanız yapmanız gerekenler belli.
Her şeyi geçtim. Çok basit bir yerden geleyim. Siz yaşantınızdan mutlu musunuz? Cevabınız hayır ise bir dakika daha durmayın. Elinizde bir gün mutlaka sona erecek bir hayat var ve sonunu bildiğiniz yanlışlara harcadığınız vakti geri alamayacaksınız.

Ya hatayı kendime aradıgım bile oluyordu acaba cok mu sık gidiyorum aileme yada kavga esnasında hakaretlerine küfürle karsılık verdiğim icin mi böyle oluyor diye düşünüyordum. Aileme ayda 1 veya 1 bucuk ayda bir gidiyorum bu arada kedimi evlendikten sonra alamadım yanıma en cok da onu özlüyorum
Hemen yarın çekip gidin ya bu nedir? Bu işin oluru yok.erteledikçe zorlaşacak boşu boşuna.annen zaten herşeyin farkındadır.sevinir bile geldiğine.sanma ki o rahat uyuyordur.yuvanı yıkmış gibi olmamak için söyleyemiyordur kadıncağız.öyle bir rahatlama gelecek ki sen bile şaşıracaksın.burada diken üstündesin çünkü.

Son düzenleme:
Zararın neresinden dönerseniz kârdır. İnşaallah bir an evvel kurtulur kendi yolunuzu çizersiniz.

Hemen yarın çekip gidin ya bu nedir? Bu işin oluru yok.erteledikçe zorlaşacak boşu boşuna.annen zaten herşeyin farkındadır.sevinir bile geldiğine.sanma ki o rahat uyuyordur.yuvanı yıkmış gibi olmamak için söyleyemiyordur kadıncağız.öyle bir rahatlama gelecek ki sen bile şaşıracaksın.burada diken üstündesin çünkü.
Mutlu değilim ya en önemlisi o anneme gelirsek hiç birşeyi belli etmiyorum fakat herşeyin farkında gibi

Kendinizin farkındasınız aslında sadece tam anlamıyla yüzleşememişsiniz henüz.
Bu adama bu kadar yıl katlanıp şans üzerine şans vermenizin sebebi yüksek olasılıkla büyüdüğünüz aile evinde de işlerin bu şekilde yürüdüğünü görmenizdi.
Eğer bu evliliğe devam ederseniz günün sonunda sizin çocuğunuz da tıpkı anneniz ve babanızı anlattığınız yerden anlatacak sizi.
Bu döngüyü kırıp, kendi değerinizi yok saymadığınız bir yaşam istiyorsanız yapmanız gerekenler belli.
Her şeyi geçtim. Çok basit bir yerden geleyim. Siz yaşantınızdan mutlu musunuz? Cevabınız hayır ise bir dakika daha durmayın. Elinizde bir gün mutlaka sona erecek bir hayat var ve sonunu bildiğiniz yanlışlara harcadığınız vakti geri alamayacaksınız.
Ya cünkü aklımın bir köşesinde hep annem onca şeye ragmen ayrılmadı ayrılmaya değecek bi ilişki olarak görmüyordum ama son yaşananlar bardağı taşırdı ben bu insana hizmetcilikten baska birşey yapmıyordum

Back
X